Yine mahvettim.

Talann12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
85
38
3
32
Mutlu bir anda yine her kelimeye takılarak surat yaptım. Ardından küstüm. Ardından kızdım. Eşimin yüzündeki çaresizliği gördüm. Bana napacağını bilemedi. Kendimden utanıyorum. Alıngan olmaktan nefret ediyorum. Kimse bana bişi demesin. Hep sevgi hep güzel sözler... Aman aman ne biçim huydur buuu! Ben çok ilgiliyim. Ben ilgiliyim diye karşımdaki her dakika ilgili olacak değil ya! Aman bana bişi demesin eleştirmesin aman aman! Ne kötü huyum var çok kötü. Of of içimi dökmek istedim.

Eşinizden olaydan sonra özür dileyin ve durumu aşmaya çalışacağınızı hatta doktora gitmek istediğinizi de söyleyin eşinizin kalbi kırılmasın en azından ve doktora gidin bir psikolog dan yardım alın böyle eşiniz sizden soğur yoksa yuvanızın huzuru kaçar Allah korusun.

Düzeltmek istiyorum. Özür diledim kabul etti. Rabbim yuvalarımıza huzur versin inşallah. Allah korusun. İnşallah düzelirim.

Yeni mi evlisiniz?

Kendimden biliyorum, ben de çok lanet çekilmez biri olabiliyorum, ama işte insan kime nazı geçiyorsa onu en kolay kırıyor, eleştiriyor. Karşındaki huysuz, sinirli bir eş olsaydı, 3 düşünür 1 söylerdin. Yapmayın, zamanla birikir, değeriniz azalır...bir tepki vermeden 10 sn bekleyin, sonra hala gerekli görüyorsunuz devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…