• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine dertlerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

saadekufte

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
18
Ya arkadaşlar rica ediyorum gerçek hayatta kimseyi kırmam ben ama burda bir konu açınca herkes fazla gergin agrasif neden ama anlayamıyorum eski konuların yorumları bile pozitif çoğu yani kötü olmaya gerek var mı

Ya arkadaşlar rica ediyorum gerçek hayatta kimseyi kırmam ben ama burda bir konu açınca herkes fazla gergin agrasif neden ama anlayamıyorum eski konuların yorumları bile pozitif çoğu yani kötü olmaya gerek var mı
Yok

Hiç yok canım haklısın, hep kurt bu kadınlar :KK51:

Memnun değilsen açma. Bu kadar basit.

Kpss kazanma potansiyelim var diyorsun, daha üye olduğun platformun kurallarını okumaktan acizsin. Bu şekilde konu açmak yasak. Yine banlanacaksın.

Memnun değilsen açma. Bu kadar basit.

Kpss kazanma potansiyelim var diyorsun, daha üye olduğun platformun kurallarını okumaktan acizsin. Bu şekilde konu açmak yasak. Yine banlanacaksın.
Sen varya sivri dilin başısın hayatında nasılsan öyle şeyler bulursun çekersin kendine ben hep iyiyi çekiyorum sanada tavsiyem bu

Sen varya sivri dilin başısın hayatında nasılsan öyle şeyler bulursun çekersin kendine ben hep iyiyi çekiyorum sanada tavsiyem bu
Sen bana tavsiye verebilecek pozisyonda mısın sence? Bir düşün bakalım? 20’li yaşlarda iki çocukla koca güdümünde yaşayan kim?

Koca güdümünde yaşamıyorum ben istesem şuan durmam burda kendi evim var arabam var ama bu hayata hapis olmak istemedim sadece bayılıyorsunuz yargıya

İçerikler, yorumlar ve üyeler hakkında konu açmak yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X