yine eşim yine eşim

Tatlım aranıza bu tür konuarın girmsinizin verme ,acaba biraz tepkili misin ,en ufak talepte böyle tepki vermen bezdiriyor olabilir ,

erkekler tartışmayı ,didişmeyi sevmezler ,senden soğumasına izin verme ...

erkekler düşüncesizler ,ki geçen günü aynısın anneme babam yaptı kesinlikle soğuğa değmemesi lazım kemiklerile ilgili sorunu var ,kış başından beri eldiven takar 2 kilo hamsi almış buğlaa yap diye oturmuş yapmış

kadıncağız 60 yaşında ..........

sabır tatlım evinin huzuru için,sen ne dersen de eşin değişmeyecek çünkü

kesinlikle katılıyom böle konularda tartışmaya girmiycen yavaş yavaş düzeliyo bunu bana formdaki turkuaz ark öğretti tşk ederm onada

Tartışmayı bile gerektimeyen bir konu yüzünden size tavır yapması yatağını ayırması hiç doğru değil.
(Yatak ayırmanın hiçbir bahanesi olmamalı.)
Birşeyi yapmak istememek en doğal hakkınız, buna eşinizin kızmaya hakkı yok.
Haksız bir yanınızı görmedim sizin..
Eğer daha önce bu balığı yapmayı sevmediğinizi biliyorsa eve tam olarak temizlemiş olarak getirmiş olması gerekirdi.

Yatak ayırma, surat asma konusunda daha önce konuştunuz mu ?
Cevabı ne oldu ?

Tartışmayı bile gerektimeyen bir konu yüzünden size tavır yapması yatağını ayırması hiç doğru değil.
(Yatak ayırmanın hiçbir bahanesi olmamalı.)
Birşeyi yapmak istememek en doğal hakkınız, buna eşinizin kızmaya hakkı yok.
Haksız bir yanınızı görmedim sizin..
Eğer daha önce bu balığı yapmayı sevmediğinizi biliyorsa eve tam olarak temizlemiş olarak getirmiş olması gerekirdi.

Yatak ayırma, surat asma konusunda daha önce konuştunuz mu ?
Cevabı ne oldu ?

daha önce aldığında kendisi yyaptı diğerinde eve temizlenmiş geldi.biliyo yani..
ona göre bn inatçılık yapıyorum konuyu bn uzatıyorum yani. söyledim söylemezmiyim ona göre sorun yok başka eve gitmiyorum ya çocukların yanında yatıyorum diyor ama bana o bile ters geliyor..

öncelikle sizin tartışmanızı da bir kenara bıraktım bu tür şeylerin çocuklarda ki etkisini sana örnek vererek söyleyim.daha önce konularımı okuyanlar bilir 4 yıl eşimin ailesiyle oturdum.ailede oda kavramı kesinlikle yok anne ve babası ayrı yatıyordu yani salonu yatak odası gibi kullanıyorlardı diğer kardeşleride salonda yatmak için birbileriyle çok tartıştıklarını gördüm.maalesef bu bana kadar dokundu ve eşimde tam bir salon delisi bende tam tersi herkesin odasında yatmasına alıştırıldım ailem tarafından hatta annem 23.00 oldummu zorla yatırırdı,uyur kalırsamda kucağına alır yine yatağıma götürürdü,şuan oğlum bile bazen anne bende salonda yatıcam diyo ağlasada çatlasada götürüp odasına yatırıyorum

öncelikle sizin tartışmanızı da bir kenara bıraktım bu tür şeylerin çocuklarda ki etkisini sana örnek vererek söyleyim.daha önce konularımı okuyanlar bilir 4 yıl eşimin ailesiyle oturdum.ailede oda kavramı kesinlikle yok anne ve babası ayrı yatıyordu yani salonu yatak odası gibi kullanıyorlardı diğer kardeşleride salonda yatmak için birbileriyle çok tartıştıklarını gördüm.maalesef bu bana kadar dokundu ve eşimde tam bir salon delisi bende tam tersi herkesin odasında yatmasına alıştırıldım ailem tarafından hatta annem 23.00 oldummu zorla yatırırdı,uyur kalırsamda kucağına alır yine yatağıma götürürdü,şuan oğlum bile bazen anne bende salonda yatıcam diyo ağlasada çatlasada götürüp odasına yatırıyorum

aynen benim düşüncelerimde sizinki gibi ..bnde herkesin kendi odasında yatması taraftarıyım..çocuklarım büyüdü artık herşeye aklı eriyo..hatta oğlum biara baya bi korkular yaşadı bazı olaylardan ötürü babasına illa bnle yat diye ısrar ediyo ve gece yanımıza gelip babasını kaldırıp kendisiyle yatmak için ısrar ediyo bn o durumda bile kızıyodum nereye kadar yatacaksın yanında alışsın büyüdü artık diye..

