- 25 Ocak 2011
- 216
- 18
- 33
- Konu Sahibi sensizhicim
öncelikle kusura bakmayı yaşadıgım her seyı burda paylaşıyorum ama inanın bunları baska kimseye anlatamıyorumburda yazdıklarınızı okuyarak bir nevi rahatlıyorum. çok özele giriyor anlattıklarım ama benim sorunlarım da bunlar ne yapailirim
eşimle cişnsel ilişkiye yaklasan biri değildim daha öncede belirtmiştim hep bir bahanem olurdu ama 2 gun once şunun aynısı bir babydol giydim
karsısına geçtim ilişkiyi ben baslattım sevindi baya ama o arada kızım uyandı yarıda kaldı ben kızımı sallamaya gittim ve birden odaya girdiğimde cinsel içerikli şeylere baktıgını farkettim çaktırmadım ama telefonu elime aldıgımda ilerleyen saatlerde en son kaldıgı yer geçmişi silmekti
((
yani o ara bile girmiş belkide yarıda kalınca dayanamadı ama ona yetmedıgımı dusunuorum artık
ertesi gün irdeledim baya utandı ve girdiğini kabul etti yarıda kalınca dayanamadım dedi
ben ne de yapsam sanırım yetmiyorum ya eşimi hep cinsel içerikli görüntülere mahkum eden bendim ama böyle bişi yaptıktan sonra yine girmesi beni çok üzdü

eşimle cişnsel ilişkiye yaklasan biri değildim daha öncede belirtmiştim hep bir bahanem olurdu ama 2 gun once şunun aynısı bir babydol giydim

yani o ara bile girmiş belkide yarıda kalınca dayanamadı ama ona yetmedıgımı dusunuorum artık

ertesi gün irdeledim baya utandı ve girdiğini kabul etti yarıda kalınca dayanamadım dedi

ben ne de yapsam sanırım yetmiyorum ya eşimi hep cinsel içerikli görüntülere mahkum eden bendim ama böyle bişi yaptıktan sonra yine girmesi beni çok üzdü