Kizlar iyi akşamlar,Aralık başında doğum yaptim bı sebepten emziremedim 40gun lohusalık ardından hemen adet oldum korunduk da aslında ama bı kaç gündür belimde ağrı halsizlik vardı bu akşam test yaptım ki hamileyim çocuğum daha iki bucuk aylik yaa var mı böyle bir surum yaşayan çok da riskli bir durum ayrıca sezaryen ile doğum yaptım çünkü cok üzgünüm yaa
Kizlar iyi akşamlar,Aralık başında doğum yaptim bı sebepten emziremedim 40gun lohusalık ardından hemen adet oldum korunduk da aslında ama bı kaç gündür belimde ağrı halsizlik vardı bu akşam test yaptım ki hamileyim çocuğum daha iki bucuk aylik yaa var mı böyle bir surum yaşayan çok da riskli bir durum ayrıca sezaryen ile doğum yaptım çünkü cok üzgünüm yaa
merhabalar...
öncelikle her iki bebeğiniz de hayırlı olsun... bence de bi kadın doğumcunuzla görüşmelisiniz. doğmasına da alınmasına da karar verecek eşiniz ve sizsiniz. maddi durumunuzu sağlık durumunuzu bilen sizsiniz.
Hamile olmayip acaba gebelik hormonlariniz sifirlanmamis olabilir mi diye dusundum. Bence kan verin, 2 gun sonra deger artacak mi diye bakin. Cunku beta hcg hormonu dogumdan sonra hemen sifirlanmayabilir