Yine hamilelik belirtileri?

Fatmaerol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
100
2
68
35
İstanbul
Adetim bir gün gecti ve adet olmaya dair hiç bir belirti yok göğüs uclarım biraz hassas bir de koyulasıyor rengi olabilir mi test yapmaya korkuyorum

Adetim bir gün gecti ve adet olmaya dair hiç bir belirti yok göğüs uclarım biraz hassas bir de koyulasıyor rengi olabilir mi test yapmaya korkuyorum

cnm bende senin gibiyim. adetim 1 gün geçti ne hamilelik nede adet belirtisi var ortada. sabah kan verdim. yarn belli olacak. biliyorsun belirtiler kadın dan kadına değişir. istersen sende kan var cünkü idrar güven olmaz

İnş hamişizdir zeyno benim iki düşügüm oldugundan korkuyorum zaten hamileysemmigne kullanacagım elevent ve coraspirin kullanıyorum

İnş hamişizdir zeyno benim iki düşügüm oldugundan korkuyorum zaten hamileysemmigne kullanacagım elevent ve coraspirin kullanıyorum

ben hamileyim cnm dün öğrendim

4+4 hamileyim değerim 7200 çıktı. Sağlık ocağında yaptırdım haliyle muayne edemedi. Cuma günü dr gitcem de bu değer çok yüksek sanki? bende 2 ay önce düşük yaptım

Hakkımızda hayırlısı olsun ben de hamileyim degerim bwnim çok küçük 37 cıktı doktorumla konuştum düzenli artarsa sorun yok dedi inş hayırlısıyla sapasaglan saglıkla kucagımıza alırız

Canım ne yaptın ben bugün bhcg yaptırdım artmış 37idi ilk gün bugün 86.68 olmuş doktotum normal dedi seni merak ettim nasılsın degerin ne durumda

çogul gebelik olabilir klomen kullanıdnmı yada çatlatma ignesi

Canım ne yaptın ben bugün bhcg yaptırdım artmış 37idi ilk gün bugün 86.68 olmuş doktotum normal dedi seni merak ettim nasılsın degerin ne durumda

senin değerin çok normal...merak etme ki :))

hala gitmedim desen inanırmısın...doktor bulamıyorum...acile mi gitsem...ama herkes merak etmemem gerektiğini söylüyor...

istanbul da özel hastaneler çok pahalı ya...uçmuslar devlet de 2 mayısa verdi randevuyu 7 haftalık oluyorum o güne kadar

Bende belirti var haldizim bacaklarım sızlıyor. Mide yanması ve bulantı oluyor canım tatlı cekti tabi psikolojikte olabilir canım ben özel gaziosmanpasa hastanesinde hüseyin mutlu var ona gidiyorum ücretide 85 tl cok memnunum tahliller falan pahalı olunca devletten yaptırtıyor çok şlgili istanbuldaysan gidebilirsen git derim haftaya cuma randevu verdi degerin 15000leri görsün ultrasyonda bakalım dedi inş hayırlısı olur ikimiz içinde belki çogul gebeliktir canım ayrıca korkma degerinden en düşük ve en yüksek degerler ikimizinki benimde 5haftalık görünüyor ama tabi bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…