Yine iran mevzusu kizlar

Tugbasssd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
229
100
13
Ilk konuyu bilmeyenler icin ozet geceyim.turist olarak ulkemize gelen bur iranliyla sosyal medyadan gorusneyi surdurduk.turkiye ye gelip benimle yasamak istedigini soyledi.sizlerle de paylasmistim.hayir dedim net bir sekilde fakat bu sefer benim iran a gidip onunla yasamam konusunda israr ediyor.ona turkiye ye gelebilecegini ama benim ona bir soz vermeyecegimi evlilik ya da iliski icin vaad veemedigimi sadece yerlesmesi icin yardimci olabilecehimi soyledim.bu sefer sen iran a gel bir gor belki sen burada yasamak istersin benimle demeye basladi.
Sizce ne yapmaliyim ya hu akil akildan ustundur.fikirlerinize ihtiyacim var.bi kac gunlugune gitsem otelde kalsam.iran da yasayanlar bi el ativerin

degisik bir iranli :ıslık:

gidip gormekten bir zarar gelmez diyecegim ama,
orada kadinlarin uymasi gereken kurallari ogrenip gitmeniz lazim,
yoksa saka kaka olmasin :KK72:

Önceki konunuzda sayfa sayfa yorum yazıldı. Hiç birini beğenmeyip " ama ben başıma bela olur mu olmaz mı, onu soruyorum, bana bunu deyin" diye tutturmuştunuz.

Tebrik ederim. Artık nur topu gibi bir baş belanız olmuş.

Telefonuna çıkmazsınız, ordan buradan engellersiniz olur biter. İzinizi bilmiyor, yolunuzu bilmiyor yani.

Adam gelip size yerleşmeyi teklif etti, kafanız karıştı. Şimdi buraya gel, burada yaşa diyor, yine kafanız karışık. Sizin kendi hayatınız, düzeniniz yok mu? Niye bu kadar ciddiye aldınız, tanımadığınız, etmediğiniz bir insanın tekliflerini? Ben burada takılı kaldım.

Böyle bir karar verecek olsam son yapacağım beni hayatımı hayattan ne beklediğimi bilmeyen insanlara bunu sormak olurdu. Kendin ne istiyorsun ilişkiniz ne boyutta bunlar önemli
Bir de akışına bıraksan diyorum neden pat diye karar vermek zorundasın?
Uzagiz cok akisina birakirsak ne kadar yuruyecek girusmeden

Önceki konunuzda sayfa sayfa yorum yazıldı. Hiç birini beğenmeyip " ama ben başıma bela olur mu olmaz mı, onu soruyorum, bana bunu deyin" diye tutturmuştunuz.

Tebrik ederim. Artık nur topu gibi bir baş belanız olmuş.

Telefonuna çıkmazsınız, ordan buradan engellersiniz olur biter. İzinizi bilmiyor, yolunuzu bilmiyor yani.
Ben bu kadar iyi sohbet edebildigim anlasabildigim birini niye engelleyeyim daha neler cozum bulmaya calisiyorum

Onceki konunuzda tonla yazildi bunlar.
Hemen “Kizim olmadan asla” kitabini edinin okuyun. Sonra da İranda toplumsal hayati arastirin. Turizm acentalari bile size bilgi verir orada nasil yasanacagini.

Sonra diyorlar ki neden irklari karsilastiriyorsunuz? E boyle konular acilinca napalim karsilastirma elbet yapariz

Ben olsam kesinlikle gitmezdim hadi türkiyeden bir şehirde olsa neyse ama İran..
Bilemiyorum ama size kalmış, tamamen güveniyorsanız gidin.
Gormek adina nerede yasiyor vs diye.o benim on yargimi kirmak icin gorusmek icin cagiriyor.begenirim belki diye sonucta ulkesinde kariyeri olan biri.gerci yaptigi muzik iyi degil bence.ama iran muzikal anlamda pek bana hitap etmiyor da olabilir ebi falan dinledim yok yani pek begenmedim.yani muzisyen olmak turkiyede ki kadar populer bir is mi bilmiyorum

Siz kesin kararlısınız bu adamla bir yakınlığa. Önceki konuda sayfalarda yazıldı çizildi ama siz vazgeçmemişsiniz. Duymak istediğinizi söyleyim : Madem öyle gidin bari

Adam gelip size yerleşmeyi teklif etti, kafanız karıştı. Şimdi buraya gel, burada yaşa diyor, yine kafanız karışık. Sizin kendi hayatınız, düzeniniz yok mu? Niye bu kadar ciddiye aldınız, tanımadığınız, etmediğiniz bir insanın tekliflerini? Ben burada takılı kaldım.
Benim hayatim olmaz mi var elbette.ama bu kadar iyi anlastigim birini mesafeye kurban vermek istemiyorum

Siz kesin kararlısınız bu adamla bir yakınlığa. Önceki konuda sayfalarda yazıldı çizildi ama siz vazgeçmemişsiniz. Duymak istediğinizi söyleyim : Madem öyle gidin bari
Yani turkiye de onu evime almayacagimi net bir sekilde anlattim.sizlerin fikirlerini dikkate aldim elbette ondan yeniden baska bir konuyu soruyorum

İran'lı vs olmasını her şeyi geçtim o ayrı bir konu. Bu ülkeden bu topraklardan biri bile bu şekilde yoğun ısrarcı olsa şüphelenirdim. İlişki akışı içinde tanışırsın kaynaşırsın isterse dünyanın öte ucundan biri olsun güven oluşur. Ama bu adamıın tavrı hiç bana doğru gelmiyor antipati duyardım. Yani neden illa beraber yaşamak ısrarı bunu Avrupadan biri dese hadi derim gelenek görenek. İran'dan biri diyor yani farketmez Türkiye'den biri dese de aynı bu kadar zaman için.

Gormek adina nerede yasiyor vs diye.o benim on yargimi kirmak icin gorusmek icin cagiriyor.begenirim belki diye sonucta ulkesinde kariyeri olan biri.gerci yaptigi muzik iyi degil bence.ama iran muzikal anlamda pek bana hitap etmiyor da olabilir ebi falan dinledim yok yani pek begenmedim.yani muzisyen olmak turkiyede ki kadar populer bir is mi bilmiyorum

Eğer açık biri iseniz çok zorlanırsınız iranın yaşam şartları belli, benim fikrimce hiç kalkışmayın, başınıza bela olmasın daha sonra bu adam .

Back
X