• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeni bir diyete başlangıç sonunu görmek dileğiyle:)

Kararrrsabrrr

15.01.2014--96--80.9--65
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
667
12
18
Konya
Sayisini hatirlamadigim diyetlerle birlikte verilen kilolar ve fazlasıyla geri alinan kilolar... Artık dur demenin vakti geldi. Kararliyim ve sabirliyim bu ikisi olmadan diyet sonuç vermiyor:( Diyetisyenimin yaptigi tahliller sonucu ortaya cikan degerlerle obezite oldugumun kanıtları. . Yaşam çok güzel neden ben bu güzel hayattan istediklerimi almayayim ki? Yemeye devam edersem alamayacaktim. Zorla alinan nefesler, icine sigamadigin kıyafetler ve daha bunun gibi pek çok şey. . Karar verdim 96 kg 166 cm boyundayim su an hani o hesaplarda gördüğüm ideal kg varya bu kez onu görmek istiyorum ve en önemli olanı da o kiloyu korumak. . Şu an ilk hedefim obezite sinirlarindan çıkmak. 82 kg a inmek yani. Yapacağım inanıyorum ama desteğe ihtiyacım var fazlasıyla. . Desteklerinizi bekliyorum. .

aslında kilo vermek o kadar da zor bir şey değil tatlım :) hatta kolay bile diyebiliriz(tabi istedikten sonra).Ben mesela geçen yıl 12 kilo vermiştim.sen de başarabilirsin.ben de yeniden bikaç gündür diyet yapıyorum hadi hayırlısı :))

aslında kilo vermek o kadar da zor bir şey değil tatlım :) hatta kolay bile diyebiliriz(tabi istedikten sonra).Ben mesela geçen yıl 12 kilo vermiştim.sen de başarabilirsin.ben de yeniden bikaç gündür diyet yapıyorum hadi hayırlısı :))
Evet sana kesinlikle katılıyorum bende verdim bir 15 kg kadar ama 20 kg olarak geri aldim. Artık almak istemiyorum umarım basaririm:) inanıyorum olacak:)

Evet sevgili günlük bakalım bugün neler yemisiz:)
Kahvaltı: 1.5 dilim tam buğday ekmeği
Yarım domates
2dilim peynir
5 zeytin, bol maydanoz

Ara1: 10 fındık, 4 kuru kayısı

Öğle: 1porsiyon kabak graten, 1 su bardağı yogurt, 1porsiyon salata, 2dilim ekmek

Ara2:( 15; 30) 2adet grissini, 1tane sade soda

Akşam:(19:00) 8 yemek kaşığı kısır, bolca marul ve domates.

Ara3:(20:30) 1fincan 5i bir arada cay.
Gun boyu çok az su içtim ama:(

Selam herkese:)
Bugünkü menüm:)
Kahvaltı: (9:00) 1.5 dilim tam buğday ekmeği
Yarım domates
2dilim peynir, 5 zeytin, 1 bardak şekersiz çay

Ara:(11:30) 4 kuru kayısı, 10 fındık

Öğle Yemeği: (12:30 ) yarim porsiyon sebzeli piliç, 1 bardak ayran, salata

Ara (14:30) 1dilim baklava, 1kupa kiraz saplı form çayı ( Hocamın kutlaması vardı mecburen yedim:()

Ara:(17:30) 2 adet grissini, 1tane sade soda

Akşam (19:00) 7-8 yemek kaşığı bulgur pilavı, 2 bardak ayran.

Ara ( 2 küçük mandalina yerim 21:30 gibi)
Yeşil çay icmeyi düşünüyorum. 2 litre kadar da su içtim.:9:

ayy bu arada yazmayı unutuyorum hep sabahları uyanınca 1 su bardağı ılık suya yarım limonu sıkıp içiyorum. Diyetisyenim önerdi yağ yakmayı hızlandırıyormuş.

Back
X