Yine gostermiyor

Wahayra

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
154
38
13
38
bugun farkli bir doktora gittim benim minik kuzum sag kasigima resmen oturmus popoyu donmus ayaklr onde doktor bile sokla bakiyor :))) kiza benzetti yine yolladi. Gormeyince herkeznkini mi kiza benzetiyorlar boyle hir durum yasayan var mi hanimlar...

Benimki de saklamıştı 12.haftada ama oğlum olacak canım.

bugun farkli bir doktora gittim benim minik kuzum sag kasigima resmen oturmus popoyu donmus ayaklr onde doktor bile sokla bakiyor :))) kiza benzetti yine yolladi. Gormeyince herkeznkini mi kiza benzetiyorlar boyle hir durum yasayan var mi hanimlar...
Evet canım bencede göremeyince hemen kıza benzettim diyolar bende bugün gittim kesin öğrenirim dedim bi çıkıntı var ama kızınkide aynı emin olamıyorum bişey söylemicem dedi sinir oldum ya millet nasıl 11 de öğreniyo anlamıyorum doktorda mı iş yok bizimkiler mi çok inat acaba :110:

Bn daha 12 haftalikken ogrendim kizim olacakmis hemde doktorum kesin dedi acmis bacaklarini karnimda donup duruyordu utanmaz sey :spor:

Valla ya 18. Haftam oldum kiz erkek belli olmaliydi ya delircem :))) ilk gunden beri icimden hep erkek gecti acikcasi bakalim benzetilen mi icimden gecen mi olacak:))

Canim bir daha gittiginde bol su ic tuvalete skisik git bir de cikolata filan ye o zamn cok hareketli oluo bebisler ;)

Evet canım bencede göremeyince hemen kıza benzettim diyolar bende bugün gittim kesin öğrenirim dedim bi çıkıntı var ama kızınkide aynı emin olamıyorum bişey söylemicem dedi sinir oldum ya millet nasıl 11 de öğreniyo anlamıyorum doktorda mı iş yok bizimkiler mi çok inat acaba :110:
kac haftaliksin canim

Benim minigim de gostermedi 22.haftada ayrintili ultrasonda gördük cinsiyetini. Sonraki tüm kontrollerimizde gosterdi :) basta nazlandi inat etti minigim sonra da salıverdi :)

Benimki de göstermiyordu ama doktor kemik yapısına gore erkeğe benziyor dedi 13. Haftada erkek olduğu kesinleşti

Kızlar 20 haftalığız yaklaşık bugün kontrolümüz vardı çok kararlı bir şekilde göstermedi !

Kızlar 20 haftalık hamileyim bugün dopplerde farklı bir doktor kız gibi gördüm ama özellikle bakmadım dedi. 16 haftalıkken normal ultrasonda doktor erkek gibi gördüm ama kesin değil kapattı göstermedi tam dedi. Siz olsanız ne düşünürdünüz kafam çok karıştı :/

Back
X