- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
like all gases air constantly moves
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ne türkçe konuş bacımlike all gases air constantly moves
like all gases air constantly moves
heralde konu sahibi farkını ortaya koymak istedi yada bir şey tepki gösteriyor![]()
PARDON YAAA YANLIŞLIK OLDU DÜZELTTİMtercüman varsa aranızda etsin bir zahmet
ne aileymiş sürekli bahanelerle sizin evden çıkmayacaklar anlaşılanMerhaba arkadaşlar beni eski konularımdan bilenler vardır. 11 aylık evliyim ve eşimin ailesi yüzünden pekte sağlıklı bir evliliğim yok. Biz baş başa iken hiç problemimiz yok sürekli arayıp aile olmamıza izin vermeselerde.
Eşimin erkek kardeşleri bizdeydi yaklaşık 2 hafta önce gittiler ve bir aya yakın bizde kaldılar. Kayınlarım bize gelirken eşimin tüm ailesine de teklif etmiştik gelin diye. Görümcem son ana kadar gelecekti son dakika vazgeçti. Doktora gidecekti burada, elinde güneş lekesi çıkmışta...
Dün gece eşime diğer kız kardeşi watsaptan ablamla, erkek kardeşim size gelecek yazmış eşimde madem bize gelecekler neden benim haberim yok demiş. Bana söyledi bende eşim benim ailemi el üstünde tuttuğu için evet gelsinler dedim. Doktora gidecekmiş burada. Anlaşamadığım bir insan, zor günler bekliyor beni... kusura bakmayın belki sizleri de sıkıyorum konularımla ama sizden başka kimsem yok paylaşacak...
okeyPARDON YAAA YANLIŞLIK OLDU DÜZELTTİM![]()
yes but the area is different :)like a fart![]()
ve aramızda 12 saatlik yol var..ne aileymiş sürekli bahanelerle sizin evden çıkmayacaklar anlaşılan
Evleri varbu ne yaa daha 11 aylik evlisiniz sanki 11 yillik muamelesi yapiyorlar
ikide bir ne isleri var sizde, evleri yok mu onlarin
ben olsam esimede tepkii gosterirdim yeni evliyiz daha doyamadik birbirimize rahat olamiyorum ben diye, ve gercektende rahat olamaz insan kayinlarinla evde 1 ay ne demek, insanin ozel paylasacagi bir ani mi kaliyor
ben bile sinir oldum
6 kardeşler..Cekeceginiz var kac kardesler?
eşin senin aileni el üstünde tutuyormuş yapacak bir şey yok idare edeceksin.Merhaba arkadaşlar beni eski konularımdan bilenler vardır. 11 aylık evliyim ve eşimin ailesi yüzünden pekte sağlıklı bir evliliğim yok. Biz baş başa iken hiç problemimiz yok sürekli arayıp aile olmamıza izin vermeselerde.
Eşimin erkek kardeşleri bizdeydi yaklaşık 2 hafta önce gittiler ve bir aya yakın bizde kaldılar. Kayınlarım bize gelirken eşimin tüm ailesine de teklif etmiştik gelin diye. Görümcem son ana kadar gelecekti son dakika vazgeçti. Doktora gidecekti burada, elinde güneş lekesi çıkmışta...
Dün gece eşime diğer kız kardeşi watsaptan ablamla, erkek kardeşim size gelecek yazmış eşimde madem bize gelecekler neden benim haberim yok demiş. Bana söyledi bende eşim benim ailemi el üstünde tuttuğu için evet gelsinler dedim. Doktora gidecekmiş burada. Anlaşamadığım bir insan, zor günler bekliyor beni... kusura bakmayın belki sizleri de sıkıyorum konularımla ama sizden başka kimsem yok paylaşacak...