Yine krd, zd ve yine bir ey olmam gibi barmam istedi... Ne olacak bakalm

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
evet arkadaslar aşagıdaki 4 konumda EVLİLİĞİMDEKİ sorunlar üzerine açmıştım sağolunn hepinizin düşünceleri içinn ve sonucu siz aktarmaya geldi sıra biliyorumm neden affettin diyenler çıkacakk affetmek değil bu aslında içim kırgın ona bu da o0nuçok iyi biliyodaa sürekli küs kalmaya dayanamıyorr ama bu sonduuu birdahaa barısmak zorr

evet arkadaslarrr sonuçç bu: eşim yine dayanamadıı geldii güzel sözlerr elinde bi güll bende konusuyorum ogünden sonra ama hala içimde affetmiş değilim çok kırgınımmm diyorumki çok sabırlı bi insanmısım ben gerçektennn bakalımmm sıradaki olayımız ne olacak ve ipler nerde kopacakkk bekliyorumm umarımm yine üzülmemm tüm destekleriniz için teşekkür ederimmm tek paylaşım yaptıgım sizlersinizzzzz

evet arkadaslar aşagıdaki 4 konumda EVLİLİĞİMDEKİ sorunlar üzerine açmıştım sağolunn hepinizin düşünceleri içinn ve sonucu siz aktarmaya geldi sıra biliyorumm neden affettin diyenler çıkacakk affetmek değil bu aslında içim kırgın ona bu da o0nuçok iyi biliyodaa sürekli küs kalmaya dayanamıyorr ama bu sonduuu birdahaa barısmak zorr

evet arkadaslarrr sonuçç bu: eşim yine dayanamadıı geldii güzel sözlerr elinde bi güll bende konusuyorum ogünden sonra ama hala içimde affetmiş değilim çok kırgınımmm diyorumki çok sabırlı bi insanmısım ben gerçektennn bakalımmm sıradaki olayımız ne olacak ve ipler nerde kopacakkk bekliyorumm umarımm yine üzülmemm tüm destekleriniz için teşekkür ederimmm tek paylaşım yaptıgım sizlersinizzzzz
hadi bakalim hayirlisi güzelim yaaa:1closedeyes:

ınsallah hersey duzelır bu sefer ne dıyelım hayırlısı olsun
ezdirme kendini :1closedeyes:

agırdan al biraz havalı ol sürtsün burnu iyiceyerimseniben

barışmanıza sevindik canım,inşallah bir daha hep güzel haberlelrle gelirsin..

Son düzenleme:
esssss canım boyle nereye kadar
esınle konusman lazım
devamlı sorun var
3 kotuysenız 1 ıysınız
barısman ınsallah hakkında hayırlı olur ortada dunya tatlısı cocugun var
esını degıstırmeye calış dıcem ama oda zor artık huyunu bılıp bu tavırlara alısıp otamatığe mı baglıyacaksın ne yapacaksın hiç bilmiyorum
ona kırgın oldugunu bılsın kı anlasın bır ozour dılemeyle hersey yoluna gırmez gercek ozur aynı hatayı bırdaha yapmamaktır ona bunu soyle vede bıraz mesafelı ol ama çokta abartma derim
genel olarak barısmanız ıyı olmus sevındım

Back
X