yine raiting almaz dert değil ama çıldırazaaaammmm !!!!!!!!!!!

siz sorun yaşarsanız çevrenizdekilerde yaşamalı aveadan olan bi sorun olsaydı :34: bu çekim sadece sana özel değilki herkese aynı yerden geliyor. sorun telefonda bencede 85tllik paket hangisi biraz fazla değilmi :26: ben 28tl ye herşeyi olan bi paket kullanıyorum :21:

arkadaşlar cumartesi akşamından beri çıldırıyorum.aveaya geçtiğim güne üstelik 2 yıl taahhüt yaptığım güne lanet olsun.müşteri temsilcisiyle 1000 kere görüştüm.full çekiyo gözüküyor mobil ağa erişilemiyor diyor.sıfırlam işlemi yaptık başka telefona bataryayı taktık mevcut telefona eşimin sim kartını taktık olmadı.sonracıma yeni bir sim kart aldık olmadı.telefon aveanın üstün çabalrı sayesinde bir veya iki arama yapıyor sonra gizli bir el kilitliyor sanki hattı...gidip bir turkcell alsam elimdeki hatta 2 yıl eşek gibi her ay 85 lira fatura ödüycem .telefon cihazda sorun yok gibi ama bilemiyorum.tuşlu eski model 3g siz bir telefona sim kartımı takınca cayır cayır çalışıyor.ne yani bu 3 kağıtçı avea yüzünden ben akıllı telefonumu kullanamıycakmıyım ?Bir akıl verin Allah aşkına..ailem uzakta ev telefonum yok ne yapcam ben yaa ??

Bence telefonunuzun internet ayarlarından kaynaklanıyor. Telefonunuzu resetleyin avea müşteri hizmetlerini arayın size internet ayarlarını göndersinler ama sadece internet yazan ayarı yükleyin telefonunuzu modeline göre yükleniyor zaten.
Bence sorun çözülür. Ben uzunca yıllardır avea ve akıllı telefon kullanıyorum. Mutlaka 3g ayarlarınızda sıkıntı vardır. Eşinizin hattını kendi telefonunuza takıp internet kullanmayı denedinizmi

arkadaşlar cumartesi akşamından beri çıldırıyorum.aveaya geçtiğim güne üstelik 2 yıl taahhüt yaptığım güne lanet olsun.müşteri temsilcisiyle 1000 kere görüştüm.full çekiyo gözüküyor mobil ağa erişilemiyor diyor.sıfırlam işlemi yaptık başka telefona bataryayı taktık mevcut telefona eşimin sim kartını taktık olmadı.sonracıma yeni bir sim kart aldık olmadı.telefon aveanın üstün çabalrı sayesinde bir veya iki arama yapıyor sonra gizli bir el kilitliyor sanki hattı...gidip bir turkcell alsam elimdeki hatta 2 yıl eşek gibi her ay 85 lira fatura ödüycem .telefon cihazda sorun yok gibi ama bilemiyorum.tuşlu eski model 3g siz bir telefona sim kartımı takınca cayır cayır çalışıyor.ne yani bu 3 kağıtçı avea yüzünden ben akıllı telefonumu kullanamıycakmıyım ?Bir akıl verin Allah aşkına..ailem uzakta ev telefonum yok ne yapcam ben yaa ??

Samsungmu telefonunuz, ben çok merak ettim

Bence telefonunuzun internet ayarlarından kaynaklanıyor. Telefonunuzu resetleyin avea müşteri hizmetlerini arayın size internet ayarlarını göndersinler ama sadece internet yazan ayarı yükleyin telefonunuzu modeline göre yükleniyor zaten.
Bence sorun çözülür. Ben uzunca yıllardır avea ve akıllı telefon kullanıyorum. Mutlaka 3g ayarlarınızda sıkıntı vardır. Eşinizin hattını kendi telefonunuza takıp internet kullanmayı denedinizmi
sizinşu mesajınızdan sonra 3G de değil 2G de kullanayım diye düşündüm ayarlardan 2G ye getirdim şu an sorun çözüldü inanamıyorum çok teşekkür ederim .inşallah tekrar olmaz .

samsung galaksi ace modeli telefo nun

Diğer kullanıcıları bilemiyorum ama ben sony kullanıyorum.
Samsung olan çok kişide şebeke problemi hatası okudum ve duydum.
Hatta forumlara göz gezdirebilirsiniz donanımhaber falan gibi teknoloji forumlarına da bakın.
Hatta kendi telefonum servisteyken bana samsung s4 verdiler kullanmam için, gerçekden şebekesi sorunluydu kendim test ettim. Evde koltuğun kolunda telefon çekiyr ama koltukda oturunca çekmiyordu.
Telefon çekiyor gösteriyor bana ama dışardan kimse arıyamıyordu. İstersen telefonu servise bu şikayetler ile yolla henüz yeniyken. Gelsin iyice test et hatasını bul tekrar yolla. Aynı şikayetten 3.kere servise giderse değişim raporu çıkıyor birebir değişim yapılıyor. Ben sony xperia z1 kullanıyorum cihazda hata olduğunu anladım. 2 kere servise yolladım ve sıfırı ile değiştirdim

Bence sizinde şebekeden değil, telefonla alakalı olabilir.
Ben annem eşim abim ve çevremde bir çok kişi avea kullanıyoruz benim hattım fenercel ve ben çoook memmunum. Hem çekişinden hem paketlerinden.
Telefonunuzu servise göndermenizde fayda var

sizinşu mesajınızdan sonra 3G de değil 2G de kullanayım diye düşündüm ayarlardan 2G ye getirdim şu an sorun çözüldü inanamıyorum çok teşekkür ederim .inşallah tekrar olmaz .

Umarım faydam olmuştur. Siz yinede müsait bir zamanınızda mutlaka telefonunuzu servise gönderin, yeni alınmış cihazlarda çıkan sorunlarda daha fazla ilgileniliyor.

Umarım faydam olmuştur. Siz yinede müsait bir zamanınızda mutlaka telefonunuzu servise gönderin, yeni alınmış cihazlarda çıkan sorunlarda daha fazla ilgileniliyor.
canım telefonumu abimin oğlundan bana geçti o kendine başka aldı ama onun hattı turkcelldi hiçbir sorunu yoktu yani yeni değil ilk çıkan ace lardan ...

Back
X