Yıne kapıyı cektı gıttı....

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Mrhblr. Ikı yıllık bı ılıskı, bır yıldrda evlıyım. Esım ne zaman tartıssak dayanamasa kapıyı cekıp gıdıyor. Bu 3.
1.tartısması annesıgıl..babama hakaret ettı.
2. Annesıgıl
3. Tavuk almstk butun, ıcnde kanlı parcalar vardı bnde tavugu hep hazır alırım, yapamadım kndı gldı kanlı taraflarını ayır kemıklerıde ayır dedım, annemı aradı sordu.annm telefonda ıken bna bagırdı. Kackere bagırma dedım,dedım. Bebegı alddım ıcerı gctm ıcerı gec dedı gcmıyorum bna bagırma dedım dıye kc kere soyledm dedm oylemı dedı cktı gıttı, bıdha yaparsan benı evde bulamazsn demstım, bnde cıktım onun arksndan, ama ck soguk bbkte agır, ztn ust yola cktm sadece .normalde orda arabada otururdu gıttım bktım yoktu,bbk hsta olur dıe geldm, ck yoruldum hmde cok;(:(kac saat oldu glmedı, bı ıkı saate gelırdı, arabayıda gtrdu sıcacık tabı ıcnde bızım gbı usumedıkı.hamıleykende bırakıp gıtmıstı.bekarkende hp bole yapardı. Bıkere ayrlcaz gbı olmstk dha ypmamstı. Bıdha yaparsan gıderım demıstım. Anneme donmelıyım blkıde, blkıde donmeyecek

Annenle telefonda konuşurken mi azarladı seni ne dedi? Yemeği yapamamana mı bozuldu yani tam anlayamadım. Hem ne o öyle her tartışmada hanım evladı gibi evden çıkıyor.

Mrhblr. Ikı yıllık bı ılıskı, bır yıldrda evlıyım. Esım ne zaman tartıssak dayanamasa kapıyı cekıp gıdıyor. Bu 3.
1.tartısması annesıgıl..babama hakaret ettı.
2. Annesıgıl
3. Tavuk almstk butun, ıcnde kanlı parcalar vardı bnde tavugu hep hazır alırım, yapamadım kndı gldı kanlı taraflarını ayır kemıklerıde ayır dedım, annemı aradı sordu.annm telefonda ıken bna bagırdı. Kackere bagırma dedım,dedım. Bebegı alddım ıcerı gctm ıcerı gec dedı gcmıyorum bna bagırma dedım dıye kc kere soyledm dedm oylemı dedı cktı gıttı, bıdha yaparsan benı evde bulamazsn demstım, bnde cıktım onun arksndan, ama ck soguk bbkte agır, ztn ust yola cktm sadece .normalde orda arabada otururdu gıttım bktım yoktu,bbk hsta olur dıe geldm, ck yoruldum hmde cok;(:(kac saat oldu glmedı, bı ıkı saate gelırdı, arabayıda gtrdu sıcacık tabı ıcnde bızım gbı usumedıkı.hamıleykende bırakıp gıtmıstı.bekarkende hp bole yapardı. Bıkere ayrlcaz gbı olmstk dha ypmamstı. Bıdha yaparsan gıderım demıstım. Anneme donmelıyım blkıde, blkıde donmeyecek

yaa uzuldum bakşimdi nası adam ya bu kazma git annene o korkuyu sen yasat ona bi de bakayım.o ne cocuk gibi ya. benim eşşimde yapardı.hakaret de ederdi. ayrıldık biz amasizde cocuk var

yani evden gidince sorun bitiyor mu t-rahatlıyo mu belki de sana zarar vermemek için gitmiştir :S bilemiyorum ama açık açık konuşmanın zamanı gelmiş her tartışmada her olayda seni böylr koyup gidecekse işin var senin :32:

buna bir son ver baba oldun sen deçocukluk yapmasın. şimdiye kadar nası konustuysan tam tersişekilde konuş yani yöntem degişikliği yap işte erkekler pofpoftananlar oyle dene bir de

Yk ywemege kızmadı, ?annem le telefonda konusuyordu ,bn laftan anlamıorum dıe bagırmaya basladı yukseltme sesını dedım bnlerce kez, arkadaslar bınkere konustum . Iyıyken ıyıyız ama bı tartısmamı oldu dıyelım yabancıdan bın beter oluyorum:(

pardon siz "ne iş yapıyoruz ne kadar ücret alıyoruz" bölümüne, "kocasına güvenen kadın çalışmaya ihtiyaç duymaz" diyen kişi değil miydiniz?

bu şartlarda ne yapacaksınız? çalışmaya başlayacak mısınız? ben bunu merak ettim sadece.

pardon siz "ne iş yapıyoruz ne kadar ücret alıyoruz" bölümüne, "kocasına güvenen kadın çalışmaya ihtiyaç duymaz" diyen kişi değil miydiniz?

bu şartlarda ne yapacaksınız? çalışmaya başlayacak mısınız? ben bunu merak ettim sadece.

