• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yİne olmadi

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/olmaz-mi-bu-is.1018654/
Merhaba onceki actigim konunun linki yukarida. Erkek arkadaşım 10 gun olmusken daha barisali yine takip etmis hic tanimadigi birini instagramdan. Araniyosan ben sana yetmiyosam ne istiyosun benden? HAyatimi yoluna koymusken neden geri donuyosun? Bide sinava giricek diye surekli sinirini stresini benden cikariyo? Ben neden cekiyorum hepsini bile bile? Dun yine tartistik beni terslediginden bende sen biraz dusun dedi. Bugun aramadi sormadi sabah gordum kizin birini takip etmis. Whatsap dahil heryerden engelledim. İcim aciyo neden hep boyle oluyo? 3 senedir neyi cekiyorum ben? Ben napiyim napmaliyim ?

Denenmişi denemekten vazgeç.zor biliyorum ama kurtul bu adamdan ve hayatına odaklan.kimse kimsenin şamar oglani değil.herkesin kendine göre stresi var ama gidip birilerinin burnundan getirmiyor

Yine bir sosyal medya klasiği. Teknoloji ilerledikçe ilişkilerin kökünü kurutmaya devam edecek geçmiş olsun.

Yukarıda arkadaşlar yazmış . çokta mantıklı. Öldü farzet. Bakma takip etme. Böyle böyle unutacaksın.
3 yılını onunla üzülerek geçirmişsin
1 dakikanı harcama dahada

Kendisine hicbir aciklama yapmadım. Beni tersledigi icin tartismamizdan onu engelledigimi saniyodur. Millleti takip ettiginden kızdığımin bile farkinda degildir. Belkide farkindadir ama umrunda degildir. Zaten onemide yok artik ne dusundugunun kafayi yedim :KK53:

Erkek arkadasindan cok bana gore sen suclusun,hayir adamin karakteri bu degismezde niye kendine eziyet edipte hala bir iliski icerisindesin?bugun ayrilsan en fazla bir aya oh bee diyeceksin,ama onunla hala oldugun surece hep uzulup yipranacaksin,esin degil,birseyin degil ayrilmak bu kadar zor olmamali

Bence zaten o seni bırakırdı yine. Öyle düşün. O seni bırakmadan sen vazgeçtin. O fırsatı vermedin.

Sevgiliymişsiniz. Böyle insanları hayatınızın merkezine niye alıyosunuzki. Yüz vermeyin böyle odunlara ya.
Keneilerini bişe sanıyolar hayret bişe.
Resmen elimin altında dursun başkarıylada oynaşim hesabı yapmış. Defolsun gitsin.
Kafanı dinle önce ben de. Kendini mutlu et.

Erkek arkadasindan cok bana gore sen suclusun,hayir adamin karakteri bu degismezde niye kendine eziyet edipte hala bir iliski icerisindesin?bugun ayrilsan en fazla bir aya oh bee diyeceksin,ama onunla hala oldugun surece hep uzulup yipranacaksin,esin degil,birseyin degil ayrilmak bu kadar zor olmamali

Cok haklisiniz herkes ayni seyi soyluyo inanin. Ama herseferinde ya bu sefer duzelir bu sefer basaririz diye affediyorum cepte biliyo beni artik haklisiniz. Bide bana sanki baskasiyla tanismak gorusmek beni sevmesi alismasi vs cok uzun geliyo yani baska birisiylede gorusemiyorum. Sanki bununla oldu oldu olmadi ben omur boyu yalnizliga mahkummusum gibi bir kafa yasiyorum. Yanlis oldugunu biliyorum

ayy boşver ne çekiyorsun bu kahrı. istemediğin şeyleri hissettirip üzüyor seni. boşver sen de kendini ona unuttur da değere bin. valla bak bacım ulaşılamaz ol ona da çıldırsın zamanla. böyle yapıp da sonra barismak istemeyen erkek görmedim ben. engelleri kaldirma gözü görmesin. ilk baslarda simdi ona tatlı gelir yoklugun. belki bi ohhhh bee çeker.. ama zamanla seni merak etmeyen baslar. sen tatli gelirsin çünkü artık ona yabancisin..

ayy boşver ne çekiyorsun bu kahrı. istemediğin şeyleri hissettirip üzüyor seni. boşver sen de kendini ona unuttur da değere bin. valla bak bacım ulaşılamaz ol ona da çıldırsın zamanla. böyle yapıp da sonra barismak istemeyen erkek görmedim ben. engelleri kaldirma gözü görmesin. ilk baslarda simdi ona tatlı gelir yoklugun. belki bi ohhhh bee çeker.. ama zamanla seni merak etmeyen baslar. sen tatli gelirsin çünkü artık ona yabancisin..

Aynen oyle yaptim cokta umrUnda degil onun ulasmak isteyen adam her turlu ulasir. Yillardir kabul etmek istemedim iste

Back
X