• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine nişanlım

Mervyz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
222
66
18
31
3 gündür aramıyor sormuyor sebebide ben kınaya gitmek istedim oda yollamadı tek sebep bu . Ta gitmiş annemi aramış ben mervenin gitmesni istemiyorum diye . Ailemde çok üzerime gittiler bende gitmedim. Ve bunu bile bile mesaj atmıyor arayıp sormuyor ben kınaya gidicem dediğimde bana neden önceden söylemedin defol git diyen bir insan . Birde nişanlıyız güya... bana çok agır geldi öyle demesi bende tamam gidiyorum o zman yazdım . Saygısız yazmış tekrardan deliricem ya ... normal mi bu ben mi çok yanlışım bana birşeyler deyin kızlar ne yapmam lazım sakin olup düşünemiyorum kaç gündür

Kınaya gidince ne oluyormuş orada seni yiyecekler mi acaba ? Ayrıca böyle aileleri karıştırıp insanları huzursuz etmeye ne hakkı var

Kınaya gidince ne oluyormuş orada seni yiyecekler mi acaba ? Ayrıca böyle aileleri karıştırıp insanları huzursuz etmeye ne hakkı var
çok moralim bozuk hiç yapmadıgı birşey ilk defa başıma geldi böyle birşey şaşkınım hala

Benim onu dinlemiyceğmi biliyor o yüzden ailemi aramış
aileniz de orijinalmis zaten. Kizina nisanlin izin vermiyor gitme diye baski kurmak ilginc bur kafa. Benim ailemin cevabi sen kimsin ki izin veriyor veya vermiyorsun diye sormak olurdu muhtemelen. Bana epey uzak seyler ama ben olsam ailemin ve nisanlimin kararlarima mudahale etmemesini saglamaya calisirdim. Bu amacla da nisanlimi defeder, ailemle de duzgunce konusurdum.

aileniz de orijinalmis zaten. Kizina nisanlin izin vermiyor gitme diye baski kurmak ilginc bur kafa. Benim ailemin cevabi sen kimsin ki izin veriyor veya vermiyorsun diye sormak olurdu muhtemelen. Bana epey uzak seyler ama ben olsam ailemin ve nisanlimin kararlarima mudahale etmemesini saglamaya calisirdim. Bu amacla da nisanlimi defeder, ailemle de duzgunce konusurdum.
Hepsini yaptım zaten cnm ama şuan ben suçluyum beyfendi kendi kendine trip yapıyor yazmıyor aramıyor 3 gündür

Ne izini aliyosunuz Allah askina ?
O sizin veliniz mi ? Sizin nereye gidip gitmeyeceginize saygi duymayan bu adamla evlenince durum bundan pek parlak olmayacak. Kendinizi ezdirmeyin lutfen.

Ne izini aliyosunuz Allah askina ?
O sizin veliniz mi ? Sizin nereye gidip gitmeyeceginize saygi duymayan bu adamla evlenince durum bundan pek parlak olmayacak. Kendinizi ezdirmeyin lutfen.
Sadce söyledim bana izin aldın mı diyor kocam mısın ne izni alıcam deyincede defol git o zman diyor . Ben saygısız oluyormuşum

Size defol git diyen bir nişanli. Himmm.. evlenince de defol git sözünü ve fazlasini da epey duyacaksıniz. Saygisiz olan kendisi. Bız nişanlıyken benim eşim kendisi git derdi. Senin eğlenmeni mutlu olmani isterim derdi. Olmasi gerekende budur. Eger ki düğun olsaydi belki kiskanmis olabilir denilebilirdi ki yine de uslübu berbat. Bu nisanlilik isini ciddiyetle birkez daha düşünün derim.

çok moralim bozuk hiç yapmadıgı birşey ilk defa başıma geldi böyle birşey şaşkınım hala
Kafayı Yemiş herhalde. Evre kavga edince anneni mi arayacak evlenince? Ayrıca sen bazı şeyleri unutabilirsin ama aileler unutmuyor hiç bir zaman onları karıştırmamak lazım. Saygısız şey

Sözüm size değil öncelikle,
Nişanınız kendine hayat arkadaşı değil, talimatlarına uyacak bir süs köpeği edindiğini zannediyor galiba. Izin vermek almak nedir Allah aşkına!

Ayrıca aileni konuya dahil etmesi büyük terbiyesizlik. Bu adamla evlenmek istediğinizden emin misiniz?

Size defol git diyen bir nişanli. Himmm.. evlenince de defol git sözünü ve fazlasini da epey duyacaksıniz. Saygisiz olan kendisi. Bız nişanlıyken benim eşim kendisi git derdi. Senin eğlenmeni mutlu olmani isterim derdi. Olmasi gerekende budur. Eger ki düğun olsaydi belki kiskanmis olabilir denilebilirdi ki yine de uslübu berbat. Bu nisanlilik isini ciddiyetle birkez daha düşünün derim.
Ne kendisi gider ne beni götürür öyle biri

Sözüm size değil öncelikle,
Nişanınız kendine hayat arkadaşı değil, talimatlarına uyacak bir süs köpeği edindiğini zannediyor galiba. Izin vermek almak nedir Allah aşkına!

Ayrıca aileni konuya dahil etmesi büyük terbiyesizlik. Bu adamla evlenmek istediğinizden emin misiniz?
Üzerine basa basa bana emir verme diyorum adama birde

Back
X