• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine bir sorunla daha başınızı ağrıtacağım:(

sensizhicim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
216
18
33
öncelikle kusura bakmayı yaşadıgım her seyı burda paylaşıyorum ama inanın bunları baska kimseye anlatamıyorumburda yazdıklarınızı okuyarak bir nevi rahatlıyorum. çok özele giriyor anlattıklarım ama benim sorunlarım da bunlar ne yapailirim:(
eşimle cişnsel ilişkiye yaklasan biri değildim daha öncede belirtmiştim hep bir bahanem olurdu ama 2 gun once şunun aynısı bir babydol giydim japon-style-2-parca-fantazi-takim.webp karsısına geçtim ilişkiyi ben baslattım sevindi baya ama o arada kızım uyandı yarıda kaldı ben kızımı sallamaya gittim ve birden odaya girdiğimde cinsel içerikli şeylere baktıgını farkettim çaktırmadım ama telefonu elime aldıgımda ilerleyen saatlerde en son kaldıgı yer geçmişi silmekti:(((
yani o ara bile girmiş belkide yarıda kalınca dayanamadı ama ona yetmedıgımı dusunuorum artık:(
ertesi gün irdeledim baya utandı ve girdiğini kabul etti yarıda kalınca dayanamadım dedi:(
ben ne de yapsam sanırım yetmiyorum ya eşimi hep cinsel içerikli görüntülere mahkum eden bendim ama böyle bişi yaptıktan sonra yine girmesi beni çok üzdü:(

Valla sana ne desek bos gecen konunada yazdimm pskolojik ve duyguusal sorunlari cozmen lazimken sen hala geceligi sorun cozmede kullaniyorsun sen gider gitmez ölmuyor ya bu bizde evliyiz biliyoruz ... neymis yarim kalmista dayanamamis oyle bisey yok kendinide kandirma adamin boyle bir problemi var babydoll ile cozulemeyecek bunlarida bosuna yaziyorum sen yuzeysel bakmaya devam edeceksin biliyorum yarinda kirmizisini al o ise yarar kesin

Valla sana ne desek bos gecen konunada yazdimm pskolojik ve duyguusal sorunlari cozmen lazimken sen hala geceligi sorun cozmede kullaniyorsun sen gider gitmez ölmuyor ya bu bizde evliyiz biliyoruz ... neymis yarim kalmista dayanamamis oyle bisey yok kendinide kandirma adamin boyle bir problemi var babydoll ile cozulemeyecek bunlarida bosuna yaziyorum sen biliyorum yarinda kirmizisini al o ise yarar kesin

eşim böyle giyiynmemi istiyor ben de çözüm olarak kullanıyorum haliyle ayrıca cinsellik problemi bizim evliliğimizi yıkma aşamasına getiriyor ben bu konuda elimden geleni yapmaya çalışmam lazım sonuçta erkek yani ben yapmazsam eşi olarak olmuyor.
benim anlamadığım yani o konuda isteklerini karşılamaya çalışmama rağmen neden böyle oluyor:( hayır dilimide tutuyorum artık yine yok yine yok

eşim böyle giyiynmemi istiyor ben de çözüm olarak kullanıyorum haliyle ayrıca cinsellik problemi bizim evliliğimizi yıkma aşamasına getiriyor ben bu konuda elimden geleni yapmaya çalışmam lazım sonuçta erkek yani ben yapmazsam eşi olarak olmuyor.
benim anlamadığım yani o konuda isteklerini karşılamaya çalışmama rağmen neden böyle oluyor:( hayır dilimide tutuyorum artık yine yok yine yok
Hayatim adam niye boyle taleplerde bulunuyor biliyor musun o izlediklerine ozeniyorrr cunku sendende bekliyor ama anlaki vazgecmeyecek sonucta erkek diye birsey yok gitsin tedavi olsun ya bu boyle babydolle olmazz bak ... ilknonce esin tedavi olsun pskologa ihtiyaci var bu huyundan vazgecmeli sonra senden boyle seyler ister sende yaparsin giyinirsin tamam lafim yok aranizdadir olmali ama bu sekilde olmaz sen gider gitmez arkandan seyler acacak normal degil

