Yine Negatifffff

ELF-RCP

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
162
0
96
İstanbul
Arkadaşlar Merhabalar Biraz önce Test Yaptirdim Kan Testi Adetim Biteli Daha 2 Hafta Oldu Ama Nedense Hep Miğde Bulantisi Kusma Hissi Kasik Ağrisi Kokular Geliodu Burnuma Dedim Bu Gün Gidicem Bu Defa Tamam Dedim Ama Elime Aldim Testi Ve Ordaki Yetkiliyle Birlikte Baktik Negatif Malesef Dedi Olsun Dedim Eşime Hbr Verdim Oda Belli Etmedi Ama çok üzüldü

ayyy
canım ya niye öyle yaptın ki hem tam yumurtlama dönemim belki bu dönemde kalırsın daha 1 yıllıksın canım üzülme dua ett ki rabbim versinnnn senden kötüleri düşün canım olur daha üzülme hayatım

ayyy
canım ya niye öyle yaptın ki hem tam yumurtlama dönemim belki bu dönemde kalırsın daha 1 yıllıksın canım üzülme dua ett ki rabbim versinnnn senden kötüleri düşün canım olur daha üzülme hayatım
ne biliyim ben gittim işte annemde kızdı zaten ama öle hisettim bu defa ve gidicem dedim ama olmadı işte özlemcim zaten öle artık bi dahaki ay doktora gidicem ciddi bi tedaviye başlatıcam artık ne var ne yok çıksın sen nasılsın özlemcim nasıl gidio incir olayı

canım bence sabret tabi git iyi bi doktora rahatlarsın bence rahim filmini ihmal etme canım ya sohbet odasında konuşalımmı

Back
X