• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine güvendim bi erkeğe =(

benSelinova

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
291
0
96
Diğer
mrb kızlar bn artk birisine güvenemem heralde =( şimdi olayı anlatıyım
bn en son 7 ay önce birisiyle çıkmıştm ve aldatılmıştm ve o zamandan beri kimsenin teklifini kabul etmedim güvenemedim aynı sınıfta olduğum birisi bni sevdiğini söyledi bende bu sefer sevmeyi deneyim dedim çünkü arkadaşları felan hep ii çocuk dediler bunu söyleyen arkadaşları kız seni seviyo dediler ve o kadar sessiz ve iyi birisine benziyoduki çıkmaya başladık 4 gün sonra yani çarşamba günü bana biz aynı sınıftayız ilerde herşey biterse çok sorun çıkar başlamadan bitsin dedi yine aptallık ettim bi erkeğe güvenmekle kendimi çok salak ve aşşağılanmış hissediyormsenağlama hep böyle olmak zorundamı çevreme bakıyorm sanki tek beni kandırıyolar moralim çok bozuk

asla böyle düşünme...
başa gelen iyi-kötü herşey, olumlu kullanırsan eğer sana çok şey katacaktır.

Çok katı olmamakla birlikte evet bu gerçeği hiç bir zaman unutma, erkeklere güvenilmez..Ama bu onlarla görüşme hayatından erkek kavramını çıkar anlamına gelmiyor, bundan sonra daha temkinli davranırsın, şans vereceğin insanları önceden iyice tanıyıp ona göre görüşürsün..

daha lise öğrencisin hayatına giren insanların
seni karamsarlığa düşürmesine izin verme
ilerde karşına öyle insanlar çıkıcakki
üzüldüğüne ağladığına değmediğini o zaman işte
çok iyi anlayacaksın.
belkide şuan içi en iyisi kendini dinlemek

konuyu okuduğumda aklıma bi filozofun sözü geldi ne kadarda doğru
Yaşamı anlamaya başladığın andır durabilmek ayakta...Sorun bu zaten...Başkasıyla olmak,başkasının olmak değil.Kendi başına başkasıyla, başkasıyla kendin olmak..

daha lisedesin;
hayatına kimsenin girmesine izin verme :1closedeyes:
bu süreçte önceliğin hep derslerin olsun
erkeklere takılıp psikolojini allak bullak edecegine üniversiteye, hayallerine odaklan
nası olsa istedigin bölümü tutturup kendi ayaklarının üstünde durmaya başlayınca peşinden koşan çok olacak
abla sözü dinle canım sengözlerimebaksanab

..$€L!n..;4225783 .!.:
mrb kızlar bn artk birisine güvenemem heralde =( şimdi olayı anlatıyım
bn en son 7 ay önce birisiyle çıkmıştm ve aldatılmıştm ve o zamandan beri kimsenin teklifini kabul etmedim güvenemedim aynı sınıfta olduğum birisi bni sevdiğini söyledi bende bu sefer sevmeyi deneyim dedim çünkü arkadaşları felan hep ii çocuk dediler bunu söyleyen arkadaşları kız seni seviyo dediler ve o kadar sessiz ve iyi birisine benziyoduki çıkmaya başladık 4 gün sonra yani çarşamba günü bana biz aynı sınıftayız ilerde herşey biterse çok sorun çıkar başlamadan bitsin dedi yine aptallık ettim bi erkeğe güvenmekle kendimi çok salak ve aşşağılanmış hissediyormsenağlama hep böyle olmak zorundamı çevreme bakıyorm sanki tek beni kandırıyolar moralim çok bozuk

ayy yavrum daha çiçeği baharında bir gençkızsın daha dur önünde kocaman bir hayat var.Biliyorum senin yaşındayken bende nasihattan hoşlanmazdım ama şimdi anlıyorum ..Birtanem şuanda tek hedefin okumak olmalı zaten kaderindeki ruh eşin çıktığında inan herşeyi unutturuyor.

