- Konu Sahibi tuz_karabiber
selam kıslar bendee bu yolda cabalayanlardanım 3 sene 6 ay oldu
çok miliyormus gibi ilk bi sene korunduk sonra denedik olmadııı doktora gittim hep özele gittim
daha cabuk yol katetmek için öle de oldu sayılır nese bi sene denedik olmadı bu sefer kanal filmi cekildim kanalların tıkalı dedii bana basından savdi beni benim amaliat 4 mily bulur kanalın belki acılır belki acılmaz dedii sen git o parayı tüp bebege verirsin dedii bana o günü asla unutmm olmıcak diincee eve gelinceye kadar bütün yol boyunca agladım insanların bakıslarını bile hatırlıyorum nese bi tanıdık sayesin de ege üniversi amaliat oldum kanalımın biri acıldı zor günlerdi ama sorun buda diilmiş rahmim de perde varmıss onu da kestiler bagırsaklarım yapısıkmıs onu ayırdır sanro ii ay siprelle korundum doktor çıkartıkdan son ra 6 ay dene tek kanalla olur dedii olmadıı tabiii zaman gecti gittiii sonra asılamaya basladık bugün asılamm olalı 10 gün ama olmıcak sanırım hiç bi belirtim yok sabahdan berii aglıyorumm
ALLAHIM ne olur daha fazla bekletmesin bizleriii
uzun oldu sanırımm ama çok doluyom anlatamm
canım ya cok uzuldum cok cok gecmıs olsun sen yılmadan devam edıyorsun ya o yeter bıtanem ya allahım senın sabrını denıyor ınsallah en kısa zamanda bır bebıs sahıbı olursun canım yer gök dua uzerıne kurulu cnm sen 41 gun boyunca meryem suresını oku canm allahım ol deyıce olur...bızde esımle 4 gundur okuyoruz ve okadar rahatladım kı ıcım huzur doldu resmen sende allah ıcın oku mutlaka faydasını goreceksın..cnm bu arada bende asılama yaptırmayı dusunuyorum hangı asamada yapıyorlar ve malıyetı ne kadar ?