- Konu Sahibi benSelinova
-
..$€L!n..;4225783 .!.:mrb kızlar bn artk birisine güvenemem heralde =( şimdi olayı anlatıyım
bn en son 7 ay önce birisiyle çıkmıştm ve aldatılmıştm ve o zamandan beri kimsenin teklifini kabul etmedim güvenemedim aynı sınıfta olduğum birisi bni sevdiğini söyledi bende bu sefer sevmeyi deneyim dedim çünkü arkadaşları felan hep ii çocuk dediler bunu söyleyen arkadaşları kız seni seviyo dediler ve o kadar sessiz ve iyi birisine benziyoduki çıkmaya başladık 4 gün sonra yani çarşamba günü bana biz aynı sınıftayız ilerde herşey biterse çok sorun çıkar başlamadan bitsin dedi yine aptallık ettim bi erkeğe güvenmekle kendimi çok salak ve aşşağılanmış hissediyormsenağlama hep böyle olmak zorundamı çevreme bakıyorm sanki tek beni kandırıyolar moralim çok bozuk
daha lisedesin;
hayatına kimsenin girmesine izin verme :1closedeyes:
bu süreçte önceliğin hep derslerin olsun
erkeklere takılıp psikolojini allak bullak edecegine üniversiteye, hayallerine odaklan
nası olsa istedigin bölümü tutturup kendi ayaklarının üstünde durmaya başlayınca peşinden koşan çok olacak
abla sözü dinle canım sengözlerimebaksanab
kizlarimiz epey hizli maşaAllah :) kimse kusura bakmasin ama ben bu yasta aşık olmalari,sevgili olmalari,iddia edilen aşk acilarini sacma ve bi okadarda gereksiz görüyorum..tabiki istisnalar var..derslerinde basarili olup güzel temiz ilişkiler yaşayip bunu evlilikkle sonlandiran aradaslarimda var..ama bunlar öyle az ki istisna olarak kaliyorlar bana göre..
gelelim sana güzelim..yaşin belliki en fazla 16-17..belki daha da küçük..bu küçük yaşta aldatmayi bile yaşamişsin..sanki bi ilişki yaşamak zorundaymişsin gibi "bende sevmeyi denedim" diyorsun..4.gün terk ediliyorsun..bunlari yaşayacagini bilsen tabiki koşarak kaçardin..ama madem aklin aşka meşke kesiyor bunlarada kessin canim..biraz düşün ben ne yapiyorum diye? benim ne yapmam gerekiyor ben nelerle ugrasiyorum diye bir düşün..
aşk güzeldir..sevmek,sevilmek güzeldir..ama vakti zamani geldiginde güzeldir..bunlarin güzelliğini ancak yaşin ilerlediginde anlarsin bana göre..aceleci olma..sen sadece derslerine yönel..ilerde aşik olabilirsin ama ileride tekrar liseyi okuyamassin..başarili olmaya caliş..güzel bir universite kazanmaya caliş..meslek edinmeye caliş..sen önce kendini kurtar..hayatina bir yön ver..ne erkekler kaciyor ne aşk kaciyor..zamani gelince herşeyi güzelce yaşa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?