Ben görmüyorum çizgi falan ama bilemedim. Ayrıca idrarda 14. günden sonra belli olur. Çok erken yapmışsınız. Bekleyin.Testim bu
Ben görmüyorum çizgi falan ama bilemedim. Ayrıca idrarda 14. günden sonra belli olur. Çok erken yapmışsınız. Bekleyin.
çok erken değil mi? çizgi göremedim açıkçası
Teşekkür ederimMerhaba, biraz erken yapmışsınız sanki. Regl gününüzü bekleyin derim.
Benimde kimyasalda böyle çıkmıştıTestim bu
Benimde boyleydi yine boyle olunca korktumBenimde kimyasalda böyle çıkmıştı
Bugun tekrar yaptim boylr ciktiBenimde ilkinde kimyasaldi boyle cikmisti hatta ikinci cizgi biraz daha belirgindi benim. Adet gunumden uc gun sonra falan kimyasalla sonuclanmisti dustu. Bir kac ay gecti az okce yine test yaptm ama bu defa gunum gecti yine test yaptim ve ikinci cizgi silik cikti
Merhaba arkadaşım geçmiş olsun bit şey sormak istiyorum .. kimyasal gebelik nasıl oluyor nasıl anlıyorsunuz doktora görünüyor mısınız yoksa adetle gidiyor mı yani yoksa teşhisi doktor mı koyuyor ..Kizlar merhaba gecen ay kimyasal gebelik gecirdim bu ayda calismalara devam ediyrouz yunurtalam gunum 27 agustos 26-27 agustosu degerlendirdik bugun bir test yaptim ve testim boylr gecen ayda boyle silik cikmis ilk ama kimyasal oldu yine mi kimyasal bielemedim fikri olan var mi
Teshisi doktor koyuyor kan veriyorsun gebelik pzoitif ama yukselmesi gerekirken kan degerin dusuyor sonrada adet oluyorsun doktor kimyasal gebelik olduğunu söylüyor ama farketmeyen cok kadin oluyormusMerhaba arkadaşım geçmiş olsun bit şey sormak istiyorum .. kimyasal gebelik nasıl oluyor nasıl anlıyorsunuz doktora görünüyor mısınız yoksa adetle gidiyor mı yani yoksa teşhisi doktor mı koyuyor ..
Anladım.. çok teşekkür ederim. Ama burda hep , “kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalınıyor” diye okudum o yüzden umutsuz olmadan devam ..T
Teshisi doktor koyuyor kan veriyorsun gebelik pzoitif ama yukselmesi gerekirken kan degerin dusuyor sonrada adet oluyorsun doktor kimyasal gebelik olduğunu söylüyor ama farketmeyen cok kadin oluyormus
Valla bakalim nasip ben pcosum oglumada zor hamile kalmistim bunda nasil olcak gorecegiz allah herkesin gönlüne göre versinAnladım.. çok teşekkür ederim. Ama burda hep , “kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalınıyor” diye okudum o yüzden umutsuz olmadan devam ..Rabbim gönlüne göre versin hepimizin..
Hiç korkma canım bende oğlumda 3 sene sonra kaldım bu 2. De nasıl olsa ilkinde olmadı bir iki sefer kaçsa bişey olmaz dedim hamile kalmısım Allahın ıznıyle kalırsın sendeValla bakalim nasip ben pcosum oglumada zor hamile kalmistim bunda nasil olcak gorecegiz allah herkesin gönlüne göre versin
İnsallahHiç korkma canım bende oğlumda 3 sene sonra kaldım bu 2. De nasıl olsa ilkinde olmadı bir iki sefer kaçsa bişey olmaz dedim hamile kalmısım Allahın ıznıyle kalırsın sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?