Yine kadin Yine siddet

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.396
15.715
198
4 aylik hamile bir kadin parkta spor yaptigi sirada saldiriya ugruyor..kadin hamileyim ne olur vurma diye yalvariyor..yolda yururken heran ruh hastasinin birinin saldirisa ugrayabiliriz gerekli cezalar verilmedigi surece bunlar devam edecek ve olan kadinlara olacak..

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sabah ben de gördüm,kadıncağız yalvarmak zorunda kalmış hamileyim bırak diye.
Hiçbir şey yapmazlar o g.te.Akıl sağlığı yerinde değil derler salarlar.
Bu ülkede akıl sağlığı yerinde değil diye insanlara ceza vermemelerini anlıyorum da niye kliniğe yatırıp tedavi ettirmiyorlar onu anlayamadım.
Daha çok kadın ölsün diye mi...

Ne denir bilemiyorum,kadıncağız birde özür diledim,bir daha yürümem deyip alttan aldım diyorda öyle bırakıyor,bana en çok o dokundu dedi hatta izlediğim videoda. Yani orada ters birşey söylese alttan almasa şu an yaşamıyor olabilirdi.
Bunlara bu cesareti veren adalet sistemimiz.O hemşire kızı otobüste döven adam ceza almayıp pişkin pişkin sırıtarak çıktı ilk etapta o karakoldan ya,herkes kendine hak görür artık.
Buda akli dengesi yerinde değil denir salıverilir kesin. O kadında yaşadığı korkuyla kalır.
Başıma ağrılar girdi izlediğimden beri,okkalı bir ceza alacağını bilsem,kadında bebekte iyi neyseki diye avunacağım ama yok.
Yazıklar olsun,bunları bu cesaretli hale getirenlere.
Şu ünlü kozmetik mağaza olayındaki duruma üzülurken birde bu eklendi bugünkü üzüntüme.

aha işte bu hacı hoca tayfası yüzünden işte bunlar. yobaz sürüsü.

Lütfen buraya haber konuları eklemeyelim, haber linkleri paylaşmayalım, yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…