Yine mi kimyasal

Haso18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
5.487
7.920
148
23
Kizlar merhaba gecen ay kimyasal gebelik gecirdim bu ayda calismalara devam ediyrouz yunurtalam gunum 27 agustos 26-27 agustosu degerlendirdik bugun bir test yaptim ve testim boylr gecen ayda boyle silik cikmis ilk ama kimyasal oldu yine mi kimyasal bielemedim fikri olan var mi

Testim bu

Eklentiler

• IMG_20230905_182509.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_20230905_124558_1.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 103
Merhaba, biraz erken yapmışsınız sanki. Regl gününüzü bekleyin derim.

Benimde ilkinde kimyasaldi boyle cikmisti hatta ikinci cizgi biraz daha belirgindi benim. Adet gunumden uc gun sonra falan kimyasalla sonuclanmisti dustu. Bir kac ay gecti az okce yine test yaptm ama bu defa gunum gecti yine test yaptim ve ikinci cizgi silik cikti

Bugun tekrar yaptim boylr cikti

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-07-11-29-51-415_com.mi.globalbrowser.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20230907_100056.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba arkadaşım geçmiş olsun bit şey sormak istiyorum .. kimyasal gebelik nasıl oluyor nasıl anlıyorsunuz doktora görünüyor mısınız yoksa adetle gidiyor mı yani yoksa teşhisi doktor mı koyuyor ..

T
Merhaba arkadaşım geçmiş olsun bit şey sormak istiyorum .. kimyasal gebelik nasıl oluyor nasıl anlıyorsunuz doktora görünüyor mısınız yoksa adetle gidiyor mı yani yoksa teşhisi doktor mı koyuyor ..
Teshisi doktor koyuyor kan veriyorsun gebelik pzoitif ama yukselmesi gerekirken kan degerin dusuyor sonrada adet oluyorsun doktor kimyasal gebelik olduğunu söylüyor ama farketmeyen cok kadin oluyormus

T
Teshisi doktor koyuyor kan veriyorsun gebelik pzoitif ama yukselmesi gerekirken kan degerin dusuyor sonrada adet oluyorsun doktor kimyasal gebelik olduğunu söylüyor ama farketmeyen cok kadin oluyormus
Anladım.. çok teşekkür ederim. Ama burda hep , “kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalınıyor” diye okudum o yüzden umutsuz olmadan devam ..Rabbim gönlüne göre versin hepimizin..

Anladım.. çok teşekkür ederim. Ama burda hep , “kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalınıyor” diye okudum o yüzden umutsuz olmadan devam ..Rabbim gönlüne göre versin hepimizin..
Valla bakalim nasip ben pcosum oglumada zor hamile kalmistim bunda nasil olcak gorecegiz allah herkesin gönlüne göre versin

Valla bakalim nasip ben pcosum oglumada zor hamile kalmistim bunda nasil olcak gorecegiz allah herkesin gönlüne göre versin
Hiç korkma canım bende oğlumda 3 sene sonra kaldım bu 2. De nasıl olsa ilkinde olmadı bir iki sefer kaçsa bişey olmaz dedim hamile kalmısım Allahın ıznıyle kalırsın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…