:(((Yine olmadiii fikri olan varmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
selam kizlar,a.s.
bu ayin baslarinda yine basladigim tup bebek tedavisinde huzunle sonuclandi
bu seferde hic beklemedigim birsey oldu ve e2 degerim artmadi yasakkelime
doktorda nedense yukseltip te yumurtalar buyutmedi:sinifsinif:
boyle bir durumla karsilasan ve bi bilgisi olan varmiCADIARZU
bende pkos oldugu icin cok dusuk doz basladi o yuzdende yumurtalarim buyumedi
75 doz menopur
bu ilaci kullanan varmi yada boyle bir durumla karsilasan:uhm:​

asicim hayırlısı olsun inşallah.başalyamamanda da vardır bi hayır da biz algılayamıyruz işte...

rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah.

sevgiler...

asicim hayırlısı olsun inşallah.başlayamamanda da vardır bi hayır da biz algılayamıyoruz işte...

rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah.

sevgiler...

ne ara başladın kız hiç haberim yoktu.............canım çok çok geçmiş olsun.............ama doktorun hiçbişey demedimi..........mutlaka bi açıklaması olmuştur..........

canım yaaa....
sana bir cevap verebilmeyi çok isterdim ama sanırım en doğru cevapları yine dr.undan alacaksın.malesef soruna verebilecek bir cevabım yok ama her zaman yanında olduğumu bilmeni istedim.inşallahhh tez zamanda minik mucizene kavuşursun tatlım....

geçmiş olsun canım. erkek infertilitesindeki yazınıda okudum.sanırım uzun protokol uyguluyorlar. yani yumurta baskılayıcı iğnede kullandığını söylemişsin. o zaman bu doz bana göre çok düşük. ben kadın doğum uzmanı değilim ama sonuçta dahiliyeci olarak bir endokrin bilgim var. bendede pcos var,ilk tedavim uzun protoldü. lucrinle başladık ama ben puregonu 300ü yapıyordum ve yumurtalar gayet güzel gelişti, hafif ohss oldum. gebelikte oldu ama 9. hafatada kalbi durdu. bunda kısa protokoldü ve yine puregona 150ü ile başladım sonrasında orgalutranda başlandı ama puregon hep 150 den devam etti 18 yumurta toplandı.şiddetli ohss geçirdim ama transferim yapıldı ve şu an hamileyim.benim ilk aşılamamda 75ü ile başlamıştık yani... tüp bebek için düşük bir doz bence.bence imkanın varsa gel Türkiyede dene derim. burdaki doktorlar çok daha başarılı..başka sormak istediğin varsa yardımcı olmaya çalışırım..

selam asimira, rusya'da mı yaptıdın tedavini? 75 çok ama çok düşük bir doz. ben de pco'yum. 275'le başlandı, sonra e2 durumuna göre yavaş yavaş 50'ye kadar düşürüldü. ben puregon kullandım, tedavi öncesinde de lucrin vuruldum düzenli olarak. bir pco'nun e2'sinin yükselmemesi çok zor birşey. tedavin yanlış uygulanmış bence. bir başka doktora danışmalısın. ve merkezini değiştirmelisin diye düşünüyorum. bu tedaviyi olmamış gibi say... umarım başarırsın. ama doğru bir merkez ve doktor bul kendine öncelikle.

Son düzenleme:
asicim nezaman başladın hiç haberim olmadı.canım benimde ilk tüpte e2 değerim uygun olmadığı için ertelenmişti.hemen sonraki ay başlamıştım gene tedaviye.önümüzdeki ay başlarsın sende.inşallah bu kez olumlu sonuçlanır.hiç bozma moralini canım olabiliyor böyle şeylerçbelkide bu ay olsaydı,dewam edilseydi yu mmurtan kalitesiz olacaktı .belki gelecek ay çok daha kaliteli olurlar ve tutunurlar.onca eziyeti boşuna çekmemen için olmuş olabilir.inan herşeyde bir hayır var canım.sabret...

canım ası cok gecmış olsssssss cok uzuldum ..............ama dusuk doz vernmışler sankı ya tr yede yaptır bence canım burda oranlar ınan daha yuksek.............rabbım sabrının mukagfatını versın ınşşşşşşşşş

