Yine hüsran :((

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kızlar az once test yaptım bat yarın ama negatif bundan sonrada degismez sanırım degilmi

Bu arada yaptigim testin adi oncomed

Son düzenleme:
Idrar mi?
Canim idrarsa hic guvenme ben 3tane yaptm pozitifti kan negatif hiiic guvnme

Evet canım idrar testi kocaman tek cizgiyi gördüm ne biliyim olsa cikardi diye dusunuyorum
Yok bati bekle gecince yap gec rollenmede batin 5. Gunu cikar oda silik bi sekilde cnm belirtin varmi?
Ben guvnmyrm idrar testlerine cunku farkli markalar kimi net kimi silikti kanda 0.33tu sen dusun artk o yuzdn bekle bklm onlara guvnme

Yok bati bekle gecince yap gec rollenmede batin 5. Gunu cikar oda silik bi sekilde cnm belirtin varmi?
Ben guvnmyrm idrar testlerine cunku farkli markalar kimi net kimi silikti kanda 0.33tu sen dusun artk o yuzdn bekle bklm onlara guvnme
Hadi yaa o kadar gecmi cikiyo gec dollenmede. Belirtim sağ kasığımda ara ara batmalar oluyo ondan umitlenip erken yaptum zaten bide belim agriyo goguslermde dokununca agriyo biraz. tabi bu belirtiler adet belirtileriyle ayni olunca farkedemiyo insan cok umitliydim gercekten hayal kirikligina ugradim

Canm kirmizilari gormeden umitsizlik yok Allah var umut var bunu sakin unutma Rabbimden iste insallah istedigin esnada Rabbim ol desin.....
Bende 17 sini bekliyrm bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…