Aşılama yine negatif

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mother bear

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
638
9
96
2.aşılamamda hüsranla sonuçlandı az önce test yaptım negatif ve ateş ölçtüm düşük,artık çok yoruludum aman o sağlıksızdır yeme onu içmiyim hamileysem bebeğe zararı olur salak gibi kendi kendimi kandırıyorum hamilecilik oynuyorum artık kendime iyi bakmicam koyvercem herşeyi bu ne böyle yaa nedir bu atlan devemi nasıl olmaz herkesin oluyor ya işte benim neden olmuyor olmıcak hiç bir zaman biliyorum ve canım çok yanıyor isyan etme noktasındayım neyin cezasını ödüyorsam bilmiyorum nerdeyse 2 sene olcak bu kadar zor olan nedir millet sigara içer alkol alır patır patır doğurur ben sigara alışkanlığım yok alkol yok doğal beslenmek üzerine tez yazarım ama onlar doğurur ben imrenerek bakarım bu nasıl adalet anlamadım bende onlar gibi yapcam yaktım sigaramı aldım kahvemi şimdi dünya umruma gelmicek yeter artık yeter...

cokk ıyı anlıyorum senı cnm bızde 2yıl olcak ugrasıyoruz olmuyo sımdı 3-4 gunum kaldı adete beklıyorum ve hısedıyorum olmayacak gene asılama olalı 11.gun bugun 11 gundur oturup kalkısıma yatısıma yememe içmeme kadar dıkkat edıyorum cok sıkıldım artık vede cok mutsuzum bu son kac aydır her adet olusumda alıyorum sıgaramı baslıcam tekrar dıyorum bıkac tane ıcıyorum sonra esımın hAtrına bırakıyorumgene zorlu bı surec bnmle beraber sıkıntılı surecler gecıren arkadaslarım hamıle kaldılar benım nıye olmuyo dıyorum moralını yuksek tut psikolojiyle alakalı falan dıyolar ne sartlar dertler altında ınsanlar hamıle kalıyo eğer dıyorum ne zmn olacagını bılıyorsa Rabbım ben nıye bu kadar sıkıntı cekıyorumkı sorgulama asamasına geldım artık herseyı inançlı bırıyım ama Allah muhafaza Rabbım bıe an önce versın artık hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlatlar bu sınavı veremıyorum cunku

canım benim tekbaşıma değilim hepimiz bu süreçten geçiyoruz kimimizinki kısa kimimizinki sen ve ben gibi uzun her yolu denicez el mahkum olana kadar çabalıcaz ama gitgide içimdeki istekte umutta azalıyor keşke bi sebebi olsa diyoruz sebepsiz infertilite çok kötü neyse canım umarım bugünlerde geçer hepimiz için sende bende isteyen diğer herkeste çocuk sahibi olsun inş.

arkadaşlar bende 2 yıldır uğraşıyorum olmuyor bir türlü bizim için çok zorlu bi süreç gerçkten ama çevremde yıllarca uğraştıktan sonra hamile kalan kişileri gördükçe umutlarım yeşeriyo rabbim başka dert vermesim insan yıkılıyo negatifleri gördükçe bundan sonra tüp bebeğe kadar kafama takmıyorum olursa olsun diyorum artık. sizlerde başka işlerle meşgul olmayı deneyin. Ama sakın isyan etmeyin! Allah korusun sonra bu mutsuzluklarımızı mumla ararız

babyy allah sanada bizlerede sabır versin bende 4 kez aşılama yaptım 3.tuttu ama düşük yaptım bir dahada hamile kalamadım pisikolojim çok bozuldu artık çok zor allah hepimize yardım etsin

haklısın cnm ama insan bazen çıkıyor işte çıleden

babyy allah sanada bizlerede sabır versin bende 4 kez aşılama yaptım 3.tuttu ama düşük yaptım bir dahada hamile kalamadım pisikolojim çok bozuldu artık çok zor allah hepimize yardım etsin
Allah seninde yardımcın olsun canım senin gene bi kerede olsa tutmuş çok şükür o da bişey ben onu bile yaşamadım..

babby aynı duyguları bende yaşıyorum
tıpatıp aynı millet elinden sigara düşürmez istediği gibi yer içer
pat hamile hemde istemeden
bende senin gibi sağlıklı besleneyim falan filan hepsini bende bırakıyorum artık
ama ben 3 aşılamamdada negatif aldım sendende zor benimki
erkek infertilitesi ile uğraşıyoruz
hakkımızda hayırlısı olsun.
rabbim olmayan herkese en kısa zamanda versin inşallah.

Allah seninde yardımcın olsun canım senin gene bi kerede olsa tutmuş çok şükür o da bişey ben onu bile yaşamadım..

onu hissettikten sonra kaybetmek çok daha acı çok kötü atlattım halada tam atlatmış değilim sonra tekrar aşılama yaptım yine olmadı beklemedeyim bakalım mevlam ne eyler herşeyim tam ama bu sorun beni hep bağlıyor hiç birşeyden ne tat ne zevk alamıyorum

allah sabır versin arkadaşım bende önceden düşük yapanlara en azından tuttuğunu gördün diyordum ama düşününce varlığına alışıp kaybetmek en zoru Allah bubu yaşayan herkese sabır versin

vizontele canım aynen öyle ama umarım en kısa zamanda hamile kalırız, eşine keçiboynuzu kürü uyguladınmı inanılmaz faydası var çok fark ediyor benim eşimde sayı iyi harekette iyiydi ama ben genede uyguladım sonuç çok fark etti canım

haklısın canım Allah yardımcın olsun umarım mutlu bir haber alırsın en kısa zamanda kucağını doldursun Rabbim bizleride tabi

haklısın canım Allah yardımcın olsun umarım mutlu bir haber alırsın en kısa zamanda kucağını doldursun Rabbim bizleride tabi
içine limon sıkmayı dene bide yada tek seferde diksin kafaya aynı sorunu bende yaşadım ama içecekler el mahkum heriki tarafta emek vermek zorunda ahh bu erkekler

çok haklısınız kızlar çok zor bir durum kafaya çok takmamak lazım ben hiç negatifi görmediğim için belki sizin kadar ağır geçmedi sürecim ama gene de insan çok kötüoluyor özellikle sonuçları beklerken doktorum selman bey her ne kadar rahatlamam gerektiğini kafamda çok kurcalamam gerektiğini bunun sürece yansıdığını söylese de bilsem de böle olduğunu engellemek çok zor oluyor allah hepinizin yardımcı olsun inşallah en yakın zamanda kavuşursunuz bebeklerinize en hayırlı şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…