Asicim canım benim inşallah bir daha ki ay tekrar denersin ama bende diğer arkadaşlara katılıyorum sanrım yanlış tedavi uygulamış dr. ondan büyümemiş.Babytwinin dediği gşbi kalk gel istanbula burda yaptır tedavini...ınşallah bundan sonra ki ilk tedavinde hamile kalacaksın. asicim ..

mrb asi çok geçmiş olsun canım henüz çok yeni olduğun için haliyle psikolojin berbet durumda çok iyi anlıyoruz seni hepimizin başından geçti bu durum ve daha acıları bende 8 haftalık bebeğimi kalbi atmadığı için aldırdım ilk hcg haberini alınca sanki dünyalar benim olmuştu ve sanki hep öyle gidecek sanmıştım ama bi tek o habweri alınca bitmiyormuş herşey,ne adaklar adamıştık hem biz hemde ailelerimiz onları bile yerine getirmeden bebeğimin ölüm haberini aldım işte umut o zamn bitti zanettim ama hayır çok yanlış düşünmüşüm rabbim sağlık verdiği sürece umudumuz var eşlerimizin ve bizim canımız sağolsun( benimkide erkek infertilitesi) bu seferde tutarrsa sevineceğim ama buruk bi sevinç olacak biliyorum bebeğimi kucağımda görene kadarda üç buçuk atıcam onuda biliyorum ama napalım herşey allahtan.............günahlara kefarettir gam ve keder rabbim ihmal değil imtihan eder...........

ne ara başladın kız hiç haberim yoktu.............canım çok çok geçmiş olsun.............ama doktorun hiçbişey demedimi..........mutlaka bi açıklaması olmuştur..........

canim artik ucuncuye herkese surpriz yapmak istedim ve kimseye soylememistim
ama olmadi nasip kotu haber vermek mis
ama saglik olsun

canım yaaa....
sana bir cevap verebilmeyi çok isterdim ama sanırım en doğru cevapları yine dr.undan alacaksın.malesef soruna verebilecek bir cevabım yok ama her zaman yanında olduğumu bilmeni istedim.inşallahhh tez zamanda minik mucizene kavuşursun tatlım....

tesekkurler canim benim
amin hepimiz insallah

geçmiş olsun canım. erkek infertilitesindeki yazınıda okudum.sanırım uzun protokol uyguluyorlar. yani yumurta baskılayıcı iğnede kullandığını söylemişsin. o zaman bu doz bana göre çok düşük. ben kadın doğum uzmanı değilim ama sonuçta dahiliyeci olarak bir endokrin bilgim var. bendede pcos var,ilk tedavim uzun protoldü. lucrinle başladık ama ben puregonu 300ü yapıyordum ve yumurtalar gayet güzel gelişti, hafif ohss oldum. gebelikte oldu ama 9. hafatada kalbi durdu. bunda kısa protokoldü ve yine puregona 150ü ile başladım sonrasında orgalutranda başlandı ama puregon hep 150 den devam etti 18 yumurta toplandı.şiddetli ohss geçirdim ama transferim yapıldı ve şu an hamileyim.benim ilk aşılamamda 75ü ile başlamıştık yani... tüp bebek için düşük bir doz bence.bence imkanın varsa gel Türkiyede dene derim. burdaki doktorlar çok daha başarılı..başka sormak istediğin varsa yardımcı olmaya çalışırım..

cok tesekkur ederim
evet bencede cok haklisin cok dusuk doz belliydi zaten doktor benden cok korktu
cunku birinci tedavide olumden donmustum
yine ohss olucam diye cok korktu
o yuzden hep dusuk yapiyor ama bu 3 tedavi oldu saka gibi yani
seni hatirliyorum canim ben ya
demek hamilesin cok sevindim
rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip eder insallah
evet ya artik bende turkiyeyi dusunuyorum
selam asimira, rusya'da mı yaptıdın tedavini? 75 çok ama çok düşük bir doz. ben de pco'yum. 275'le başlandı, sonra e2 durumuna göre yavaş yavaş 50'ye kadar düşürüldü. ben puregon kullandım, tedavi öncesinde de lucrin vuruldum düzenli olarak. bir pco'nun e2'sinin yükselmemesi çok zor birşey. tedavin yanlış uygulanmış bence. bir başka doktora danışmalısın. ve merkezini değiştirmelisin diye düşünüyorum. bu tedaviyi olmamış gibi say... umarım başarırsın. ama doğru bir merkez ve doktor bul kendine öncelikle.