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatim adam niye boyle taleplerde bulunuyor biliyor musun o izlediklerine ozeniyorrr cunku sendende bekliyor ama anlaki vazgecmeyecek sonucta erkek diye birsey yok gitsin tedavi olsun ya bu boyle babydolle olmazz bak ... ilknonce esin tedavi olsun pskologa ihtiyaci var bu huyundan vazgecmeli sonra senden boyle seyler ister sende yaparsin giyinirsin tamam lafim yok aranizdadir olmali ama bu sekilde olmaz sen gider gitmez arkandan seyler acacak normal degil
aynen bende bunu anlamıyorum işte:( cinselliğe çok düşkün olmasına bağladım bende ama izledikleri şeyleri ben yapamamki yani zaten herşeyieşimde gördüm öğrendim o derece şeyler yapamam yani:(

Canim seninle alakalo deil yaaa oneymis oyle insan karisinla o videodaki kadinlari birmi tutacak bikere sen onj helalisin benim esim hic bir zman benden boyle seyler istemedi bende giydim tabi babydoll v.b. seyler mutlu etmek icin ama giymedgimdede gdip uzakalsmadi cnku icinde Allah korkusu var helalim varken harama bakmam der Allahta baktirmasin Allab korusun der hep tv de ble cok acik gyinen kiz ciktimi kanali degistirir ne halde dunya der.. bnce esin inancida eksik kendnni paralama sen ne yaparsan yap alismis istyecektir farklo kisiler istiyecektir bakicaktir bu durum esinle alakali seninle deil

Canim seninle alakalo deil yaaa oneymis oyle insan karisinla o videodaki kadinlari birmi tutacak bikere sen onj helalisin benim esim hic bir zman benden boyle seyler istemedi bende giydim tabi babydoll v.b. seyler mutlu etmek icin ama giymedgimdede gdip uzakalsmadi cnku icinde Allah korkusu var helalim varken harama bakmam der Allahta baktirmasin Allab korusun der hep tv de ble cok acik gyinen kiz ciktimi kanali degistirir ne halde dunya der.. bnce esin inancida eksik kendnni paralama sen ne yaparsan yap alismis istyecektir farklo kisiler istiyecektir bakicaktir bu durum esinle alakali seninle deil
benim eşimde namazlı abdestli inancı iyi aslında canım o konuda ben iyi değilim açık giyiniyorum dışarıda namaz felanda yok. ama eşim bu konuya gelince çok farklı önceleri herhalde hiç ilişkiye girmek istememiştim hep o konuda onu yalnız bıraktım şimdi yapsamda artık yetmiyorum sanırım:(

Bunlari giymesen uzaklasiyorsa demekki esinde sorun var ..

Adam resmen seni videodaki kadinlara benzetmeye calisiyor ..

öncelikle kusura bakmayı yaşadıgım her seyı burda paylaşıyorum ama inanın bunları baska kimseye anlatamıyorumburda yazdıklarınızı okuyarak bir nevi rahatlıyorum. çok özele giriyor anlattıklarım ama benim sorunlarım da bunlar ne yapailirim:KK43:
eşimle cişnsel ilişkiye yaklasan biri değildim daha öncede belirtmiştim hep bir bahanem olurdu ama 2 gun once şunun aynısı bir babydol giydim Eki Görüntüle 1344934 karsısına geçtim ilişkiyi ben baslattım sevindi baya ama o arada kızım uyandı yarıda kaldı ben kızımı sallamaya gittim ve birden odaya girdiğimde cinsel içerikli şeylere baktıgını farkettim çaktırmadım ama telefonu elime aldıgımda ilerleyen saatlerde en son kaldıgı yer geçmişi silmekti:KK43:((
yani o ara bile girmiş belkide yarıda kalınca dayanamadı ama ona yetmedıgımı dusunuorum artık:KK43:
ertesi gün irdeledim baya utandı ve girdiğini kabul etti yarıda kalınca dayanamadım dedi:KK43:
ben ne de yapsam sanırım yetmiyorum ya eşimi hep cinsel içerikli görüntülere mahkum eden bendim ama böyle bişi yaptıktan sonra yine girmesi beni çok üzdü:KK43:
seni öyle görünce bence eşin kendini yetersiz hissetmiş..tahrik olmak için izliyordur onları

