- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi quantumkizi
merhaba bayanlar, boyum 170 kilom 43 ve evet ayyy çokkk zayıfımmmmm dimi siz demeden söyliyim evet biliyorum
. tekrar kilo alma çalışmalarına başladım.
sabahları çikolatalı mısır gevreği,
öğlen, tost, patso tarzı şeyler.
akşama doğru okulda yemekhane ne verdiyse (600-900 kalori arası).
eve gelince çorba yada sebze ağırlıklı besinler(annem dolayısıyla),
daha sonra elma
ve yatmadan cici bebe.
bir ara tam kilo alır gibi oldum aha dedim 1 kilo aldım bu hafta ama sürekli tuvaletteyim hepsi gitti.
tuvalet mevzusu sosyal hayatımıda bu durum çok etkiliyor
..gerçi zayıflıkta etkiliyor. çok bıktım kiloma laf söyleyenlerden.özellikle şişmanların söylemesi yok mu bıktımmmm. antipatik gelmeye başlıyor artık bütün şişmanlar.
yediğim yemekler anca bu kadar .çikolata ,tatlı falan hiç sevmiyorum. doktora gittim hiç bir değerimde sorun yok, hafif kansızlık var dedi ilaç kullandım oda halloldu . tuvalette gidince bütün yediklerim motivasyonum alt üst oldu. morala ihtiyacım var kızlar
. benim gibi başlayıp sonunda kilo alabilen var mı? neyi yanlış yapıyorum, ne yapmam lazım

sabahları çikolatalı mısır gevreği,
öğlen, tost, patso tarzı şeyler.
akşama doğru okulda yemekhane ne verdiyse (600-900 kalori arası).
eve gelince çorba yada sebze ağırlıklı besinler(annem dolayısıyla),
daha sonra elma
ve yatmadan cici bebe.
bir ara tam kilo alır gibi oldum aha dedim 1 kilo aldım bu hafta ama sürekli tuvaletteyim hepsi gitti.
tuvalet mevzusu sosyal hayatımıda bu durum çok etkiliyor

yediğim yemekler anca bu kadar .çikolata ,tatlı falan hiç sevmiyorum. doktora gittim hiç bir değerimde sorun yok, hafif kansızlık var dedi ilaç kullandım oda halloldu . tuvalette gidince bütün yediklerim motivasyonum alt üst oldu. morala ihtiyacım var kızlar