genç kızlarda anlayamadığım bir acelecilik var.daha yaşınız çok küçük bir erkeğe güvenini ne zaman yitirir ve umutsuzluğa kapılırsın.evlisindir eşin sorumsuzdur seni aldatır çocuklarıyla seninle ilgilenmez o zaman erkeklere güvenimi yitirdim dersin.biraz mantıklı olun tahsilinize önem verin.iyi bir meslek sahibi olup ekonomik özgürlüğünüzü kazanın.ilerde sizi üzdümü birileri popoya bir tekme başınız dik yaşama devam edin.bu yaşlarda yaşadıklarınız erkekler hakkında kesin kararlar vermek için ölçü değil.sonra aşklarınızı dünyanın merkezine koymayın.birşeyler yolunda gitmiyorsa.sabredin birgün belki ideal erkeği bulursunuz daha çok erkena.s.

daha lisedesin;
hayatına kimsenin girmesine izin verme :1closedeyes:
bu süreçte önceliğin hep derslerin olsun
erkeklere takılıp psikolojini allak bullak edecegine üniversiteye, hayallerine odaklan
nası olsa istedigin bölümü tutturup kendi ayaklarının üstünde durmaya başlayınca peşinden koşan çok olacak
abla sözü dinle canım sengözlerimebaksanab

konuyu okuyunca bende aynen böyle düşündüm.erkekleri anlamak için çok ufaksın
şuan derslere yoğunlaş erkekler için gelecegınden tavız verme sonra cokkkkkkkkkkkk pişaman olursun eğer unıv.kazanırsan emin ol bu işler için çok vaktin olcak:jeyyar::jeyyar:

bence de biraz derslerine yoğunlaş..

benim söylemek istediğim farklı birşey belki de arkadaşın doğru olanı yapmış, her ilişki evlilikle bitecek diye bir kural yoktur ne insanların evliliğe birkaç gün kala ayrıldığını düşünürsek arkadaşın bence mantıklı birşey yapmış. düşünsene aradan uzun zaman geçse ve sonra ayrılsanız onun dediği konuma gelecektiniz. benim de oldu üniversitede sınıf arkadaşım bu öneriyle gelen ama kabul etmedim. ve birlikte olanlar da oldu. bir tanesi o dönem okulu dondurdu karşılaşmamak için. diyeceğim o ki arkadaşın bence doğru olanı yapmış.....

kizlarimiz epey hizli maşaAllah :) kimse kusura bakmasin ama ben bu yasta aşık olmalari,sevgili olmalari,iddia edilen aşk acilarini sacma ve bi okadarda gereksiz görüyorum..tabiki istisnalar var..derslerinde basarili olup güzel temiz ilişkiler yaşayip bunu evlilikkle sonlandiran aradaslarimda var..ama bunlar öyle az ki istisna olarak kaliyorlar bana göre..

gelelim sana güzelim..yaşin belliki en fazla 16-17..belki daha da küçük..bu küçük yaşta aldatmayi bile yaşamişsin..sanki bi ilişki yaşamak zorundaymişsin gibi "bende sevmeyi denedim" diyorsun..4.gün terk ediliyorsun..bunlari yaşayacagini bilsen tabiki koşarak kaçardin..ama madem aklin aşka meşke kesiyor bunlarada kessin canim..biraz düşün ben ne yapiyorum diye? benim ne yapmam gerekiyor ben nelerle ugrasiyorum diye bir düşün..

aşk güzeldir..sevmek,sevilmek güzeldir..ama vakti zamani geldiginde güzeldir..bunlarin güzelliğini ancak yaşin ilerlediginde anlarsin bana göre..aceleci olma..sen sadece derslerine yönel..ilerde aşik olabilirsin ama ileride tekrar liseyi okuyamassin..başarili olmaya caliş..güzel bir universite kazanmaya caliş..meslek edinmeye caliş..sen önce kendini kurtar..hayatina bir yön ver..ne erkekler kaciyor ne aşk kaciyor..zamani gelince herşeyi güzelce yaşa..