benim eşimde namazlı abdestli inancı iyi aslındaonuda ben iyi değilim açık giyiniyorum dışarıda namaz felanda yok. ama eşim bu konuya gelince çok farklı önceleri herhalde hiç ilişkiye girmek istememiştim hep o konuda onu yalnız bıraktım şim sanırım:KK43:
az abdest olan bi insan nasio utanmadan o videolari izleyebliyor ki Allahin huzuruna nasil ckiyor esin cok garip biri hala sucu kendinde ariyorsun biz ne seni ne esini taniyoruz ne soyleyebliriz esini karsina alip konusarak sen anlayablirisn ama suc senin deil guzelim yaa ne blim yazik nasil bir toplum olduk herkwz bencil kendni dusunuyor karisi kendini paraliyor adam haramdan uzak durmuyor Allaha dua et esin nefsine sahip cksin kuzum esinle konus guzelce neden izledin de bakalim ne dyecek acikmlamasi ne olacak

az abdest olan bi insan nasio utanmadan o videolari izleyebliyor ki Allahin huzuruna nasil ckiyor esin cok garip biri hala sucu kendinde ariyorsun biz ne seni ne esini taniyoruz ne soyleyebliriz esini karsina alip konusarak sen anlayablirisn ama suc senin deil guzelim yaa ne blim yazik nasil bir toplum olduk herkwz bencil kendni dusunuyor karisi kendini paraliyor adam haramdan uzak durmuyor Allaha dua et esin nefsine sahip cksin kuzum esinle konus guzelce neden izledin de bakalim ne dyecek acikmlamasi ne olacak
ama canım şöyle bişi var 4 senedir evliyiz 2 sene vajinusmus yasadım ilişkiye giremedik ondan sonra problemı astık 1 ay sonra hamıle kaldım hamılelıgım boyncada ılıskıye hıc gırmedık cocuk oldu yıne tek tuk yani ben adama 4 senedir bişi veremedim bu baslıkta yazdıgım ılk ıcraatlerimden biri diyebilirim ondan dolayı adam hep por...ya sardı bende de eksıklık hata cok ama sorun ben bişiler yaptıktan sonra kızıma giderken o o ara bile onlara bakması

ama canım şöyle bişi var 4 senedir evliyiz 2 sene vajinusmus yasadım ilişkiye giremedik ondan sonra problemı astık 1 ay sonra hamıle kaldım hamılelıgım boyncada ılıskıye hıc gırmedık cocuk oldu yıne tek tuk yani ben adama 4 senedir bişi veremedim bu baslıkta yazdıgım ılk ıcraatlerimden biri diyebilirim ondan dolayı adam hep por...ya sardı bende de eksıklık hata cok ama sorun ben bişiler yaptıktan sonra kızıma giderken o o ara bile onlara bakması
Esin icin alislanlik yapmis ve bnu esinle cizelblirsin tek basina deil

Seninle alakası yok canım eşinin gerçekten doktora gırunmesi şart. Bide sen izlesen öyle videolar onlara bzetmeye calıssan aynı seyı eşin dusunurmu karıma yetmıyorum diye. Hayır düşünmez oyuzden bi cınsel terapı uzmanınamı kımr bılmıyorum ama gorunmesi sart

Önceki konularınızı bilmiyorum, dolayısıyla sadece bundan yola çıkıyorum ama eşinizi haksız bulamadım ben. 4 yıllık evlilikte sayılacak kadar birlikte olmuşsunuz, adam başka ne yapacak ki?
Ha siz bir şeyler yapmışsınız ama yarım kalmış, eh sihirli değnek değil ki bu bir anda değişsin. Siz daha fazla girişimde bulunup, normal bir cinsel hayat kurmalısınız bence.

Canım giyim kuşam bunları bir kenara bırak isteksiz olsan bile istekli hatun gibi olmaya çalış.
Eşini şaşırt eşinin isteklerini az çok biliyorsundur.
Eşin videolara bakıyor diye kendinde kusur aramayı bırak işin içinden çıkamazsın

Back
X