- 17 Mart 2012
- 6.664
- 2.417
- 448
- Konu Sahibi _sekerpare_
yarın gidicem kesin . yaşadığım sinir harbi nedeniyle orada çalışanlara patlamam umarım![]()
Hakkınızdır ama sizi anlayabiliyorum..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın gidicem kesin . yaşadığım sinir harbi nedeniyle orada çalışanlara patlamam umarım![]()
evet eşiminkinde de denedik aynı sorun devam ediyo yani benim sim kartı takınca çalımıyor
arkadaşlar cumartesi akşamından beri çıldırıyorum.aveaya geçtiğim güne üstelik 2 yıl taahhüt yaptığım güne lanet olsun.müşteri temsilcisiyle 1000 kere görüştüm.full çekiyo gözüküyor mobil ağa erişilemiyor diyor.sıfırlam işlemi yaptık başka telefona bataryayı taktık mevcut telefona eşimin sim kartını taktık olmadı.sonracıma yeni bir sim kart aldık olmadı.telefon aveanın üstün çabalrı sayesinde bir veya iki arama yapıyor sonra gizli bir el kilitliyor sanki hattı...gidip bir turkcell alsam elimdeki hatta 2 yıl eşek gibi her ay 85 lira fatura ödüycem .telefon cihazda sorun yok gibi ama bilemiyorum.tuşlu eski model 3g siz bir telefona sim kartımı takınca cayır cayır çalışıyor.ne yani bu 3 kağıtçı avea yüzünden ben akıllı telefonumu kullanamıycakmıyım ?Bir akıl verin Allah aşkına..ailem uzakta ev telefonum yok ne yapcam ben yaa ??
arkadaşlar cumartesi akşamından beri çıldırıyorum.aveaya geçtiğim güne üstelik 2 yıl taahhüt yaptığım güne lanet olsun.müşteri temsilcisiyle 1000 kere görüştüm.full çekiyo gözüküyor mobil ağa erişilemiyor diyor.sıfırlam işlemi yaptık başka telefona bataryayı taktık mevcut telefona eşimin sim kartını taktık olmadı.sonracıma yeni bir sim kart aldık olmadı.telefon aveanın üstün çabalrı sayesinde bir veya iki arama yapıyor sonra gizli bir el kilitliyor sanki hattı...gidip bir turkcell alsam elimdeki hatta 2 yıl eşek gibi her ay 85 lira fatura ödüycem .telefon cihazda sorun yok gibi ama bilemiyorum.tuşlu eski model 3g siz bir telefona sim kartımı takınca cayır cayır çalışıyor.ne yani bu 3 kağıtçı avea yüzünden ben akıllı telefonumu kullanamıycakmıyım ?Bir akıl verin Allah aşkına..ailem uzakta ev telefonum yok ne yapcam ben yaa ??
samsung galaksi ace modeli telefo nunSamsungmu telefonunuz, ben çok merak ettim
sizinşu mesajınızdan sonra 3G de değil 2G de kullanayım diye düşündüm ayarlardan 2G ye getirdim şu an sorun çözüldü inanamıyorum çok teşekkür ederim .inşallah tekrar olmaz .Bence telefonunuzun internet ayarlarından kaynaklanıyor. Telefonunuzu resetleyin avea müşteri hizmetlerini arayın size internet ayarlarını göndersinler ama sadece internet yazan ayarı yükleyin telefonunuzu modeline göre yükleniyor zaten.
Bence sorun çözülür. Ben uzunca yıllardır avea ve akıllı telefon kullanıyorum. Mutlaka 3g ayarlarınızda sıkıntı vardır. Eşinizin hattını kendi telefonunuza takıp internet kullanmayı denedinizmi
samsung galaksi ace modeli telefo nun
sizinşu mesajınızdan sonra 3G de değil 2G de kullanayım diye düşündüm ayarlardan 2G ye getirdim şu an sorun çözüldü inanamıyorum çok teşekkür ederim .inşallah tekrar olmaz .
canım telefonumu abimin oğlundan bana geçti o kendine başka aldı ama onun hattı turkcelldi hiçbir sorunu yoktu yani yeni değil ilk çıkan ace lardan ...Umarım faydam olmuştur. Siz yinede müsait bir zamanınızda mutlaka telefonunuzu servise gönderin, yeni alınmış cihazlarda çıkan sorunlarda daha fazla ilgileniliyor.