Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden bunalım olayım canım?? o kadar da mühim bir gün değil.yalnızım ama sevgilim de olsa önemsemezdim...birlikteyken geçireceğim her an binlerce 14 Şubat a değecektir zaten![]()
yalnızlar günü niye yok ki :44:
Aynen, bende yalnızım bu sene o gün, normal hayatıma devam ederim, her zaman ne yapıyorsam onu yaparım, ama içimden de geçirmiyor değilim hani, sokakta çiftleri görünce, ahh biz bi şöyle olamadık, bi kırmızı gül alanım bile yok diye düşünürüm, ama sonra geçer gider, sonuçta normal bi gün, diğer günlerden bi farkı yok benim için diye düşünürüm bi ara, aman öyle geçer gider işte, ama 14 şubata kadar bişeyler olursa bilemem artık.![]()
Var mı yalnız geçirecek olan.Benim gibi
Ne yapmayı düşünüyorsunuz o günde .Normal hayatınıza devam mı ediyorsunuz yani umursamayıp ?
Yoksa evde bunalımlardan bunalım mı beğeniyorsunuz benim gibi ?
benim sevgilim var da noluyogeçen sene ilk sevgililer günümüz ya uzaktaydık. en azından bi çiçek neyim gönderir dedim adam aramadı bile.
bu sene yakın yerlerdeyiz yine bişi yapmaz. sevgilim yokmuş gibi geçiririm sevgililer gününü.
3 yıllık ilişkim de bile hiç kutlamamıştık. bana kerestesi denk gelir.![]()
evde çikolata krizine girerek geçiricem:)