• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar

petek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
81
1
96
36
İzmir
ben daha önce bu konudan bahsettim arkadaşlar erkek arkadaşımla 1,5 yılı geçkin beraberiz evliliği ertelemesinden bahsetmiştim. ayrılmak istediğimi sölediğim için bana yazın kesinlikle evlenicez diyo ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. devam edip bekliyeyim mi yoksa bırakayım mı. seviyorum oda beni seviyo ama bazı yaptıklarından dolayı ne yapacağımı bilmiyorum. bu sefer söz veriyorum kesin diyor ama bilmiyorumm sizce ne yapmalıyım ??:uhm:

evlilige siz zorladiginiz icin degil yürekten isteyerek yapmali
ama egerki maddi sikintilardan dolayi erteliyorsa o baska gelir sana derdini anlatir en azindan bir yüzük takip evlenecegini duyurur

konuyu biraz açarmısın neden dolayı erteledi ve sen neden ayılmak istediğini söyledin??ayrıca 1.5 yıldaa hadi diyelim 2 yılda tanıyabildinmi evleneceğin insanı emininm diyebiliyormsuun tatlım??

hayır maddiyattan dolayı değil gerçi şuan işleri kötü ama neden bilmiyorumm.bende ayrılacağımı söledim.şidi sözler verdii buna karar veremiyorum

ilk başlarda çok istekliydi ben istemedim tanımıyordum çünkü daha geçen yıl olsun istedim bana gün verdi ama olmadı annesi ameliyat falan oldu yazında söledim neden aceler ediyosun dedi.bende eğer düşünmüyorsan yürütmek istemiyorum dedim.şimdi ayrılacağımı söleyince yazın söz dedi.ayrıca daha önce ewlenip boşanmış ve benden 12 yaş büyük bende bekliyeyim mi yazım bilemiyorum

Canım şimdi erkek arkadaşını bir tarafa bırak ve kendine tarafsız bir gözle bak,
Acaba sen evliliğe hazır mısın?
Bu büyük sorumluluğu alabilir misin?

maddi durumu dolayısıyla evlenemiyorsa bence zorlamamalılısın..
neticede sıkıntıyı birlikte çekeceksiniz..
az daha bekleyip durumunu düzelttiğinde evlenmen çok daha normal gibi geliyor bana..
ama şu da var..
evlenip boşanmış ise daha önce evlilikten koktuğu için sallıyor da olabilir..
iyi analiz etmen gerek..

Kafan karisIksa, ki öyle görünüyor, bence biraz daha bekleyin.
Ne sen nede erkek arkadasin acele etmeyin.
Yaza kadar bekleyin bakalim.
Hem bu senin acindan daha iyi olur unutma.
Cünkü ayrilip ayrilmamak arasinda gidip geliyorsun.
Kararlarin kesinlesmis olur.
Erkek arkadasinada verdigi sözü yerine getirmeye sans tanirsin.
Sevgi kolay bulunmuyor.
Yaptigi hatalar unutulmayacak gibi degilse insallah devam etmeyi tercih edersin.
Bundan sonrakinin daha iyi bir insan olacagina kimse garanti veremez.
Karar senin canim. Aceleci davranmazsan en iyi sonucu alacagina eminim.

Mutluluklar..

Evlilik o kadar buyuk sorumluklar istiyor ki...
Lutfen acele etmeyin...bu isler zorla olmaz...zamana ihtiyaciniz var ikinizinde
birakin zaman herseyin ilacidir
belki o da suan hazir degil ama siz onu terketmekle tehdit ediyorsunuz..onu zor durumda birakmayin
rabbim herkese bir zaman yazmistir, birakin o zaman gelince hersey olsun
baski yapmayin...belki isleri çok kotu oldugundan dolayi, yada basindan bir evlilik geçti, korkulari var ondan dolayi olabilir
zamanla hersey açiga kavusur
hakkinizda hayirlisi olsun

tehdit etme değil ama benim için bişeyler yaptığını bilmek istiyorum.düşünüyorum seven insan herşeyi istese yapar.yapmıycam demiyor ama madem olucaksa ertelemenin ne anlamı var anlamıyorumm :(

evet evlenmek isteyen erkek bir saniye beklemek istemez sizi oyalamasına izin vermeyin

bencede evlilik için gerçekten çok iyi düşünüp öyle karar verin,arkadaşınızla bu konuyu detaylı bir şekilde konuşun, acaba henüz hazır diilmi evlenip ayrılmış çünkü bir kere cesaretmi edemiyor, tabi neden ayrıldığına bağlı..ayrılmak istiyorum demişsiniz ondan dolayı böyle bir gün vermiş olabilir yaza olur falan diye,bence birazdaha zamana bırakın tanıyın birbirinizi....mutluluklar dilerim....

bu adam eşinden niçin boşanmış ?bence bu çok önemli ..

anlşamadıklarını söyledi genel olarak hiç uymadıklarını zaten ikisi anlaşarak boşanmış 1 yıl ewli kalmış.eski eşi evli ve hamile şuan.zaten 5 yıl olmuş boşanalı.çok ii birisi aslında onunla ii anlaşacağımdan eminim çok evcimen bi insan.genel olarak bi sorun yok sadece evlilik konusunda bn sinir oluyorum.anneside istiyor sürekli ısrar ediyo ama kafasında ne var gerçekten bilmiyorum sıkıldım açıkçası

bak benimde sevgilim evlenip boşanmış öyle çekindim ki ilk başta.bak 4 yıldır beraberiz ilişkimiz çok güzel ama yinede insan düşünüyor canım.evlilik çok ciddi flört edip ayrılmaya benzemiyor.bence sen evliliği bu kadar takma ilişkine bak ve üstüne düşme.zamana bırak.ayrıca ısrar onu senden uzaklaştırır istiyorsa o gelsin.sen deil o düşünsün.demekki onun sütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek yiyor.bence sakın bu konuda üstüne gitme..azcık sabret bekle bakalım o ne yapıcak hayırlısı olsun hakkında arkadaşım))

Canım ben anlayamadım siz birden evlencek değilsiniz eğer yaza evlilik sözü verdiyse şimdi seni gelip istemesi gerekiyo erkek arkaşına söyle gelip istesinler ancak yazada düğün olur.He eğer gelipde istemiyosa bahaneler buluyosa anlaki yaza düğün müğün yok seni oyalıyo vur tekmeyi gitsin

canımm biz nişan düşünmüyoruz.evlenmeden 1 ay önce yüzük takarız aile içinde diye konuşmuştuk ilk baştan beri...ama yaza kadar da çok zaman var aslında benim amacım oyalıyosa buna izin vermemek.:çok üzgünüm: hani eğer ozamanda evlenmiyecekse boşuna çabalamamak,beklememek...nebiliyim seviyorum ama aptal aşıkda olmam istemem :uhm::uhm::çok üzgünüm:

başka düşüncesi olan yok mu arkadaşlar. gerçekten düşüncenizi merak ediyorum yani siz olsanız napardınızz:çok üzgünüm:

Back
X