Yinee gorumcemm

else03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
944
103
63
Kizlar nisanlimin ablasi nisanlimla knusuyoduk ben memlekete gittim gordu beni yolcu bile etmedi bende acikcasi takintiliyim.nisanlima soyledim oda ablasna neden nisanlimi yolcu etmiyorsun demis yine takintimi yapti benim icin demis ama biz cok iyidik ablasi ile baya kavgalar ettik tabi nisan atilinca arada laf gidip geldi bende nisanlima durmadan eski ciktiginada boyle yapmiyomus dedim oda sikildi artik ablasini aramis anlat demis hani konus demis beni bi ardi swni istemyerek aryrum banda kizim diye hitap edyor kizim demeyin bana dedim allah bi basladi kimsin sen kimsin kardesimi rahatsiz edyosun benim kardesim adam degil erkek deil senin kapasiten ne kizim bende o sinirle nisanlimin eski kiz arkadasinadami boyleydniz dedim kimsin sen sana hesap mi vericem kim.oluyosun sen kardesimide sildim ben bundan nce karsilikli hatalarimiz olmustu evin tek kizi herkez cok.deger veriyo nisanlim eskiden korurdu beni fakat bende cok.soylenince kormamaya basladi ne yapicam bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kusura bakma ama kendin yapmışın. ne diye eskiyi karıştırırsın ki sen

kusura bakma ama kendin yapmışın. ne diye eskiyi karıştırırsın ki sen

Nisqnlimada cok laf soyluyrm terbiyesce knusyrm ablan oyle boyle diye ama biktim evin tek kizi diye hep ben ezilcek degilim

Nisqnlimada cok laf soyluyrm terbiyesce knusyrm ablan oyle boyle diye ama biktim evin tek kizi diye hep ben ezilcek degilim

eski nişanlısını karıştırmasaydın keşke sonuçta nişanlısı olmasaydı sevgilisi vardı

eski nişanlısını karıştırmasaydın keşke sonuçta nişanlısı olmasaydı sevgilisi vardı

Eski nisanlisi degil eski ciktigi taa cocukluktaki ama tanidik biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…