yine kavga,yine kavga..

yorumlarınız için tşkler kızlar.
biz sevgilimle zaten aynı fakültedeyiz ama bölümlerimiz farklı
evt belki aşırı kıskanc olduğumuz için olabilir ama herşeyi görmek bilmek istiyorum
sabah msj atmış öğleden sonra gel yanıma bundan sonrada istediğin saatte haber vermeden gel diye,bende bugün gelemiycem sonra istediğim zaman gelirim dedim

hocayla aralarında sorun varmış herkesin gözü üzerindeymiş bunları bahane ediyo hep cnm açıklaması bu..

Bir insanın mesai saatinin bitimine 3 saat kala, hem de işyerinde sorunlar yaşamaktayken gidilmez. Bu o insanı zor durumda bırakır. Ben eşime saat 2'de işyerime gel diyemem. İşyeri orası. İşyeri ziyaretleri kısa olur. En fazla yarım saat.

yorumlarınız için tşkler kızlar.
biz sevgilimle zaten aynı fakültedeyiz ama bölümlerimiz farklı
evt belki aşırı kıskanc olduğumuz için olabilir ama herşeyi görmek bilmek istiyorum
sabah msj atmış öğleden sonra gel yanıma bundan sonrada istediğin saatte haber vermeden gel diye,bende bugün gelemiycem sonra istediğim zaman gelirim dedim

Tamam işte demek ki bir şey saklamıyor. Bazı erkekler gerçekten sevgililerinin/eşlerinin iş ortamında bulunmalarını istemiyorlar.
Sen de bundan sonra sürekli gitmezsin. Arada bir yoklarsın :) Fazla kıskançlık ilişkiye zarar verir.

Back
X