yine olmadı olmuyor :(

hayallergercekolsa

Rabbim, tüm bekleyişlerimizi Hayirla sonlandir...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
1.293
864
158
32
Merhaba kızlar yine adet oldum 16. Ayimi geride birakmis bulunmaktayim 2 ay once rahim filmi cekilmistim bilen arkadaşlar vardır doktor 2 ay vermişti ve o iki ay bitti ne yazikki yarın hastaneye gidiyorum muhtemelen asilama yapılacak bu ay bu konu hakkinda bana bilgi verebilen olursa cook sevinirim asilamadan sonra hamis kalanlarda yazarsa iyi olur Yorulmaya basladim beklemek gercekten cok zormus lütfen dualar edelim birbirimize şimdiden herkese cok tesekkurler. . .

Merhaba kızlar yine adet oldum 16. Ayimi geride birakmis bulunmaktayim 2 ay once rahim filmi cekilmistim bilen arkadaşlar vardır doktor 2 ay vermişti ve o iki ay bitti ne yazikki yarın hastaneye gidiyorum muhtemelen asilama yapılacak bu ay bu konu hakkinda bana bilgi verebilen olursa cook sevinirim asilamadan sonra hamis kalanlarda yazarsa iyi olur Yorulmaya basladim beklemek gercekten cok zormus lütfen dualar edelim birbirimize şimdiden herkese cok tesekkurler. . .
Canim Allah ol dedimi hicbir engel bahane olmaz ama duayi da dogru etmek gerek.bak nickinin altina ya kavustur ya unuttur yazmissin.Rabbimize her zaman dogru dualar edelim.seninki suna benziyor haşa! Vereceksen ver vermeyeceksen verme aman! Gibi birsey olmus hani kafa tutar gibi:( kesinlikle niyetin ba baskadir eminim ama dualarinda niyetlerimizle bir olmasi lzim.bh nedenle sen Rabbime hic umitsizlige dusmeden hep rabbimin hayirli zamani bekledigini dusunerek guzel dualar et.Umitsizlik seytanin vesvesesidir.Rabbim sana en hayirli ghzel zamanda hayirli bir evlat nasip etsin..herseyib bir zamani var ve bu da sebeplerle insan hayati sinanir.Rabbim yolundan ayirmasin hicbirimizi Amin ..hayirli geceler..

Back