canım ya en güzel yaşlarındasın hayatın baharındasın daha yeni tanımaya başlıyosun insanları,umarım ilerde düzgün ilişkiler kurabilirsin şansın yaver gider , yalnız ben arkadaşlara hak verdim, daha çok gençsin, üniversiteye derslerine ver kendini. daha bu yaşlarda karakterler tam anlamıyla yerine oturmamış oluyo ki senin görüştüğün çocuk da böle sanırım.hatta erkekler kızlardan geç olgunlaşıyolar. bunuda aklından çıkarma. önceliği kendi hayatına ver,yani derslerine üniversite sınavına. aşk çok güzel bi duygu,beğenmek beğenilmek bu yaşlarda genç kızları çok onore eder ama daha kimbilir ne güzellikler göreceksin,ne kişiler tanıyacaksın daha çokk yol var önünde :teselli:

Arkadaşım kimsenin seni en güzel yaşlarında üzmesine izin verme. Giden gitsin boşver kendi kaybeder hiç öyle bunalıma falan girme kimseye güvenemem de deme herşey gelip geçer ve inan ki hiç kimse vazgeçilmez değil... Şuan en önemli çağındasın sen şimdi güzel hayaller kur ilerde ne kadar güzel işler yapacağını düşün o zaman sevgilin de olur herşeyin de geriye dönüp baktığında değmeyecek insanlar için hayatımı mahvettim deme.

kizlarimiz epey hizli maşaAllah :) kimse kusura bakmasin ama ben bu yasta aşık olmalari,sevgili olmalari,iddia edilen aşk acilarini sacma ve bi okadarda gereksiz görüyorum..tabiki istisnalar var..derslerinde basarili olup güzel temiz ilişkiler yaşayip bunu evlilikkle sonlandiran aradaslarimda var..ama bunlar öyle az ki istisna olarak kaliyorlar bana göre..

gelelim sana güzelim..yaşin belliki en fazla 16-17..belki daha da küçük..bu küçük yaşta aldatmayi bile yaşamişsin..sanki bi ilişki yaşamak zorundaymişsin gibi "bende sevmeyi denedim" diyorsun..4.gün terk ediliyorsun..bunlari yaşayacagini bilsen tabiki koşarak kaçardin..ama madem aklin aşka meşke kesiyor bunlarada kessin canim..biraz düşün ben ne yapiyorum diye? benim ne yapmam gerekiyor ben nelerle ugrasiyorum diye bir düşün..

aşk güzeldir..sevmek,sevilmek güzeldir..ama vakti zamani geldiginde güzeldir..bunlarin güzelliğini ancak yaşin ilerlediginde anlarsin bana göre..aceleci olma..sen sadece derslerine yönel..ilerde aşik olabilirsin ama ileride tekrar liseyi okuyamassin..başarili olmaya caliş..güzel bir universite kazanmaya caliş..meslek edinmeye caliş..sen önce kendini kurtar..hayatina bir yön ver..ne erkekler kaciyor ne aşk kaciyor..zamani gelince herşeyi güzelce yaşa..

Noktasından virgülüne kadar aynen katılıyorum..Bizde bu yollardan geçtik belki ama şimdi çok boş geliyor..Keşke kafamızı duygusal ilişkiler yerine derslere yorsaymışız,belki şu an çok daha iyi yerlerde olurduk..
Konuyu açan kardeşim buradaki insanların sözlerine kırılma lütfen herkes senin için iyi olanı istiyor.Objektif baktığımız için belkide senin hoşuna gitmeyecek şeyler söylüyoruz ama inan bana ileride bir gün bu haline güleceksin..

Canım yaa ben senin yerinde olsam hiç kimseyle çıkmam derslerime çalışırım.İleride zaten emin ol seni gerçekten seven birileri çıkacaktır.Aklını aldatıldım talihsizim cümleleri olacağı yerde ders okul olsun.
İleride anlarsın ama geç olur.Hayatında çok fazla keşkelere yer verme.:delphin:

teşekkür ederim hiç birinizin lafına flnda kırılmadım çok haklısınız
bundan sonra derslerime daha bi sıkı sarılcam tekrar teşekkür ederim =)

Back
X