eski sevgilim diyorum ama onu hç sevgilim olarak göremeiştim aslında ben. hep çok iyi bir insan olduğunu düşünürdüm ama ona aşık değildim sanki zaten sadece 10 gün sürdü sonra bi süre daha hayatımda kaldı ne zaman başım sıkışsa o koşardı ben artık onu çok iyi bir arkdaşım olarak görüyordum ama o öyle değildi farkındaydım sanki ben ne yaparsam yapıyım beni sevicekmiş hç gitmiycekmş gibiydi. sonra beni hiç beklemedğim bir şekilde şaşrttı ve hayatında biri olduğunu öğrendim üstelik ondan duymadım facebookta gördüm. çok kızdım ona çünkü o kadr yakındıkkii birbirimize herşeyimizi anlatrdık ilşkisinin olduğunu görmeden iki gün önce bana neler demşti. yani benim hayatımda biri olsaydı ve biz görüşmeye devm edıo olsaydık ilk ona söylerdim onun yaptığı bana iki yüzlülük gbi geldi bilmiyorum. bunun üzerine biz kavga ettik bana hala sen benim canımsın senin için elimden geleni yaptım ama istemedin sen şuan benim arkdaşımsın elimden geldğince yanında olmaya çalışıyorum faln dedi benimde bir sınırım var bilmemne. bu tartışmadan sonra ben ona mutluluklar diledim ve bir kaç ay hiç konuşmadık facebooktan faln silmiştm sonra ordan bana msj atmış bu kadr saçma bir neden yüzünden küs olduğumuza inanamıyorum ! diye. ben pek oralı olmadım ama sonra biz tekrar konuşmaya başladık artık tamamen arkadştık ama bu durum benm sinirimi bozmaya başlamıştı eskisi gibi değildi bana kız arkdşının hastalığını faln anlatıyordu. bunun ne den sinirimi bozduğunu bilmiyorum ama belli etmemeye çalışıyordum. ben aramıyordum o arıyordu genelde beni. hatta geçen gün hava yağmurluydu ve yağmurlu havalarda çok sıkıldıüımı bilr hemn aradı yağmur yağıo yine sen aklıma geldin kızım falan dedi. köpeğimi çok sever onu çok özledim çıktığında haber ver göriyim onu dedii tmm dedim bi kaç gün sonra aradım sesi çok soğuktu en son konuşmamazdan eser yoktu yani. bizim evlerimz çok yakın o başka bi tarfta olduğunu söyledi gelemem dedi ben biraz daha konuşurz diye düşüdüm o geçiştrdi ve telefonu kapattı. çok sinrlendim ve bir daha aramıycam diye söz verdim kendime. bu arada facebookta sürekli kız arkdşıyla ftoğraflarını faln paylaşyor iyice sinr oluyorum noluo bana hç bilmıyorum. bir kaç saat öncede yine köeğimi gezdrmeye çıktım bi baktım karşımda o. slmlaştık geldi yanıma köpeği sevdi o sırada annem balkondaydı annem balkonda dedim napıyım dedi devam ettii. sonra bana döndü sen napıosun dedi faln dedi öyle soğuk soğuk biraz konuştuk. sözde arabayı babasına bırakmaya gidiyormuş ama arabayla bizim önünde beklıodu resmen. onu hiç öyle soğuk görmedim ben tavrından hiç hoşlanmadım ama birşey demeyede hakkım yok sanırım. eve geldiğimden beri sürekli telefonuma bakıyorum ararmı diye. kendime çok kızıyorum noldu şimdi çocuk her istedğimi yaparken umrumda bile değildi şimdi biraz soğuk davrandı diye sinrden çatlıyorum. burda sinle paylaşıp fikirlerinzi almak istedim başka türlü rahtlıyamycam