yine bulamadım bende bi anormallik mi var..

teknikerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
455
1
26
Ankara
kızlar merhaba hem biraz kafamız dağılsın hemde uzun zamandır kendime sorun ettiğim bişeyi paylaşmak istedim şimdiden teşekkürler..

Fiyatları magazalar için yorum yapmıycam ama alışverise cıktıgımda gercekten üzerime bişiy bulmakta zorlanıyorum çalışan biriyim ve ya aşırı ciddi oluyolar ya tam tersi ortası yok...
ya yakaları asırı dagınık ya özensiz dikilmiş...
dün akşam alayım dedim inanırmısınız elbiseyi giyindim heryeri tamam ama yakası yamulmuş yanlış dikmişler..
hep banamı denk geliyor üstüme böyle aa harika deyipte alabilecegim iç bişiy bulamıyorum...
ya kesimi güzel kuması kötü...
yada tam tersi...
ben her zaman sade ve şıklık seven biriyim ve vucüt olarakta hiç bir sıkıntım olmadı 36 bedenim..
ama gel görki yok ankarada gezmedigim avm kalmadı bende bir anolmallık var..
önceden herşey cok daha kaliteli sade ve şıktı çok cesit yoktu belki ama begenecegim harika şeyler vardı...
şimdi çok abuk kıyafetler sacma renkler asla tercih edemeyecegim kıyafetler mevcut doktora gidecem bende bi anormallık var...
sevdigim şeyler alıp şıkır şıkır giyeyim ama yok...

Düzenleyen: teknikerim Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :12:49

Ben gemelde ipekyoldan giyinirim kesimlerinde dikimlerinde kalitesinde sorun yaşamam yıllardır.

Aynı sorundan ben de muzdaribim..Kaliteli konusunda da katılıyorum..Kaliteli markalar bile çoğunlukla ucuz,kalitesiz görünüyor..Tunik bulmakta çok zorlanıyorum..Kaliteli,şık pantolon etekler bulmakta zorlanıyorum..Önü kapalı sandaletler bulmakta zorlanıyorum...Çanta bulmakta da zorlanıyordum.Markafoniden istediğim tarzda uygun fiyata birkaç tane bulabildim,o da yoğun araştırmalar sonucu..Kısa,uzun ,şık gündelik elbiseler bulmakta zorlanıyorum..İpekyolda da birşey bulamıyorum..İstediğim tarzlarda..Hele bir ara bol kesim pantolon bulamıyordum,maviden ,saydan buldum kurtuldum,Pantolon etek çarşıda iki tane güzel buldum,aldım,moda olmuş yeni,eskiden hiç yoktu..Heryerde yok yine de..

Son düzenleme:
kızlar merhaba hem biraz kafamız dağılsın hemde uzun zamandır kendime sorun ettiğim bişeyi paylaşmak istedim şimdiden teşekkürler..

Fiyatları magazalar için yorum yapmıycam ama alışverise cıktıgımda gercekten üzerime bişiy bulmakta zorlanıyorum çalışan biriyim ve ya aşırı ciddi oluyolar ya tam tersi ortası yok...
ya yakaları asırı dagınık ya özensiz dikilmiş...
dün akşam alayım dedim inanırmısınız elbiseyi giyindim heryeri tamam ama yakası yamulmuş yanlış dikmişler..
hep banamı denk geliyor üstüme böyle aa harika deyipte alabilecegim iç bişiy bulamıyorum...
ya kesimi güzel kuması kötü...
yada tam tersi...
ben her zaman sade ve şıklık seven biriyim ve vucüt olarakta hiç bir sıkıntım olmadı 36 bedenim..
ama gel görki yok ankarada gezmedigim avm kalmadı bende bir anolmallık var..
önceden herşey cok daha kaliteli sade ve şıktı çok cesit yoktu belki ama begenecegim harika şeyler vardı...
şimdi çok abuk kıyafetler sacma renkler asla tercih edemeyecegim kıyafetler mevcut doktora gidecem bende bi anormallık var...
sevdigim şeyler alıp şıkır şıkır giyeyim ama yok...

Düzenleyen: teknikerim Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :12:49

Aynı sorundan ben de muzdaribim..Kaliteli konusunda da katılıyorum..Kaliteli markalar bile çoğunlukla ucuz,kalitesiz görünüyor..Tunik bulmakta çok zorlanıyorum..Kaliteli,şık pantolon etekler bulmakta zorlanıyorum..Önü kapalı sandaletler bulmakta zorlanıyorum...Çanta bulmakta da zorlanıyordum.Markafoniden istediğim tarzda uygun fiyata birkaç tane bulabildim,o da yoğun araştırmalar sonucu..Kısa,uzun ,şık gündelik elbiseler bulmakta zorlanıyorum..İpekyolda da birşey bulamıyorum..İstediğim tarzlarda..Hele bir ara bol kesim pantolon bulamıyordum,maviden ,saydan buldum kurtuldum,Pantolon etek çarşıda iki tane güzel buldum,aldım,moda olmuş yeni,eskiden hiç yoktu..Heryerde yok yine de..

