- 30 Mart 2018
- 1.126
- 1.882
- 133
Belki kimse okumayacak belki herkes hep ayni tavsiyeleri verecek 3.tup bebek denemem de tutmadi...Biliyorum kismet daha zamani var belki hic kismetimde anne olmak yok...Uzulsem.mi sevinsem mi bilemedim çünkü biliyorum Allah hep hayirlisini verir demek bu istegim benim icin hayirli degil.. Isin anlamdigim kismi bir yandan uzulurken her tutmadiginda da rahatlama gelmesi sanirim psikoljim bozuk ya da ne istedigimi bilmiyorum belki hazir degilim vucudum ondan kabul etmiyo ama hazir olmasamm bebegim.olsun diye niye tedavi goreyim kafam coooook karisikkkk cooooookkkk
Duzeltme:Arkadaslar yorum yaparken daha ilimli olsak ben bunu yazarken tutmadigini yeni öğrenmistim.Duygu karmasasi icindeyim zaten.Su mubarek günde birbirimiz icin hayirlisini dileyelim dua edelim. Sizden belki de destek bekliyorum sert yorum yapmayin lutfen
Duzeltme:Arkadaslar yorum yaparken daha ilimli olsak ben bunu yazarken tutmadigini yeni öğrenmistim.Duygu karmasasi icindeyim zaten.Su mubarek günde birbirimiz icin hayirlisini dileyelim dua edelim. Sizden belki de destek bekliyorum sert yorum yapmayin lutfen
Son düzenleme: