- 4 Mayıs 2015
- 133
- 56
- 28
- Konu Sahibi Kelebek8989
-
Merhaba arkadaşlar yine dertlendim geldim foruma uzun süredir üyeyim fakat çok sık giremyorum hemen konuya gireyim ben 17 yaşımda annemi kaybettim ama acıso hala ilk günkü gibi sızlıyo onsuz boynum hep bükük hep eksiğim gurbetteyim 7 yıllıkta evliyim çok şükürki bi oğlum var 16 aylık ama ben annemin yokluğunu hep hissediyorum hiç çıkmıyo aklımdan bi babnnem dedem var onlar benim canlarım onların elinde büyüdüm ama annesizlik bambaşka bişey annem seni çok özledim rüyalarımdaki gibi gelsen sarılsan saçlarımı okşasan öpsen koklasan ben yine çocuk olsam ne olurdu ama biliyorumki hiç gelmiceksin ben hep beklicem sen ne geliceksin nede arayacaksın ne olurdu olsaydın yanımda bende anneliğimi paylaşsayfım seninle tecrübelerini bana öğretseydin bi kaynanam var sorsan kızı gibi sever yemeğini yapar işini yapar önünde arkadında pervane olursan iyisin yapmazsan yüzüne bakmaz allah büyük be bi sınav bu biliyorum allahım yavruma aynı şeyleri yaşatmasın beni onun başından onu benim başımdan eksik etmesin inşallah şmdi okuyupta annesine ulaşbilenler bi kerede benim için öpüp koklarmsınız anne kokusunu o kadar özledimki ben hep annemin göğsüne başımı koyar tık tık kalbinin sesini dinlerdin o ses şimdi kulaklarımda kaldı sadece annem sen benim kanayan sızlayan yaramsın hiç kabuk bağlamayan hep acıyan yaram eksik tarafımsın seni çok ama çok seviyorum
Diren gözlerimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?