• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Hüsranla bitti... geri dönermi?

pistachio_27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
690
667
103
39
Tam Hayatimdaki son Godoman dan kurtuldum biri beni iyilestiriyor dedim ki, MaşaAllah dedigim 40 yaşıyor, o iş de bitti gitti.

Beyefendiyle kafalarimiz cok uyusuyordu, birbirimizle cok iyi anlasiyorduk. 3 haftadir saatlerce konusuyorduk hatta uykusuz kaliyorduk bunun icin. Birbirimize cok alismistik, suan eksikligini cok hissediyorum

Bitmesinin sebebi de su: kendisi abdestli Namazli biri ve istemsizce konusmalarimiz cinsellige yöneldi birkac kez. En son dün yine öyle oldu ve zannediyorum ki konusmamizdan sonra Elisabeth olayi oldu onda 🙈

Neyse bu sabah yazdi kendimden utandim, artik seninle görüsemem yüzüne bakamam, biz herseyi cok kirlettik dedi. Senin gibi düsünmüyorum sonucta sadece hayal kurduk ama sen nasil istersen dedim. Istegini ikiletmedim.

Numarami silmedi... geri dönermi acaba? Iyimi yaptim yoksa kontagi kesme istegini kabul etmeden onu biraz sakinlestirmem tekrar düsünmü demem gerekiyordu acaba?

Abdestli namazlı ama cinsellik hayali kurduğum için çoook utanıyorum, yarın olur hayda biz nasıl cinsel birliktelik yaşadık, çok utanıyorum.
Adam cinsellik için yol yapıyor zaten.

Nasil? Aramizda gercekten cinsellik gecmedi. Konuyu acanda bendim. Cinsellige ulasmak pesinde olsa kontagi kesmektense hadi bulusalim derdi diye düsünüyorum 🤷‍♀️

Siz ne zaman ergen gibi takılmayı bırakacaksınız tahminen ?

Her ilişkiyi zorla oldurmaya çalıştıkça siz üzüleceksiniz ..

Daha diğer adamı unutmaya çalışıyordunuz bu nerden çıktı ? Görüşebilirsiniz elbette ama bu kadar kafa yorup ,bişeyleri zorlayarak kendinizi yorarsınız ..

Bi durun soluklanın

Siz ne zaman ergen gibi takılmayı bırakacaksınız tahminen ?

Her ilişkiyi zorla oldurmaya çalıştıkça siz üzüleceksiniz ..

Daha diğer adamı unutmaya çalışıyordunuz bu nerden çıktı ? Görüşebilirsiniz elbette ama bu kadar kafa yorup ,bişeyleri zorlayarak kendinizi yorarsınız ..

Bi durun soluklanın
Zaten ötekini unutmak icin bununla konusmaya basladiydim isede yaramisti 😀 Hic de zorlamadim adam daha lafini bitirmeden öyle istiyorsan bidaha görüsmeyiz dedim. Bu zorlamakmi oluyor?

Ergenlige cikma konusuna gelince galiba hicbirzaman😃

Nasil? Aramizda gercekten cinsellik gecmedi. Konuyu acanda bendim. Cinsellige ulasmak pesinde olsa kontagi kesmektense hadi bulusalim derdi diye düsünüyorum 🤷‍♀️
Ben geçti demedim zaten.
Abdestli namazlı adam da ilişkiye girebilir. Ben orasını yargılamam, fakat abdest namaz vurgusu yaptığınız için ben de diyorum ki adam sizinle cinsellik konuşmaktan da geri durmamış, konuyu siz açsanız bile.

Ben geçti demedim zaten.
Abdestli namazlı adam da ilişkiye girebilir. Ben orasını yargılamam, fakat abdest namaz vurgusu yaptığınız için ben de diyorum ki adam sizinle cinsellik konuşmaktan da geri durmamış, konuyu siz açsanız bile.

Bunu vurgulamamin sebebi cinsellik konusundan neden rahatsiz oldugunu aciklamak. Yoksa elbette abdestli namazli insanlarda cinsellik yasarlar. Yani oda dayanamayip konustu bu konulari kendi kendime olmadi elbet... sonradan neden utandi böyle bir ic hesaplasmaya girdi aniden anlamadim

Bunu vurgulamamin sebebi cinsellik konusundan neden rahatsiz oldugunu aciklamak. Yoksa elbette abdestli namazli insanlarda cinsellik yasarlar. Yani oda dayanamayip konustu bu konulari kendi kendime olmadi elbet... sonradan neden utandi böyle bir ic hesaplasmaya girdi aniden anlamadim
Yukarıda belirttiğim gibi. Iç hesaplaşma falan slz konusu olduğunu düşünmüyorum. O kadar abdesti namazı düşünen biri bu konulara hiç girmez eşi olmayan biriyle. O yüzden rahatsızlık duyduğu falan yok.

“Şu erkeklere harcadığın enerjiyi 4 ve 1 yaşındaki bebelerine mi harcasan acaba?”

yazmamı engellesin biri nolur engellesin, bu üyeyi görünce içimdeki Hayriye teyze ortaya çıkıyor, tövbe bismillah 🥸
5 ve 2 yasindalar artik. Ayrica cocuklarima enerji harcamami ima etmeniz cok acimasizca. Yazdiklarimi dikkatle okuyun konusmak icin uykumuzdan feragat ettik dedim, cocuklar uyurken konustuk özellikle.

“Şu erkeklere harcadığın enerjiyi 4 ve 1 yaşındaki bebelerine mi harcasan acaba?”

yazmamı engellesin biri nolur engellesin, bu üyeyi görünce içimdeki Hayriye teyze ortaya çıkıyor, tövbe bismillah 🥸
Eyvah eyvah bebekleri mi varmış çok üzüldüm şu an yavrucaklar adına 😪

Çocukları mı varr 🙄
Ben gerçekten ergen sanmıştım. 🤦🏼‍♀️

Back
X