arkadaşlar merhaba..yine eşim diyeceğim bu konuyu açtığımdan beridir malesefki hiç bişey değişmemiş görünen o ki.dün yine geç geldiği için kızdım yine ayrı yattı bundan bi kaç gün öncede çok ufak ama önemli bir konu yüzünden kendisine kızdım yine ayrı yattı nasıl bi adam bu anlamıyorum usandım artık ..dün akşam bn hıçkırıklarla ağlarkan o keyfine baktı allahım nasıl bir insan bu kadar vurdum duymaz olur..bn de kızdım bunun içinmi ayrı yatıyosun dedim yazıklar olsun sana dedim.bu ayrı yattığın için hakkımı helal etmiyorum sana dedim..ve gittim yattım ..yine konuşmuyorum aslada konuşmayacaĞIM BENİ SALAK YERİNE KOYUYO.

arkadaşlar merhaba..yine eşim diyeceğim bu konuyu açtığımdan beridir malesefki hiç bişey değişmemiş görünen o ki.dün yine geç geldiği için kızdım yine ayrı yattı bundan bi kaç gün öncede çok ufak ama önemli bir konu yüzünden kendisine kızdım yine ayrı yattı nasıl bi adam bu anlamıyorum usandım artık ..dün akşam bn hıçkırıklarla ağlarkan o keyfine baktı allahım nasıl bir insan bu kadar vurdum duymaz olur..bn de kızdım bunun içinmi ayrı yatıyosun dedim yazıklar olsun sana dedim.bu ayrı yattığın için hakkımı helal etmiyorum sana dedim..ve gittim yattım ..yine konuşmuyorum aslada konuşmayacaĞIM BENİ SALAK YERİNE KOYUYO.

kocan öyle yapıyor diye niye ağlıyorsun ki? kendini üzmeye bile değmez takma umursama keyfine bak kendi belki anlar hatasını
alışkanlık olmuş artık çocuk gibi küsüp başka odaya gitmek

Neden bu kadar sinir stres yapıp kendini yıpratıyorsun ki sen üzüldün ağladın kırıldın karşı taraf anlamıyo ki
biz bayanlar bazen eşimizi hayatımızın tam merkezine oturtuyoruz ve onla ilgili en ufak bir sorunda dünya başımıza yıkılıyor
oysa ki önce ben demeyi öğrenmeliyiz önce ona değil kendimize değer vermeliyiz emin ol böyle olunca bu sefer o kendi değerini sorguluyor
ayrı mı yattı bırak yatsın üzüldüğünü sakın belli etme ve üzülmede senin bir suçun var mı yok insan eşiyle tartışamaz mı tabiki tartışır ona kızdın diye ayrı mı yatılır bu onun hatası kendi hatan gibi üzülme
bırak ayrı yatsın sende giy güzelce pijamalarını dişini fırçala yapacağını yap hatta eline bir kitap al odana geç oku sonrada yat o ayrı yattığında hayatında çokda önemli değişiklik olmadığını anlasın ve bir daha sana ceza verir gibi ayrı yatmaz
ona istedğini seni üzme fırsatını verme
emin ol denenmiştir ve işe de yaramıştır.Önce yalandan umrunda değil gibi oluyor sonra bir bakıyorsun ki gerçekten çokda büyük bir sorun değilmiş sen kendini iyileştiriyorsun bu sefer karşı taraf yanaşıyor
hiç üzülüp yıpranıp kendi kendine etme kendine değer ver umursama ya da öyle gibi yap bırak o üzülsün

Neden bu kadar sinir stres yapıp kendini yıpratıyorsun ki sen üzüldün ağladın kırıldın karşı taraf anlamıyo ki
biz bayanlar bazen eşimizi hayatımızın tam merkezine oturtuyoruz ve onla ilgili en ufak bir sorunda dünya başımıza yıkılıyor
oysa ki önce ben demeyi öğrenmeliyiz önce ona değil kendimize değer vermeliyiz emin ol böyle olunca bu sefer o kendi değerini sorguluyor
ayrı mı yattı bırak yatsın üzüldüğünü sakın belli etme ve üzülmede senin bir suçun var mı yok insan eşiyle tartışamaz mı tabiki tartışır ona kızdın diye ayrı mı yatılır bu onun hatası kendi hatan gibi üzülme
bırak ayrı yatsın sende giy güzelce pijamalarını dişini fırçala yapacağını yap hatta eline bir kitap al odana geç oku sonrada yat o ayrı yattığında hayatında çokda önemli değişiklik olmadığını anlasın ve bir daha sana ceza verir gibi ayrı yatmaz
ona istedğini seni üzme fırsatını verme
emin ol denenmiştir ve işe de yaramıştır.Önce yalandan umrunda değil gibi oluyor sonra bir bakıyorsun ki gerçekten çokda büyük bir sorun değilmiş sen kendini iyileştiriyorsun bu sefer karşı taraf yanaşıyor
hiç üzülüp yıpranıp kendi kendine etme kendine değer ver umursama ya da öyle gibi yap bırak o üzülsün