Tekstilde çalışan bir kişi olarak yanıtlamak isterim...
Kalite düşeli yıllar oluyor maalesef. Sebep haksız rekabet ortamı ve aşağı çekilen fiyatlar...
Ayyakabılarınızın en kalitelisinde bile tabanlık olarak normal deri yerine, domuz derisi kullanıldığını biliyor muydunuz?
Bunların hepsi ayağı etkileyen şeyler...
O özensiz dikim konusunda ile nasıl deli oluyorum, hele ki herşey gözüme çarpıp beni rahatsız ederken onları mecburen kıtlıktan giymek zorunda olmak...
Kumaşları desen ayrı rezalet, zannedersiniz keçe :37:
Değil kıyafet, yer bezi olmazlar ya... :52:

Sarar ve Network'te çok şık iş kadınlarına yönelik kıyafetler oluyor, kesenize uygunsa orayı tavsiye ederim asla dikiş hatası yaada kötü kumaşı olmayacak mağazalardır.

journey de de güzel şeyler oluyor kalıpları dar ve bence kaliteside iyi :34:

Tekstilde çalışan bir kişi olarak yanıtlamak isterim...
Kalite düşeli yıllar oluyor maalesef. Sebep haksız rekabet ortamı ve aşağı çekilen fiyatlar...
Ayyakabılarınızın en kalitelisinde bile tabanlık olarak normal deri yerine, domuz derisi kullanıldığını biliyor muydunuz?
Bunların hepsi ayağı etkileyen şeyler...
O özensiz dikim konusunda ile nasıl deli oluyorum, hele ki herşey gözüme çarpıp beni rahatsız ederken onları mecburen kıtlıktan giymek zorunda olmak...
Kumaşları desen ayrı rezalet, zannedersiniz keçe :37:
Değil kıyafet, yer bezi olmazlar ya... :52:

o zaman bende bir anormallik yok gercekten kaliteli bulmak zor..domuz dersindende tiskindim...
nasıl olacak bilmem..

iyibir terzi bulup diktirebilirsin istediğin gibi

canım terziye diktirmeyide denedim ama malisef onlarda modeli tarif etmekten göbegim düşüyo çok özel günler için yaptırdıgım oldu onun dışında günlük hayatta pek olmuyor zaten terziler öyle birini buldularmı 1 senelik masrafı bi kişden çıkartıyorlar resmen onlarında gözü acılmış...

işe gelirken mecburen klasik giyiniyorum.

Kumaş pantolon üstüne gömlek, şık badiler, kazaklar vs.

İş kıyafetlerimi hep journeyden alırım, 38 beni tam üstüme oturuyor, ne büyük geliyor, nede küçük, kesimi güzel, kalıpları güzel, kumaşlarıda güzel, yıllardır iş kıyafetlerimi oradan giyinirim, sorunda yaşamadım hiç şükür. Sende bir bak istersen.

Klasik olarak Network, İpekyol ve Massimo Dutti en iyileri...
Tabii fiyat olarak da yüksek.
Günlük giyim yerlerde olduğundan önerecek yer bulamadım :27:

işe gelirken mecburen klasik giyiniyorum.

Kumaş pantolon üstüne gömlek, şık badiler, kazaklar vs.

İş kıyafetlerimi hep journeyden alırım, 38 beni tam üstüme oturuyor, ne büyük geliyor, nede küçük, kesimi güzel, kalıpları güzel, kumaşlarıda güzel, yıllardır iş kıyafetlerimi oradan giyinirim, sorunda yaşamadım hiç şükür. Sende bir bak istersen.

tmm en kısa zamanda orayada gideyim en iyisi bi deneyim...

aynı şeyi bende yaşıyorum, 4 aydır Ankarada yaşıyorum yeni yeni alışmaya çalışıyorum, bir sürü alışveriş merkezine gittik gezdim baktım sezon ürünleri aşırı pahallı ve gerçekten çok güzelmiş dediğim bir şey yok, ya kalıplar çok bol ya da aşırı dar, mangoyu çok seviyorum ama her tarz mevcut kumaşları da çok güzel, ben ne aldıysam çok beğendim ve kaliteli çıktı.. Kızlar bilen var mı ankarada hem güzel markaların olduğu hemde çok çeşit olan outlet tarzı bir yer??

Back
X