• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine geliyor şu 14 Şubat

-lotus-

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
7.335
14.155
298
Var mı yalnız geçirecek olan.Benim gibi :43:
Ne yapmayı düşünüyorsunuz o günde .Normal hayatınıza devam mı ediyorsunuz yani umursamayıp ?
Yoksa evde bunalımlardan bunalım mı beğeniyorsunuz benim gibi ?

amaaaan boswer be canım herhangı bır gun ıste boyle dusunursen kendını uzersın we elınede bırsey gecmez sinir oldugunla kalırsın... o gun de arkadaslarınla yada aılenle mutlu cıftlerı(!) dusunmeden guzel vakıt gecır yada neyle ugrasıyosan herzamankı gıbı onu yap sallaaaaa :49:

neden bunalım olayım canım?? o kadar da mühim bir gün değil.yalnızım ama sevgilim de olsa önemsemezdim...birlikteyken geçireceğim her an binlerce 14 Şubat a değecektir zaten:31:

neden bunalım olayım canım?? o kadar da mühim bir gün değil.yalnızım ama sevgilim de olsa önemsemezdim...birlikteyken geçireceğim her an binlerce 14 Şubat a değecektir zaten:31:

Geçen sene arkadaşımla yemeğe çıktık.Güya tek geçirmeyelim diye.Tabi ikimizde bayanız.Yemekten sonra dışarda dolaşıyorduk .Sokaklarda hep kırmızı gül satılır yaa.Bir çiçekçi bana kırmızı gül satmaya çalıştı.Ben kime vereyim o gülü git başımdan dediğimde ise.Herşeyi erkeklerden beklemeyin siz alın dmeişti.Bu sene öyle bir tablo ile karşılaşmamak için evde oturacağım :43:

sevdiceğim olmadan önce hiç umursamıyodum normal bi gün abartılcak üzülcek bi durum yok :34:
5 senedir 2 yada 3 defa birlikte geçirdik 14 şubatı.ve her zmanki günlerimizden bi farkı yoktu :16:
o kdar dikkate alınacak bi durum yok yani :8:

yalnızlgınn tadını cıkar cnımm ohhh misss:1:
ilrdee inş cok güzel 14 şubatlar senın olur :)

sevgililer günü bencede farklı olmamalı bigün değil hergün sevgililer günü olmalı çünki çoğu erkek bi tek ogün in
ce davranıyo sonra yine eski haline geri dönüyo

Bende yalnızımm :27: normal hayatıma devam ederim sanırım farklı birşey yapmam ne yanii birileri o günün ismini sevgililer günü koydu diye bunalıma mı gireyim yalnızım diye aklıma bile gelmemişti senin konunu görene kadar :51:

yalnızlar günü niye yok ki :44:

:1: yalnızlık güzelldirr en az aşk kadar yaa yalnızlığın üzerine ne şiirler yazılmışş insanın aşık olası bile gelmez hepsini okusak :32: bence dert etme canım sevgiililer günüymüş bilmem neymş bir gün sevebileceğin insan çıkar karşına ama yalnızlığında kıymetini bilmek lazımm sorun yama bunu kendine :1:

Aynen, bende yalnızım bu sene o gün, normal hayatıma devam ederim, her zaman ne yapıyorsam onu yaparım, ama içimden de geçirmiyor değilim hani, sokakta çiftleri görünce, ahh biz bi şöyle olamadık, bi kırmızı gül alanım bile yok diye düşünürüm, ama sonra geçer gider, sonuçta normal bi gün, diğer günlerden bi farkı yok benim için diye düşünürüm bi ara, aman öyle geçer gider işte, ama 14 şubata kadar bişeyler olursa bilemem artık.:34::52:

amaaaaannnn takma boşver sen devam et normal yaşantına....
öyle çokta önemli bigün değil zaten..
ticari amaçlı bigün işte....

Aynen, bende yalnızım bu sene o gün, normal hayatıma devam ederim, her zaman ne yapıyorsam onu yaparım, ama içimden de geçirmiyor değilim hani, sokakta çiftleri görünce, ahh biz bi şöyle olamadık, bi kırmızı gül alanım bile yok diye düşünürüm, ama sonra geçer gider, sonuçta normal bi gün, diğer günlerden bi farkı yok benim için diye düşünürüm bi ara, aman öyle geçer gider işte, ama 14 şubata kadar bişeyler olursa bilemem artık.:34::52:

Bakıyorum herkes çift , mutlu felan bi acayip oluyorum :41:

saçmalıktan başka bişey değil bu 14 şubat sevene her gün sevgililer günü üzülmene gerek yok bence

benim sevgilim var da noluyo :41: geçen sene ilk sevgililer günümüz ya uzaktaydık. en azından bi çiçek neyim gönderir dedim adam aramadı bile.
bu sene yakın yerlerdeyiz yine bişi yapmaz. sevgilim yokmuş gibi geçiririm sevgililer gününü.
3 yıllık ilişkim de bile hiç kutlamamıştık. bana kerestesi denk gelir.:27:

benim sevgilim var da noluyo :41: geçen sene ilk sevgililer günümüz ya uzaktaydık. en azından bi çiçek neyim gönderir dedim adam aramadı bile.
bu sene yakın yerlerdeyiz yine bişi yapmaz. sevgilim yokmuş gibi geçiririm sevgililer gününü.
3 yıllık ilişkim de bile hiç kutlamamıştık. bana kerestesi denk gelir.:27:

Yazık sana ya sen bizden de vahimsin :43:

Bulgaristanda 14 Şubat hem sevgililer günü hem şarap günü :9: sizde şarap gününü kutlayın :7:

Back
X