- Konu Sahibi teknikerim
kızlar merhaba hem biraz kafamız dağılsın hemde uzun zamandır kendime sorun ettiğim bişeyi paylaşmak istedim şimdiden teşekkürler..
Fiyatları magazalar için yorum yapmıycam ama alışverise cıktıgımda gercekten üzerime bişiy bulmakta zorlanıyorum çalışan biriyim ve ya aşırı ciddi oluyolar ya tam tersi ortası yok...
ya yakaları asırı dagınık ya özensiz dikilmiş...
dün akşam alayım dedim inanırmısınız elbiseyi giyindim heryeri tamam ama yakası yamulmuş yanlış dikmişler..
hep banamı denk geliyor üstüme böyle aa harika deyipte alabilecegim iç bişiy bulamıyorum...
ya kesimi güzel kuması kötü...
yada tam tersi...
ben her zaman sade ve şıklık seven biriyim ve vucüt olarakta hiç bir sıkıntım olmadı 36 bedenim..
ama gel görki yok ankarada gezmedigim avm kalmadı bende bir anolmallık var..
önceden herşey cok daha kaliteli sade ve şıktı çok cesit yoktu belki ama begenecegim harika şeyler vardı...
şimdi çok abuk kıyafetler sacma renkler asla tercih edemeyecegim kıyafetler mevcut doktora gidecem bende bi anormallık var...
sevdigim şeyler alıp şıkır şıkır giyeyim ama yok...
Düzenleyen: teknikerim Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati
49
Fiyatları magazalar için yorum yapmıycam ama alışverise cıktıgımda gercekten üzerime bişiy bulmakta zorlanıyorum çalışan biriyim ve ya aşırı ciddi oluyolar ya tam tersi ortası yok...
ya yakaları asırı dagınık ya özensiz dikilmiş...
dün akşam alayım dedim inanırmısınız elbiseyi giyindim heryeri tamam ama yakası yamulmuş yanlış dikmişler..
hep banamı denk geliyor üstüme böyle aa harika deyipte alabilecegim iç bişiy bulamıyorum...
ya kesimi güzel kuması kötü...
yada tam tersi...
ben her zaman sade ve şıklık seven biriyim ve vucüt olarakta hiç bir sıkıntım olmadı 36 bedenim..
ama gel görki yok ankarada gezmedigim avm kalmadı bende bir anolmallık var..
önceden herşey cok daha kaliteli sade ve şıktı çok cesit yoktu belki ama begenecegim harika şeyler vardı...
şimdi çok abuk kıyafetler sacma renkler asla tercih edemeyecegim kıyafetler mevcut doktora gidecem bende bi anormallık var...
sevdigim şeyler alıp şıkır şıkır giyeyim ama yok...
Düzenleyen: teknikerim Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati