yine hayal kirikligi

kartalkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
1.049
4
156
Almanya
Merhaba,
bende uzun zaman sonra bir sorunumu paylasmak istiyorum.
1 sene evli kaldiktan sonra kötü bir sekilde bosandim. Daha sonra hayatima biri girdi, iliskimiz 2nci senesinde. Ilk bastan öyle güzeldi ki. Sunu da belirteyim, o istanbulda ben yurt disinda yasiyorum ama 2-3 ayda bir yanina giderdim. gecemiz gündüzümüz birlikte gecerdi, sevgiliden öte cok iyi dost olmustuk.
Yanliz söyle bir sorunumuz var, kendisi coooook uzaktan akrabam. ailelerimiz pek tanismaz ama yinede bizim bölgede bu yasak olan bisey. Bu yüzden iliskimizi gizli tutuyoruz.
Ve artik bu yük bana agir gelmeye basladi. Mutlulugumu paylasmak istiyorum bi sekilde ama o öyle degil. Size cocukca ve sacma gelebilir ama örnegin facebook hesabinda siirler sarkilar paylassin istiyorum. isimsiz de olsa varligimi hissettirsin istiyorum. Ve bunu her dile getirdigimde, kavga cikiyor. Üstüme gelme, soguyorum senden diyor. Ve ben üzülüyorum.
Ki biz ne günler gecirdik, 15 ay kibrisda askerlik yapti, 4 defa ziyaretine gittim, varligimi hep hissettirdim.

Sizce ne yapmaliyim?

ilgiyi somut olarak da görmek istiyorsunuz haksız değilsiniz ama face de methiyeler düzüp gerçekte çok da sevmeyen bi sürü erek de var. Face de aşık olduğunu belli edecek şeyler yazması onun sizi sevdiğini daha mı ispatlar olacak ?

Bence asıl problem bu değil de böyle kaçak göçek ikişkinizi hangi boyuta ve nereye kadar gidebilir ?

cok haklisiniz, zaten kendimi taniyamiyorum.
Bir cok defa ayrilmak istedim, ama beni ikna etmeyi hep basardi. Bana birak ben zamani gelince halledicem diyor.
Cok üstüne gittigimde, baska sehirde kendimize düzen kurariz diyor. Bizim hayatimiz kimseyi ilgilendirmez diyor.

facebokk ta sızın adınıza paylasım yapmıs olması sızı sevdıgını gostermez
zaten sızın sorununuz bu degıl artık cıddı bırseyler ıstıyorsunuz kanımca buda hakkınız

2 yıl az bi süre değil rayına oturtup birilerine anlatmak için...
o daha önce hiç evlenmemiş mi?
Kendi başınıza bi hayat kuracağınızı düşünerek kendinizi kandırmayın.. Aileler asla atılmıyor. Onları ikna edemeyecekseniz fazla bağlanmayın derim.

hayir evlenmemis kendisi, galiba cok haklisiniz...
ben bir yikimi daha kaldiramam

Erkekler sosyal paylaşım platformlarında öyle şiirler düzmeyi sevmez. Zaten öyle şeyler yapıp kendini romantik göstermeye çalışan erkekler beni irrite eder. Emin ol öyle bir şey yaparsa kızlar bırakmaz peşini. Öyle de salak kızlarımız var efendim.

Bundan daha önemli bir mevzu var ki ilişkinizi aile üyeleri bilmediği gibi arkadaş çevreis falan da bilmiyor gibi. Facebookta methiyeler düzmekten çok ilişki durumu yapmak daha önemli şu durumda uzak ilişki yaşıyorsunuz. He ona da hiçbir zaman emin olamazsın ilişki durumunu gizler bir tek sana gösterir ruhun duymaz.

Bir evlilik atlatmışsın. Böyle heyecanlar peşinde koşma. ayakları yere basan ilişki yaşamalısın artık. Yurtdışında yaşayan sana uygun kendi çevrenden insanlarla tanış ve bu yaşadığın ilişkimsi şeye bir nokta koy bence. Çünkü pek bir ciddiyet göremedim ben.

anladığım kadarıyla siz evlilik gibi bi resmiyete dökülsün istiyorsunuz ama malesef onun aynı görüşte olduğunu hissedemedim ben. Eğer öyle olduğunu iddia ediyorsa ispatlamak için bişeyler yapması gerekir, yapmıyorsa yol verin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…