- 2 Temmuz 2019
- 40
- 10
- 3
- 42
Daha once burda paylasmistim "aranizda yeniyim bir sey danismak istiyorum" basliginda...eski velim ogrencimin babasi benle tanismak istiyor diye.hatirlayaniniz vardir belkide.kendisi dondu yurtdisindan geldi tanistik gorustuk gunlerce oturduk konustuk herseyimizi net olduk birbirimize.hersey cok yolunda saygi ve sevgi cercevesinde gidiyordu.2gun aramami acmadi,mesajlarima sosyal medyaya girdigi halde bir kez attigim mesajlara cevap vermedi ve bende "cok saskinim ve uzgunum.bunu senden beklemezdim.ben sana yakistiramadim bu yaptigini sen kendine yakistiriyorsan bana da susmak duser.Allaha emanet ol,yolun acik olsun yazdim gonderdim.mesaja ertesi gun yani ucuncu gunun sonunda dondu."Alt tarafi aramalarini acmadim,mesajlarina donmedim simdiden boyle yapiyorsan ilersini dusunemiyorum uzatmaya gerek yok bay" yazdi ve sok oldum.birkez daha yikildim ne sebebini soyledi neden cevapsiz biraktigini,ne kusura bakma gibi birsey soyledi.butun sucu bana yikti.aptalligima agliyorum sadece 2 yil boyunca hayatima kimseyi almadim ve ilk kez birine duvarlarimi yiktim ve kendimi kanattim tekrar.gercekten sorun benimle bir iliski yasamamasi deil beni enayi yerine koymasi..kendi aptalligima uzuluyorum.sancili bir evlilik gecirdim zor toparlandim ve bosandiktan 2 sene sonra hayatima kimseyi almadim neden kasindim... kendisinede soyledim yarin obur gun hadi eyvallah diyceksen beni kabugumdan cikarma dedim.. cok uzgunum cok..