Yine uykusuz bi gece

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Onlarca bosanma ayrılma konusu okudim burda. Ama benim.gibisine denk gelmedim.

Beni evden kovduktan yaklasik 1 ay sonra sevgili edinen hala aynı kızla devam eden bir adamla hâlâ evliyim. (Cekismeli devam.ediyor)

Evliliğim 2 ay sürdü. Sürekli evden kovulan ilginctir ki bendim her seferinde döndüm. Evet 2 ayda.

madem hayatında birini ıstemiyorsun alelacele biri ile sevgili olup nasıl 1 yıldır devam edebiliyor.

Ona göstereceği özeni bana gösterebilir di.

Zamanında şifresini bilirken (bildiğimi bilmiyordu) gördüm konuşmaları.

1 yıla yaklaşıyor hala sevgililer. Sosyal medyada fotoğraf paylaşamıyorlar yan yana ama kız ellerini paylaşmış ele ele tutuşmuş.

Kizin bileğinde benim bilekliklerim. Ben evden çıktıktan sonra en fazla 15 gün yalnız kaldı.

Ben 5 ay evsiz kaldim anca düzen kurabildim. hala yalnızım
Yeni bi ise ortama alışma topluma uyum.saglama sürecim bitmedi. Maddi sikintilarim bitmedi.

Takip etme bakma boşver diyeceksiniz biliyorum.
Ama şunu da biliyorum ki bakmayınca ordaki gerçek değişmiyor. Gerçeği göre göre soğudum 1 yılda ayağa kalktım etrafa güleryüzlü olabiliyorum biraz olsun
Özelimi bilmeyen kimse demez bu kız dertli.

Gece gece yine kendime zehir ettim. Ama zalimin yüzü gülüyor hep.

Bende nasıl ispatlarım aldatıldığımi
hakliligimi vs vs diye uyku uyumayayim.
Avukatim bana hiç kimse ile.gorusme diye üstün e basa basa uyarmisken o neden bu kadar rahat

Her boşanan erkek gibi aldatimdim iftirasını attı ondan önceki erkek arkadaşımın adını kullanip. Ben kendimi bilirken acaba hakim ona inanır mi diye kara kara düşünüyorum.

Evet çocuk yok evet kurtulduguma şükretmeliyim ama
Çok yoruldum 2 yıl gitti omrumden. Siz nasıl atlattınız mutlu olabildiniz mi? Guzel hikayeler duymaya ihtiyacım var :))

Edit: darp raporum var

biz kadınlar neden bu kadar duygusalız ya adamlar yoluna bakıyorken bizim toparlanmamız neden bu kadar uzun sürüyor:mad::KK42:

Allah kurtarmış siz de biliyorsunuz. Avukatınızın söylediklerini dikkate almanızda fayda var. Zalim hiçbir zaman galip gelmez bu dünyada buna inanın. İstediği kadar mutlu görünsün şimdi, o ilahi adalet bir gün tecelli bulacak. Görür müsünüz, duyar mısınız bilinmez ancak bu umurunuzda olmasın. Ne hali varsa görsün. Nasıl ki o şimdi hayatını yaşıyor, siz de toparlanacak, mutlu olacaksınız buna da inanın. Allah sizi bundan sonra iyilerle karşılaştırsın. Bu dönemi kendinizi daha fazla yıpratmadan atlatırsınız inşaallah. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X