yine yeni yeniden hamileyim:)

bengusu

herşey güzel olacak...
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2007
1.699
4
681
48
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
kan testi yaptırdım ve 4 haftalık hamileyim,hiç beklemiyordum bu ay,neler yaşadığımı ne badireler atlattığımı beni tanıyanlar bilir,inşallah bundan sonra her şey daha güzel olur ve Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin a.s.
Anneler gününde alınacak en güzel hediye budur bundan daha güzeli var mıdır ki senağlama

tebrikler canım........sen en güzel hediyeni aldın darısı bütün isteyen arkadaşlarımızın başına inşallahhhh...
dilerim rabbimden sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin hayırlısıylada kucağına alırsın minik meleğini

Merhaba arkadaşlar,
kan testi yaptırdım ve 4 haftalık hamileyim,hiç beklemiyordum bu ay,neler yaşadığımı ne badireler atlattığımı beni tanıyanlar bilir,inşallah bundan sonra her şey daha güzel olur ve Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin a.s.
Anneler gününde alınacak en güzel hediye budur bundan daha güzeli var mıdır ki senağlama

Allah sorunsuz sağlıklı bir şekilde kucağını almayı nasip edr ins sana ve hamile olan herkesee gözünüz aydın olsun...:Saruboceq::Saruboceq:

tebrikler canımopuyorumnanaktan
çok ama çok sevindimŞeniz
rabbim tamamına erdirsin...
yaşadıklarını rabbim ne sana nede başkasına bir daha yaşatmasın....
bu dünya imtihan dünyası ve herkesinde farklı imtihanı var...
insanın başına ne geleceği hiç belli olmaz....

öptüm canımopuyorumnanaktankendine iyi bak...

canm cok ama cok sevındım cunku yarın annler gunu bu kutsal gunde allh sana bu dunyanın en kutsal en gusel duyguyusunu hedıye olarak yollamıs :)cok sanslısın.ben 1 yıllık evlı olmama ragmen boynum bukuk gırıcem yarına.sorunsuz bır hamılelık gecırmen dılegıylen ayrıca saglıklan hayırlısıylan bebegını kucagına al ınş.darısı bana vede tum muhammet ummetıne ınşşşşş...
ayrıca sızde sorun neydı?

güzel dilekleriniz için hepinize teker teker teşekkür ederim :1hug: darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallah,ben 7 yıldır bu günü bekledim ama buna değdi çok şükür :Saruboceq:

tebrikler canim rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin insallah
en guzel anneler gunu hediyeni aldin
allahim sorunsuz kolay hamilelik nasip etsin insallah

güzel dilekleriniz için hepinize teker teker teşekkür ederim :1hug: darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallah,ben 7 yıldır bu günü bekledim ama buna değdi çok şükür :Saruboceq:

canim cok sevindim sonunda olmasina tedaviylemi oldu???

tebrik ederim canım
inşallah sorunsuz bir gebelik geçirir, sağlıkla kucağına alırsın bebişini...

canım tebrik ederim. gerçekten böyle güzel bir günde güzel bir haber. allah tamamına erdirsin kucağına sağlıcakla almanı nasp etsin.

rabbim isteyen herkese nasip etsin. darısı bizim kızlara inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canim cok sevindim sonunda olmasina tedaviylemi oldu???

hayır canım tedavi görmedim doğal yolla oldu ,eşim varikosel ameliyatı olmuştu geçen sene haziranda hamile kalmıştım,temmuzda ise bebeğimi kaybettim şimdi tekrar hamileyim çok şükür:Saruboceq:

canım çok sevindim..
hayırlı olsun..
Allah tamamına erdirsin inşallah..
ay ne güzel anneler günü hediyesi oldu şimdi sana bu bebiş..:emir_bebek:.

Back
X