Evet ya iyi hatirladiniz tebrik ediyorum sizi.

Evet ya iyi hatirladiniz tebrik ediyorum sizi.

bn ne dıyorum saız neyın pesındesınız hala aynı seyı soyluyorum evde bırısı olmazsa bu ıslerı kım yapacak?bn evmde mtluyum, bu mesele uzuyor. Ha meslegıme ısıme gelınce modacıyım, evet mecbur jalsam calısırım ama suan aılem yanımda hc bısı olmasa bıle. Bebegımı buyutmek ıstyorum. Istende onemlı bu bence

bn ne dıyorum saız neyın pesındesınız hala aynı seyı soyluyorum evde bırısı olmazsa bu ıslerı kım yapacak?bn evmde mtluyum, bu mesele uzuyor. Ha meslegıme ısıme gelınce modacıyım, evet mecbur jalsam calısırım ama suan aılem yanımda hc bısı olmasa bıle. Bebegımı buyutmek ıstyorum. Istende onemlı bu bence

evde durmanız, oturmanız bizi hiiiiiiiç ilgilendirmiyor da, çalışanları zan altında bırakıp, küçümsemeniz can sıkıyor :31:

evde durmanız, oturmanız bizi hiiiiiiiç ilgilendirmiyor da, çalışanları zan altında bırakıp, küçümsemeniz can sıkıyor :31:

calısanları nerde asagılamısım? Bn kendı ayakları ustnde durmak lafnı bırısı solemıstı ona ıthafen yazdm kmse annelıgı bebek buyutmeyı evde ıs yapmayı onemlı gormuyor dert zor para kazanmak,ortalama ıkı bın yada uc bın lıra kazanan bır bayan yarısını bakıcıya vermek zorunda, dedım.ztn yarısıda kozmetık gıyım kusama gıdıyor.
Bıde eve hızmetcı yardımcı almaya kalkısırsa bosuna calısıyo demek oluyo.kı bn daha yuksek rakamlar getıren bı meslekteyım ama hıc ılla calısayım derdım olmadı, konuyu bırakıp buralara geldıgınz ıcın tesekkurler

evcilik oyunu gibi, ama işte ortada canlı canlı bir bebek var...ahh o masum yavrular....

neden bu kadar hafife alır ki insan evliliği ve de çocuk yapmayı. kavga et çarp kapıyı çık git, hiç arkanda bıraktıklarını umursama... bu kadar basitmidir koca olmak, baba olmak...:50:

ya rabbim böle işte yarına bırakmaz

Ben konuyu pek çözemedim aslında..

Tavuğun kanına ne oldu ? Kimin annesi telefondayken size neden bağırdı ? Siz neden peşinden gittiniz?
Sadece anlayabildiğim kısma yorum yapıcam, tilki döner dolaşır yine kürkçü dükkanına döner, sende bu arada otur kafa dinle madem önemli bi sorununuz takma kafana..

bekarken de en ufak tartışmada çekip gidiyordu değil mi? sürekli bi kaybetme korkusu yaşattırıyodu size?

ulaşılmazı oynayan erkek modeli..

sevgili olsanız hayatından sil derdm de evlisiniz, o yüzden bekleyin mecbur gelcek napacak başka..

Henüz konu çok ilerlememişken uyarımı yapayım.
1- Lütfen harfleri yutmadan düzgün bir Türkçe'yle yazınız, bn değil ben, km değil kim, ztn değil zaten gibi...

2- Başka topiklerdeki yorumları bu topiğe taşıyamazsınız...

Diğer site kurallarını hatırlatmama gerek yok diye düşünüyorum.

Geri gelir Çocuğunuz var... Sevgiliyken böyle yapan bir adamla neden evlendiniz orasını anlamış değilim. Çocukta var. İnsallah Geri Döner bir daha Tartışma yaşamazsın...!

Ben konuyu pek çözemedim aslında..

Tavuğun kanına ne oldu ? Kimin annesi telefondayken size neden bağırdı ? Siz neden peşinden gittiniz?
Sadece anlayabildiğim kısma yorum yapıcam, tilki döner dolaşır yine kürkçü dükkanına döner, sende bu arada otur kafa dinle madem önemli bi sorununuz takma kafana..

harfleri tam yazaydınız iyiydi. uzaktan bakınca kiril alfabesi gibi duruyor:53:

aynen bende bişi anlayamadım yazılardan:50: bu kadar zormu ya kelimeyi tam olarak yazmak...
anladığım kadarına yorum yapayım konuya gelince ne o öle çocuk gibi küsüp gitmek sizde annesi gibi arkasından bakmaya gidiyorsunuz dönüp dolaşıp geleceği yer yine evi fazla üstüne düşüyorsunuz bence bu yüzden gitmeyi size koz olarak kullanıyor eşiniz:26:

Back
X