yine kaynana mevzusu..

Doktorla rahat olmak ne demek ya tabiki gelmek ister kadın belki torununu görmek istiyor merak ediyor heves ediyor sormasa etmese bu seferde kötü kaynana ilgilenmiyor umursamaz kaynana felan filan aman ya yarın sizde hayirlisi ile o mertebeye erişin inşallah da Rabbim sizde sizler gibi gelinler versin

Amin canim inşallah benim gibi gelin verir bana ben 37 haftalik hamileyim daha hala o kadinin isini gücünü yapiyorum iki hun önce camini sildim bu halimle ne biliyorusnda hakkimda yorum yapiyorsun heryere gelecem diyorms kaynanasi tek hastanemi hem ne isi var tabiiki kocasiyla gidecek benimde annem kaynana abimle gelinimiz tek gitti en guzelide bu heycanlarini yasasinlar tek tarafli bakmıyorum torununu dusunuyorsa gebe kadini germeyecek uzmeyecek. Ben gebeligim boyunca kaynanadanda gorumcedende cok cektim bu halimle bosanacaktim ama hala saygiliyim tek laf demedim benim gibi gelin inşallah versin allahim.

Bende hamileyim. Neredeyse doğum yapacağım kayınvalidemle aynı evde oturuyorum daha bir kere kendi merak edipte sormamıştır bebek nasıl kilosu iyi mi diye :). Elini kaldırıp ufacık birşey yapmaz. Eşimle her muhabbetimizin içindedir ama. şakalaşamayız kavga edemeyiz vs... sıkma canını stres yapma hiç...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim kaynanada esimin yaninda sorar aglar iki defa tehlike yasadim altli ustlu oturuyoruz doktor hic kalkmayacaksin dedi ilkinde anneme yolladilar rahat olaym diye ikincisinde gitmedm kocamn yaninda sakin kalkma is guc yapma aman onune gelsn ye dedi yemin ederim kocam ise gidince ekmegimi bile getirmedi asagidan ama sorsaniz o melek biz kaynana gormemisiz 37. Haftamdaym daha iki gün önce camini sildim her isi bende bu kaynana torununu düşünüyormus gelde inan.

ozel bir durum ilk muane gelmesine gerek yok demek istedim. ustelik sadece bu konularda boyle olmadigi icin sinirimi bozuyor haliyle.
gelmesin ultrasonun resmine baksin allah allah..

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Senin için özel demek ki.İnsanlar azıcık özele saygı göstermeyi öğrensin.Neyse canım sen de sonrakilere götürürsün.Böyle her şeye burnunu sokun insanlara sinir oluyorum.Elinde olsa gerdeğe de katılır bu tipler.

Bende kızıma hamileyken doktora gideceğimiz zaman kayınvalidem bende gelmek istiyorum dedi. Hiç itiraz etmedim ve geldi, doktorun odasına bizden önce girdi doktor ultrasonla baktı filan kayınvalidem doktorun karışsındaki sandalyeye kurulmuş vaziyette. Neyse doktor masasına oturdu kayınvalideme baktı şöyle bir siz nesi oluyorsunuz dedi o da ben babaanneyim dedi. Mümkünse seni dışarıya alalım karı-kocayla yalnız konuşmam gereken özel durumlar var lütfen dışarıya dedi ve o günden sonra kayınvalidem bizimle doktora gelmedi. :1:

Amin canim inşallah benim gibi gelin verir bana ben 37 haftalik hamileyim daha hala o kadinin isini gücünü yapiyorum iki hun önce camini sildim bu halimle ne biliyorusnda hakkimda yorum yapiyorsun heryere gelecem diyorms kaynanasi tek hastanemi hem ne isi var tabiiki kocasiyla gidecek benimde annem kaynana abimle gelinimiz tek gitti en guzelide bu heycanlarini yasasinlar tek tarafli bakmıyorum torununu dusunuyorsa gebe kadini germeyecek uzmeyecek. Ben gebeligim boyunca kaynanadanda gorumcedende cok cektim bu halimle bosanacaktim ama hala saygiliyim tek laf demedim benim gibi gelin inşallah versin allahim.

Ya önceki konuda da annemde yatıyorum kaynana arayıp sormuyor diyorsun arasa gelmek istese dert istemese dert

Ya önceki konuda da annemde yatıyorum kaynana arayıp sormuyor diyorsun arasa gelmek istese dert istemese dert

Farkli bisemi dedim simdi ben tabiki kaynana arayip soracak simdi yukardayim buraya gelmiyor kadin nasilsin diye zaten bi kez bile ccougun kontrolune gelmek istemediki ben yazan arkadasa yorum yaptm ne isi var diye torunu düşünmek kontrole gelmekmi ki kaynanamin da oyle bi talebi olmadi benim kaynanam ilgisiz bastada dedim simdide diyorum farkli bise demiyorum ben. Karnimdaki torunu dusunse erken doğum riskim varken kendine misafir alip bana agirlatmaz. Haa yine seviyorum yine saygılliyim ama gelinsem ilgilenecek ben onun evine gelmisim kizi olarak görmeli karnimdaki torunu.

ya bazilariniz gercekten cok sacma yorumlarda bulunmus ozellikle bitane arkadas onceki konularimda kaynanamin beni aramadigindan sikayetci oldugumu soylemis.kesinlikle oyle bi konum yoktur benim kiminle karistirdin bilemicem kendi kendine okumussun herhalde:)
arkadaslar bunu yasamayan anlamaz soyle bir durum var: kaynanam benim doktora gidecegimi biliyordu bana onceden deseydiki: ka canim bende gelsem olurmu bende gorim torunumu. ben sanki gelmemi dicektim? goturcektim tabikide.
ama ben doktora gidiyorum.ki esimlede telefonda konusuyolar doktora giderken. hala benide alin demiyor.
ama sonradan laf sokup gunumuzu maffetmesini biliyor. benim sinirlendigim noktada bu! ilk degil bu her konuda boyle benim kv dem..
ustelik benim annemin hic oyle bi huyu yoktur ki ben almanyada dogmus buyumus bi insanim hur ve serbest buyudum kimse kimsenin isine karismazdi bizim ailemizde.turkiyede gelinler kaynanasina duskundur belki diyodum ama geldim gordumki burdaki gelinlerde benden pekte farkli sayilmaz.
kadin haber vermemi istiyor biyere giderken yan yana dairelerimiz.
e bende haliyle haber vermiyorm cunku gerek duymuyorm kizlari haber versin ben ona evlatlik gitmedim:) evim ayri barkim ayri.
daha neler neler hanimlar yani beni fircalamis bazilariniz ama sabirda biyere kadar sizde bu duruma duserseniz tekrar konusuruz:)

Yani ilk torunumu
Belki ilk torunudur görmek istiyordur
Bi defa birlikte gidin sonraki zamnlarda eşinle gidin o hiç ne zamn gittiginizi bile bilmesin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X