• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine emekler boşa çıktı gebe kalamadim

ebetly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
133
29
123
36
Arkadaslar ben ikinci ye yine kalamadim 4 aydır Klomen vs uğraşıyor dum hadi bu ay oldu dedim..ümitlerim vardı ama bu sabah itibari ile oda boşa çıktı...Anavatan kan ağlamaya başladı. Canım çok sıkkın o kadar çok dua ettim ama olmadı..Pko Yaktın beni. .ilk çocuğumu dogurdugum sonra hayatıma girdi. Bundan dolayı şaşkinim...

Umidinizi kaybetmeyin olacak insallah
Zamana ce duaya ihtiyaciniz var.

Cocugunuz kac yasinda su an

Zaten bitane varmiş o duyguyu biliyorsun ve tattin 2. Olmuyor diye neden bu kadar yirtinip efkarlaniyorsun ankamiyorum insanlar cidden doyumsuz gozu ac diyebiliyorum... millet bitane olsun diye elindekini avucundakini satiyor o duyguyu yasiyayim diye Allah sana o duyguyu yasatmiş evlat vermiş zaten simdide ikinci icin bu kadar yirtiniyorsun pes ya birseyide bikere kabullenin sakin kalin sinir oluyorum boyle insanlarada biraz şukur be biraz sukur

Bir seyi ne kadar çok istersen olmuyor bu evrenin sen bakarken soyunamiyorum deme sekliymis. Takmayin bu kadar olursa olur olmazsa olmaz.

Tv izlemistim 2-3 yil kadar oluyor bu olay. bir çiftin çocuklari olmuyormus, bunlar surekli tedavi gormusler, tup bebek, vs. ve 15 yil sonra çocuklari olmus. Nolmus sonra biliyormusunuz, evlatlari hayirsiz çikmis. Para için annesini babasini dövüyormus. Zaten aile bu yuzden tv çikmisti, yardim için.

Demem o ki Allahtan hayirlisini isteyin. Hem sizin bir tane evladiniz, bu yaptiginiz bencillik bence.

Arkadaslar ben ikinci ye yine kalamadim 4 aydır Klomen vs uğraşıyor dum hadi bu ay oldu dedim..ümitlerim vardı ama bu sabah itibari ile oda boşa çıktı...Anavatan kan ağlamaya başladı. Canım çok sıkkın o kadar çok dua ettim ama olmadı..Pko Yaktın beni. .ilk çocuğumu dogurdugum sonra hayatıma girdi. Bundan dolayı şaşkinim...
konu içine konu acmak gibi olcak ama piko bu kadar engelmi ya doktor cok önemsiz gibi söyledi folik asit verdi banada hiç cocugum yok 7 aydır ugrasıyom bende

konu içine konu acmak gibi olcak ama piko bu kadar engelmi ya doktor cok önemsiz gibi söyledi folik asit verdi banada hiç cocugum yok 7 aydır ugrasıyom bende
Bu biraz kader şans. Bazı pko hemen hamile kalır bazısı da ben gibi tüp bebek sonucu hamile kalır.

konu sahibi bebeğe odaklanma akışına bırak ters teper yoksa....

Allah bitaneyi nasip etmis.basligi gorunce buda bizden dedim herhalde sonra okudum 1tane cocugin varmis biz 3yildir ugrasiyoruz nasipte varsa olur.allah o 1taneye uzun omur versin ins 2yede kavusursun tez zamanda

Bende de pko kisti var aylardır çalışıyoruz olmuyor sizin ne güzel bir evladınız var o duyguyu tatmışsınız ikincisi için kendinizi yıpratmanın manası yok bana kalırsa... :KK51:

Arkadaslar evet 1 tane var ama ona hamile kaldığım zaman 21 yaşında ve hemen kalmıştım..kendim o zamanlarda dogumhanede çalışıyordum USG yaptiriyordum ama doktorlar bana hiç öyle birşey demedi şu 1 yılda oldu ne oldu ise...kızım iki yaşını doldurduktan sonra eşime yalvardim bir tane daha olsun diye istemedi...sonra sıkıntılarım başladı ve en son adet olmadım herseyim düzenli iken birden alt üst oldu ve doktor pko sendromu geciriyorsun dedi..hatta bana sen nasıl hamile kaldın dedi..şaşırdı yani...eşim bu durumdan sonra ikincisi için yanımda olmaya başladı...aşılama vs ne gerekirse yaparız dedi..benim çevremde pko lu olup aşılama yada tüp bebek yöntemi ile hamile kalan arkadaşlar var ve onların da ikinci çocukları kendiliğinden oldu...ve aynı zamanda bir arkadaşım var o da her yöntemi denedi ama olmadı ve bıraktı herseyi...sizin de belki öyle olacak ilki tedavi ikincisi de kendiliğinden olur. .arkasını ne olursa olsun bırakmamak lazım. ..ben kızıma kardes istiyorum bir tane doğurdum ama ikincisi olmuyor işte..birde canlı çocuk olduğu için devlet catlatma ignesini ödemiyor bu da kötü her ay bunu almak vs haksızlık...birde pko lu olup iki çocuğuna doğal yollarla hamile kalmış arkadaşım da var. ..bunları görünce üzülüyorum...3. Çocuğuna hamile kalan arkadaşlar var...Hastane ortamı işte ne zaman görseler..artık yap ikinciyi vs diyorlar..sikintimi bilmiyorlar ki...ol deyince olmuyor. ..üzülüyorum valla artık bunlardan. ..ilki acemi dönemine denk gelmişti ikinci çocuk aile olduğumuzu anlamamız ve kızıma kardes olsun yalnız olmasın istiyorum..4 yaşını dolduracak..artık o da istiyor kardes yapın bana diyor bize

Birde arkadaşlar şu bilgiyi vermek istiyorum. .Pko yü normalde endokrin takip ediyormuş. .Kadın dogumcular gebe kalmak için tedavi uyguluyorlar. ..adetinizin 3. Günü testleri var onlara bakıyorlar detaylı yarın bende yaptiracagim inşallah..bakalım hangi hormonlar tavan yapmış..birde şu bilgiyi vermek istiyorum Glifor 850 lik kullanıyor musunuz...bana doktorum verdi endokrinin de tedavisi bu test yapıp hocalarla gorustukten sonra sizi tekrar aydinlatacagim..belki başka hormonlar baskın oluyordur,...Bu arada sizin yuzunuzde Tüylenme oldu mu çene altı ve yanları. ..benim baya var..

Back
X