Yine cok sinirlerimi bozdu kaynanam

Seni dış kapının dış mandali gibi görüyorsa sende öyle davran yakınlık gösterme kıssas a kıssas

Böyle son dakika yetiştiğiniz davetlerin bir kaç tanesinde ev sahibini kenara çekip "canım, senden bir şey rica edeceğim, sen bana kv ile davet yolluyorsun ama benim kayınvalidede bunama başladı, bana haber vermeyi unutuyor, kaç yere gidemedim böyle haberim bile yoktu, ev sahiplerine de ayıp oluyor, ya da son dakika öğrenip gidebiliyorum, hediye almaya zamanım olmuyor, ben utanıyorum, rica etsem bundan sonra bana direkt telefon edip çağırır mısınız? Çok teşekkürler"
Deseniz mesela
Nasıl olur?

Ayy kayın validen demişya sen beni konuşurken elalem ne der diye sende deseydin sen beni konuşurken hiç elalem neder demiyosun diye hem suçlu hem güçlü iyikide içini boşaltmışsın
ohh gerçekten :) iki hafta oldu evde huzur huzur huzur... gerçi sanırım eşimde kırılmış annesine demiyor ama iki haftadır ne aradı ne sordu gizli gizli konuşmuşlarmıdır bilmem ama yanımda ne konuştu ne bahsini açtı. inşallah kadın anlamıştır aslında kimi kırdığını.

Bence herkese "ya benim kayınvalidem artık yaşlılıktan herşeyi unutuyor, onunla bana haber yollamayın, onun vasıtası ile beni çağırmayın, yazık sonra başkalarından duyunca ben rencide oluyor bana iletmeyi unuttuğu için, yaşlılık işte, yüzüne vurmamak lazım, bizim de ne olacağımız belli değil, şurda kaldı kaç günü yaşlılığını yüzüne vurmayalım" de.. aashauhsauhsua bunları kesin ona yetiştirirler. Bir güzel hevesini almış olur gelininden o da :D

Böyle son dakika yetiştiğiniz davetlerin bir kaç tanesinde ev sahibini kenara çekip "canım, senden bir şey rica edeceğim, sen bana kv ile davet yolluyorsun ama benim kayınvalidede bunama başladı, bana haber vermeyi unutuyor, kaç yere gidemedim böyle haberim bile yoktu, ev sahiplerine de ayıp oluyor, ya da son dakika öğrenip gidebiliyorum, hediye almaya zamanım olmuyor, ben utanıyorum, rica etsem bundan sonra bana direkt telefon edip çağırır mısınız? Çok teşekkürler"
Deseniz mesela
Nasıl olur?
ay yazdıktan sonra senin mesajını okudum, resmen aynısını yazmışım kusuruma bakma, aklın yolu bir işte :KK53:

Back
X