Birinin seni seviyor olmasi, sana ilgi gostermesi sen onu sevmesen bile hosuna gider. O ilgiyi hic kaybetmek istemezsin. Ve boyle ilgi eksilir gibi oldugunda da hemen tekrar o ilgiyi geri almak icin ugrasirsin, sinirlenirsin, ofkelenirsin.. Ama onu basta neden istemedigini hatirla bence. Simdi kaybettigin veya onu bi baskasiyla paylasmak zorunda kaldigin icin daha cok hirslanmis olabilirsin. Ama hala kesin bi sekilde "ondan hoslaniyorum" veya "onu seviyorum, ayrildigim icin pismanim" falan demiyorsun. Senin istedigin, sen baska birine asik olana dek o hep senin pesinden kossun, elinin altinda olsun, seni sevsin baskalariyla gezip tozmasin. Biraz bencilce buldum ben hislerinizi. Zaten bi baska kizla berabermis artik; onun gecmisinde yeriniz vardi diye onun gelecegini istediginiz gibi degisitirip sekillendiremezsiniz.
Kaldiki artik hayatinda olan kiz arkadasina gun gectikce daha cok baglaniyor olabilir. Size tavsiyem deminde soyledigimgibi isin basinda onu neden istemediginizi hatirlayin. Ve bu sebebin onu aklinizdan uzaklastirmak icin size yardimci olmasina izin verin. Kafaniza takip durdugunuz kisi bi zamanlar kendi isteginizle ayrildiginiz ve ark olarak gormeye devam ettiginiz biri. Normal bi kiz arkadasimiz bile baska biriyle samimilesince veya sevgilisine cok zaman ayirdiginda kiskanabiliyoruz. Hisleriniz normal, tabi birazda kazanma hirsi eklenmis durumda. Ama onu bence sevmiyorsunuz...