- 13 Mayıs 2010
- 638
- 9
- 96
- Konu Sahibi mother bear
-
2.aşılamamda hüsranla sonuçlandı az önce test yaptım negatif ve ateş ölçtüm düşük,artık çok yoruludum aman o sağlıksızdır yeme onu içmiyim hamileysem bebeğe zararı olur salak gibi kendi kendimi kandırıyorum hamilecilik oynuyorum artık kendime iyi bakmicam koyvercem herşeyi bu ne böyle yaa nedir bu atlan devemi nasıl olmaz herkesin oluyor ya işte benim neden olmuyor olmıcak hiç bir zaman biliyorum ve canım çok yanıyor isyan etme noktasındayım neyin cezasını ödüyorsam bilmiyorum nerdeyse 2 sene olcak bu kadar zor olan nedir millet sigara içer alkol alır patır patır doğurur ben sigara alışkanlığım yok alkol yok doğal beslenmek üzerine tez yazarım ama onlar doğurur ben imrenerek bakarım bu nasıl adalet anlamadım bende onlar gibi yapcam yaktım sigaramı aldım kahvemi şimdi dünya umruma gelmicek yeter artık yeter...
haklısın cnm ama insan bazen çıkıyor işte çıledenarkadaşlar bende 2 yıldır uğraşıyorum olmuyor bir türlü bizim için çok zorlu bi süreç gerçkten ama çevremde yıllarca uğraştıktan sonra hamile kalan kişileri gördükçe umutlarım yeşeriyo rabbim başka dert vermesim insan yıkılıyo negatifleri gördükçe bundan sonra tüp bebeğe kadar kafama takmıyorum olursa olsun diyorum artık. sizlerde başka işlerle meşgul olmayı deneyin. Ama sakın isyan etmeyin! Allah korusun sonra bu mutsuzluklarımızı mumla ararız
Allah seninde yardımcın olsun canım senin gene bi kerede olsa tutmuş çok şükür o da bişey ben onu bile yaşamadım..babyy allah sanada bizlerede sabır versin bende 4 kez aşılama yaptım 3.tuttu ama düşük yaptım bir dahada hamile kalamadım pisikolojim çok bozuldu artık çok zor allah hepimize yardım etsin
Allah seninde yardımcın olsun canım senin gene bi kerede olsa tutmuş çok şükür o da bişey ben onu bile yaşamadım..
babyy allah sanada bizlerede sabır versin bende 4 kez aşılama yaptım 3.tuttu ama düşük yaptım bir dahada hamile kalamadım pisikolojim çok bozuldu artık çok zor allah hepimize yardım etsin
haklısın canım Allah yardımcın olsun umarım mutlu bir haber alırsın en kısa zamanda kucağını doldursun Rabbim bizleride tabionu hissettikten sonra kaybetmek çok daha acı çok kötü atlattım halada tam atlatmış değilim sonra tekrar aşılama yaptım yine olmadı beklemedeyim bakalım mevlam ne eyler herşeyim tam ama bu sorun beni hep bağlıyor hiç birşeyden ne tat ne zevk alamıyorum
içine limon sıkmayı dene bide yada tek seferde diksin kafaya aynı sorunu bende yaşadım ama içecekler el mahkum heriki tarafta emek vermek zorunda ahh bu erkeklerhaklısın canım Allah yardımcın olsun umarım mutlu bir haber alırsın en kısa zamanda kucağını doldursun Rabbim bizleride tabi
haklısın canım Allah yardımcın olsun umarım mutlu bir haber alırsın en kısa zamanda kucağını doldursun Rabbim bizleride tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?