asicim nezaman başladın hiç haberim olmadı.canım benimde ilk tüpte e2 değerim uygun olmadığı için ertelenmişti.hemen sonraki ay başlamıştım gene tedaviye.önümüzdeki ay başlarsın sende.inşallah bu kez olumlu sonuçlanır.hiç bozma moralini canım olabiliyor böyle şeylerçbelkide bu ay olsaydı,dewam edilseydi yu mmurtan kalitesiz olacaktı .belki gelecek ay çok daha kaliteli olurlar ve tutunurlar.onca eziyeti boşuna çekmemen için olmuş olabilir.inan herşeyde bir hayır var canım.sabret...

canim ben surpriz yapicaktim olmadi
daha dogrusu negatifte olsa birden soylemek istemistim
nasip bu sekilde haber vermekmis
evet canim ya ne diyelim bunada sukur artik

canım ası cok gecmış olsssssss cok uzuldum ..............ama dusuk doz vernmışler sankı ya tr yede yaptır bence canım burda oranlar ınan daha yuksek.............rabbım sabrının mukagfatını versın ınşşşşşşşşş

canim benim cok tesekkur ederim
bencede cok dusuk birde menopur tur ilaclar
farkli hormonlar icerdigi icin bana yaramadi galiba

mrb asi çok geçmiş olsun canım henüz çok yeni olduğun için haliyle psikolojin berbet durumda çok iyi anlıyoruz seni hepimizin başından geçti bu durum ve daha acıları bende 8 haftalık bebeğimi kalbi atmadığı için aldırdım ilk hcg haberini alınca sanki dünyalar benim olmuştu ve sanki hep öyle gidecek sanmıştım ama bi tek o habweri alınca bitmiyormuş herşey,ne adaklar adamıştık hem biz hemde ailelerimiz onları bile yerine getirmeden bebeğimin ölüm haberini aldım işte umut o zamn bitti zanettim ama hayır çok yanlış düşünmüşüm rabbim sağlık verdiği sürece umudumuz var eşlerimizin ve bizim canımız sağolsun( benimkide erkek infertilitesi) bu seferde tutarrsa sevineceğim ama buruk bi sevinç olacak biliyorum bebeğimi kucağımda görene kadarda üç buçuk atıcam onuda biliyorum ama napalım herşey allahtan.............günahlara kefarettir gam ve keder rabbim ihmal değil imtihan eder...........

evet canim cok haklisin
allahim sana bir daha bu aciyi yasatmasin
gercektende saglik olsun
amin hepimiz en kisa zamanda kavusuruz insallah

canim orgalutran ne icin kullaniliyor

canım orgalutran kısa protokolde hipofiz bezini baskılıyor. yumurtalar erken çatlamasın diye. lucrin benzeri bir ilaç ama lucrinle etki mekanizmaları farklı.

asim canım benim sakın üzülme hayatım çünkü bu senden kaynaklanan değil bence doktorun sorumsuzluğu olmuş bendede pko vardı biliyosun bana önce doktorum östrojen hormonu ile bebeğe vücudu hazırlamak için iğne verdi bi 10 gün falan kullandım önceki ay benimde rahmim kalınlaşmıyordu çünkü sonra 225 le pregona başladım hergün yumurta gelişimine göre dozu ayarlandı 75 ile bitirdim canım sana çok düşük doz vermiş birazda sallamış gibi geliyor imkanın varsa başka bi doktorada danış derim keşke geldiğinde burda yaptırıp gitseydin hayatım ya neyse bunla geçmiş olsun canım bulupta kaybetmek dahada zor canım benim biliyorumki rabbim bi gün o tertemiz kalbinin mükafatını mutlaka verecek yeterki sabretmesini bil seninde kucağına alacağın zamanın vardır canım benim öpüyoz kızımla seni teyzesiiiii

Hayırlısı olsun
insan her seyi göruyo biliyo
hiç duymadığı şeylerin içinde buluyo kendini bir anda
hayırlıs olsun
sıkma canını uzuntu iyi birşey değil
hele bu tedavite
kısmet.......

allah hayırlısını versin canım. ümidini kaybetme, biraz dinlendikten sonra yeniden denersin.

Back
X