Yine,Yeni,Yeniden Mace'den Dilek Falı !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mace
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Reddmars bana da bana da :) Ben de tarot istiyorum, valla cok ihtiyacim var.

önüne 2 seçenek çıkacak ikileme düşeceksin.ilişkinde yeminler etmişsiniz belki sen bellki o ama bu yeminler sonucunda yine tekrarlanan aynı sorunlar var.Hayal kırıklığı...sevgilinle karşılıklı sevgi bağınız var.Sevgilin duygusal ama her ortamda kendini gösteren birisi yani çevrede dikkat çekiyor bayanlar tarafından bu konuda rahatsızlıkların olabilir yine...Para ve zenginlik görüyorum.Senin bu kısmet sevdiğinle aşacağın sorunu hallettikten sonra bu kısmetten oda yararlanacak.Senin detaycı tavırların onunda gözünden kaçmıyor zaten o da detaya takılan takıntılı bir insan..Sen onsuzluğa gelemiyosun oda sensizliğe kahve falın çok karışıktı duygusal karmaşa gördüm bu kadar dileğinde yayıla yayıla oluyo herkes nasibini allıyo gözü olan varsada bisey yapamıcak olucak bir dilek bu...

bakabilirsen tutturduysam bana iskambil bakarmısın :)

canım şu anda eline parasal büyük bir kazancı elinde tutuyorsun. yalnız kupa yedilısi seni uyarıyor. Hayallere kapılmamalısn. para prensi güzel bir haber alacağını söylüyor. Puan ki gelişmelerin nedeni bu haber. Geçmişinde kupa şövalyesi sevgilimi gösteriyor. Sana güzel bir süpriz yapmış olabilir. Sana güzel şeyler sunuyor. Yakın gelecekte sevgilimle bir anlaşmazlık olabilir. Kupa kralı ters dönmüş. Sevgisini göstermeyen kırıcı bir adam haline gelebilir. Ilişkimde bir takım aksaklıklar var. Endişeli gözüküyorsun. Değnek ası yeni güzel gelişmelerin seni beklediğini söylüyor. Son kaptım araba kartı gelmiş. Iş ya da okulla ilgili mücadele ve başarı çıkmış.

canm banada bakarsan çook sevinirim ihtiyacm var çünkü
2-8-18-26-66-54-24-11-43-73
benim burcum kova eski sevglmnde yay.

bana da bakarsanız sevinirim :)

Mace, kahve falından iyi anların diyemem ama gördüğüm kadarıyla şöyle :

kocaman bir göz var. görmemek imkansız. büyük bir nazar değmiş sana.genç bir kadın ve genç
bir adam var. aralarında gönül bağı olan.
ancak bunların arasına yaşça büyük bir kadın ve adam girmiş.
ve araya bir soğukluk girmiş.

genç adam sürekli başkalarının dolduruşuna gelen ve başkalarından çok çabuk etkilenen biri.
genç kadın bunların üstesinden gelmiş uzunca bir zaman ama artık gücü takati kalmamış.
sürekli alıp başını gitmeyi düşünmüş ama birileri hep onu ikna etmiş.

resmiyete dökülecekmiş bu gençlerin ilişkisi. aileler toplanmış görüşmüş. hediyeler alınmış
ama genç adamı dolduranlar yine boş durmamış ve huzursuzluk çıkartmışlar yine.
adamın adında K harfi olabilir mi? Adamı dolduran kadının adında S harfi var sanki.
genç kadının da bu yüzden kendi ailesiyle arası açılmış. ve ailesinden birisi ona bayağı küsmüş.
biraz sıkıntılı da olsa bu durum kutlamayla ve güzel toplantılarla aşılacağa benziyor.
çok fazla laf söyleyen insan var. sürekli dedikodu yapanlar görüyorum ama çabaları sonuçsuz kalacak.
belki biraz zaman alacak ama (5 ay kadar) herşey yoluna girecek.
güzel günler gelecek. büyük bir kutlama olacak.

bende dılek falı ıstıyorum :((
reddmars bende tarot ıstıyorum:((
kızlar banada bakın yaaaa...

Back
X