Yine test yapsam mı 🤔

Tiramis_u

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
132
99
18
32
Arkadaşlar merhaba. Benim bat tahmini bir iki gün sonra. Net bilemiyorum . Dün gece dayanamadım kaset test yaptım hiç çizgi çıkmadı. Düşünüyorum da ilk idrarlar yapsaydım belki silikde olsa cikardi biseyler. Şimdi diyorum acaba yine kalkıp yapsam mı. Uyandığımdan beri hiç lavaboya gitmedim.

Kesinlikle testin ilk idrarla yapılması önemli

Test yaptın mı canım benimde regliye 5 kala yapmıştım çok silik çıktı bugün regli günüm ama olmadım bugün tekrarlicam sende durum nedir

Test yaptın mı canım benimde regliye 5 kala yapmıştım çok silik çıktı bugün regli günüm ama olmadım bugün tekrarlicam sende durum nedir
Yapmadım canım. Her test yapışta daha kötü oluyorum. Negatifi görsek bile inanmıyoruz yani yine belirsizlik kalkmıyor ortadan. Benim reglime 5 günden az kaldı. Testteki dümdüz bir beyazlikta dünden bugüne bişey değişmez diye düşündüm. Gecikmeyi bekleyecegim. Sizin de silik çıktığına göre demekki hamilesiniz inşallah sağlıklı bir gebelik olur Bugün daha netlesmistir çizgiler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…