• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine tedavim iptal offffffff

fato xsx28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
68
0
86
45
İstanbul
yine tedavim iptal edildi bu üçüncü iptalmafoldumbenbitürlü başlayamadık ilk tüp bebek olacak ama hep bi engel çıktı önce kistim daha sonra troidim şimdide böbreğimde taş olduğu söylendi çok ufakmış ama iki gündür hastanedeyim şimdi ultrasonla bakılıp karar verecekler. ayın yirmisinde lucrin vurulmaya başlıcaktım inş o zamana kadar inş kendiliğinden düşer.allah dermansız dert vermesin yine bunların çözümü var. allaha çok şükür .ilaçlarımıda alalı dört ay olacak ama daha kullanmak nasip olmadı ne zamana kadar dayanıyor onlar biliyormusunuz ona göre tedavim uzun sürerse geri veririm diye düşünüyorum ne dersinizzz.:çok üzgünüm:

yine tedavim iptal edildi bu üçüncü iptalmafoldumbenbitürlü başlayamadık ilk tüp bebek olacak ama hep bi engel çıktı önce kistim daha sonra troidim şimdide böbreğimde taş olduğu söylendi çok ufakmış ama iki gündür hastanedeyim şimdi ultrasonla bakılıp karar verecekler. ayın yirmisinde lucrin vurulmaya başlıcaktım inş o zamana kadar inş kendiliğinden düşer.allah dermansız dert vermesin yine bunların çözümü var. allaha çok şükür .ilaçlarımıda alalı dört ay olacak ama daha kullanmak nasip olmadı ne zamana kadar dayanıyor onlar biliyormusunuz ona göre tedavim uzun sürerse geri veririm diye düşünüyorum ne dersinizzz.:çok üzgünüm:

üzüldüm canım ama bi hayır vardır elbet şükret ki şehir dışından gelmiyorsun biz evimizi işimizi bırakıp gelicez istanbula bi sorun çıkarsa yanarız valla

canım herşeyde bi hayır vardır bitanem sonu güzel olsun canım kendine stres yapma inşallah ilk önce senin sağlığın önemli bebişlerinin sana ihtiyacı var değilmi bitanem sen olmassan onlar nasıl olur annesi moral çok önemli sıkıntı yapma bitanem

vet bebişleriminsağlklı olması için önce benim sağlıklı olmam lazım all inş başka dert vermsin bi an önce kavuştursun bizi bebeklerimize:CüvCüv:

çok gecmış ols ...............gec ols guç olmasın ınşşşşşş gelır bebışın once sen ıyı ol...........

geçmiş olsun canım herşeyde vardır bir hayır demek ki daha zamanı bebeşine kavuşman için Hayırlısı olur inş. en kısa zamanda

merhaba hiç üzülme bundada vardır bir hayır inşallah bu beklemelerin mükafatını en iyi şekilde alırsın rabbim yardımcın olsun bu arada bende yeni katıldım aranıza

canım inşaallah geçer sıkıntıların...........ve bir an önce kavuşursun mucizene..........ilaçların son kullanma tarihlerine bak....bence yeni almışsın zaten onlarda bir sıkıntı olmaz........

hepinize çok teşşekkür ederim destekleriniz için inş rabbim bütün isteyenlere bebişlerine kavuştursun......dualarım hep sizinle olcak ....opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun
herşeyden önce senin sağlığın
sen sağlıklı olasın ki sağlıklı bebişler gelsin.öyle düşünn
sevgiler

canım bu da çok güzel bir hayır var aslında bebişlerin ön hazırlık yapıyorsun saglam ve sorunsuz bir anne düşünsene transverden sonra çıksa bu sorunların ilaç kullanman gerekecekti hastalıkların için ve bebişlerin saglıgı tehlikeye atacaktın belkide çok şükür başlamadan hallediyorsun sorunları tek tek sonrası bebişlere hazır bir anne hayırlıs herşeyin rabbimden

Back
X