evet gerçektende umursamamak gerekiyo yoksa bu erekek milleti kendisini fasulye gibi nimetten sayıyolar..dün bnde öyle yaptım hiç umursamadım açtım pc yi komik vidyolar izledim merakından çatladı .neye bakıp gülüyom diye bi ara arkamda balkon kapısı var oraya geççti falan ...odaya geldi sarılıyo işte barışmak için yapıyo belli bnde tersledim dün ayrı yatıyodun ne diye geliyosun şimdi diye..ve bn hala konuşmuyprum akşamda kavgalar işe yaramışki erken geldi.

kocan öyle yapıyor diye niye ağlıyorsun ki? kendini üzmeye bile değmez takma umursama keyfine bak kendi belki anlar hatasını
alışkanlık olmuş artık çocuk gibi küsüp başka odaya gitmek

o kadar sinirlerim bozulduki mahvoldum ..vurdum duymazlığına hem suçlu hem güçlü hesabı hem geç geliyo hemde baskın çıkıyo ..suç bastırmayı çok iyi beceriyo ..birde ayrı yatınca kendimi kullanılmış gibi hissettiriyo bana .iyiyken iyiym ama en ufak bişeyde ayrı yat.bu insan kullanmak değilde ne sizce..

eşin senin o balığa dokunamadığını bildiği halde alıp getirdiyse,
ve yapamam dediğinde de küsüyorsa kusura bakmasın, herkesin hoşlanmadığı şeyler olabilir,
çocuk gibi küsmek ne demek, erkeğin küsmesi hiç çekilmiyor,yakışmıyor.
bizim evde bunun tartışması olmaz bile,
hatta dokunamadığım halde yaparsam eşim teşekkür eder,fedakarlık yaptığım için.

eşin senin o balığa dokunamadığını bildiği halde alıp getirdiyse,
ve yapamam dediğinde de küsüyorsa kusura bakmasın, herkesin hoşlanmadığı şeyler olabilir,
çocuk gibi küsmek ne demek, erkeğin küsmesi hiç çekilmiyor,yakışmıyor.
bizim evde bunun tartışması olmaz bile,
hatta dokunamadığım halde yaparsam eşim teşekkür eder,fedakarlık yaptığım için.

bırak yaptığım fedakarlık için teşekkür etmeyi adam küsüp ayrı yatıyo .onunda sevmediği şeyler var mesela meyveyi asla SEVMEZ BN ONDAN ASLA MEYVE YIKADA GEL DEMEM Kİ KENDİSİ EVDEYKEN YEMEMİZİ BİLE İSTEMİYO. buda önceki konum canım aynı konu üzerine olduğu için yeni sorunumuda burdan devam edip yazdım yorumun için teşekkür edrim.

evet gerçektende umursamamak gerekiyo yoksa bu erekek milleti kendisini fasulye gibi nimetten sayıyolar..dün bnde öyle yaptım hiç umursamadım açtım pc yi komik vidyolar izledim merakından çatladı .neye bakıp gülüyom diye bi ara arkamda balkon kapısı var oraya geççti falan ...odaya geldi sarılıyo işte barışmak için yapıyo belli bnde tersledim dün ayrı yatıyodun ne diye geliyosun şimdi diye..ve bn hala konuşmuyprum akşamda kavgalar işe yaramışki erken geldi.

olay bu zaten bazen geç anlayabiliyoruz
biz kendimize değer vermezsek karşıdaki hiç vermiyor
sende çok iyi yapmışsın hemde zevkli oluyor demiiii hatasını anlayıp sırnaşması:27:

Eşiniz aklınca sizi bu şekilde cezalandırıyor, ama sizde ağlayıp üzülerek
Bundan etkilendiğinizi ve cezanın işe yaradığını ona düşündürtüyorsunuz.
Umrunızda bile olmasın.
Hiç ilgilenmeyin bile.
Bir kaç gün sonra gittiği gibi gelecektir.
Çocukların ilgi çekmek için yapma dediğimiz davranışı yapmaları gibi birşey bu.
Umursamayınca bırakıyorlar.
Kaale almayın bir kerede bakalım ne olacak. Ein olun şaşıracaktır ve bu tepkinin hiç işe yaramadığını düşünecektir.
Unutmayın en iyi tepki bazen tepkisizliktir. :31:

Back
X