yine kahverengi(

Ay İnşAllah canım adet olmamışmıydın peki?Ay İnşAllah hamilesindir canım
Adet oldm gibi lekelendim ama sökülmedi. Simdi dokyorumu aradım. Adetin sökülmesini bekle diyo. Ama söktürücüyü kafana göre alma diyo. Vakka alacam

arkadaşlar adet günüm 31 marttı hala olmadım 1 nisanda kahverengi pembe karışımı bi akıntı geldi bir daha bişe gelmedi göğüslerim şiş ayaklarım buz gibi oldu bugün ve ateşim var başka bir belirtim yok hamile olabilir miyim acaba

arkadaşlar adet günüm 31 marttı hala olmadım 1 nisanda kahverengi pembe karışımı bi akıntı geldi bir daha bişe gelmedi göğüslerim şiş ayaklarım buz gibi oldu bugün ve ateşim var başka bir belirtim yok hamile olabilir miyim acaba
idrar testi yaptır bence bendede oöyle olmuştu belkide yerleşme kanamasıdır

camım yaa belkide geç döllenme olmuştur onda çıkmamıştır adet olmazsam bi idrar testi yap derim İnşAllah çıkar..normalde gecikmen oluyormuydu?

camım yaa belkide geç döllenme olmuştur onda çıkmamıştır adet olmazsam bi idrar testi yap derim İnşAllah çıkar..normalde gecikmen oluyormuydu?
yok canım normalde gününü geçmez ama korkuyorum hüsran olucam diye az daha bekliyim diyorum

pembe akıntının geldiği gün sarı akıntıda geldi baya sonra o da bitti şimdi çok azcık sarı akıntı geliyo

Back
X