Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bencede göremeyince hemen kıza benzettim diyolar bende bugün gittim kesin öğrenirim dedim bi çıkıntı var ama kızınkide aynı emin olamıyorum bişey söylemicem dedi sinir oldum ya millet nasıl 11 de öğreniyo anlamıyorum doktorda mı iş yok bizimkiler mi çok inat acababugun farkli bir doktora gittim benim minik kuzum sag kasigima resmen oturmus popoyu donmus ayaklr onde doktor bile sokla bakiyor :))) kiza benzetti yine yolladi. Gormeyince herkeznkini mi kiza benzetiyorlar boyle hir durum yasayan var mi hanimlar...
Senin ne zaman kesinlesti:))Benimki de saklamıştı 12.haftada ama oğlum olacak canım.
Ahh canim ahh neler neler yapmadim :)) cidden dogumda kesinlescek bu gidisle:)))Canim bir daha gittiginde bol su ic tuvalete skisik git bir de cikolata filan ye o zamn cok hareketli oluo bebisler![]()
kac haftaliksin canimEvet canım bencede göremeyince hemen kıza benzettim diyolar bende bugün gittim kesin öğrenirim dedim bi çıkıntı var ama kızınkide aynı emin olamıyorum bişey söylemicem dedi sinir oldum ya millet nasıl 11 de öğreniyo anlamıyorum doktorda mı iş yok bizimkiler mi çok inat acaba![]()
Hayirli olsun canim cinsiyeti neBenim minigim de gostermedi 22.haftada ayrintili ultrasonda gördük cinsiyetini. Sonraki tüm kontrollerimizde gosterdi :) basta nazlandi inat etti minigim sonra da salıverdi :)
Tesekkurler :) kızmış benim inatçı minik. Allah gönlüne göre versin canım.Hayirli olsun canim cinsiyeti ne
15 haftalık canımkac haftaliksin canim
14de kesinlesti canım onda bile zorla gördü doktor ben yine tam inanmadım. 18de başka doktora gittim sırt üstü yatıyordu artık kesin olarak gördük emin olduk :)Senin ne zaman kesinlesti:))