YİNEMİ HÜSRAN OLUCAK

Beybi24

3 TANE ÇİÇEĞİM VAR BENİM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
183
105
18
33
Arkadaşlar adet günüme 14 gün var dün yumurtlama günümdü ama bugun hafif kanamam oldu leke gibi ne oabilir sizce nolur bi cevap verin moralim bozuldu

Arkadaşlar adet günüme 14 gün var dün yumurtlama günümdü ama bugun hafif kanamam oldu leke gibi ne oabilir sizce nolur bi cevap verin moralim bozuldu
Canım çok var daha adet gününe. Üzülme bekle bakalım. Ben çok anlamam ama belki yerleşmedir? Bilgili arkadaşlar vardır yorum yaparlar.

Daha cok erken. Bu kadar erken yerlesme kanamasi olmaz. Yumurtlamaya bagli olabilir

yumurtlama gunu hafif kan veya kahverengi akıntının normal oldugunu soyluyor doktorlar

Canm sanirim sen bebek istiyorsun buyuzden adet olmak istemiyorsun stres yapiyorsun belkide hamile kaliyorsun bu yaptgn stres emn ol bebegin olusumunu engelleyen en buyuk etkendir adetine daha var iyiye yorman gerk kotuye hcbisey yorma . cunku kotu gelir seni bulur yorarsan. yerlesme lekesidir buyuk ihtmal surekli dua et insaallah tez zamanda hamile olursun.

Canm sanirim sen bebek istiyorsun buyuzden adet olmak istemiyorsun stres yapiyorsun belkide hamile kaliyorsun bu yaptgn stres emn ol bebegin olusumunu engelleyen en buyuk etkendir adetine daha var iyiye yorman gerk kotuye hcbisey yorma . cunku kotu gelir seni bulur yorarsan. yerlesme lekesidir buyuk ihtmal surekli dua et insaallah tez zamanda hamile olursun.
İnşallah oyledir canm da 14 gün var adetime yerlesme lekesi bu zamanda gelirmj

İnşallah oyledir canm da 14 gün var adetime yerlesme lekesi bu zamanda gelirmj

Hyr gelmez. Her söylenilene inanmayın. Üstte yazan bir arkadaşın dediği gibi yumurtlama bazen kendini hafif lekelenme-kanama yada kahvemsi akıntı şeklindede gösterebiliyor. Üstüne görme yani implantasyon kanaması gebeliğin yerleşmesiyle oluşur, yumurtlama olmadan gebelik nasıl olabilir ?

Hyr gelmez. Her söylenilene inanmayın. Üstte yazan bir arkadaşın dediği gibi yumurtlama bazen kendini hafif lekelenme-kanama yada kahvemsi akıntı şeklindede gösterebiliyor. Üstüne görme yani implantasyon kanaması gebeliğin yerleşmesiyle oluşur, yumurtlama olmadan gebelik nasıl olabilir ?
Valla canm bugün kanamam cogaldi neden böyle böldü anlamadım doktora gidicem zaten bakalım sorun ne daha adet günüme 14 gün var Ken ne bu kanama

Stres yapmadan regl gününü bekle canım bazi kadinlarda ve normal olan yumutlama zamaninda iki gün akinti sekilde kanama olabilir ve eyer kanama rengi temiz acik bir rengse korkulacak birsey oldugunu sanmiyorum yumurtalarin catlamis olabilir eyer kanaman kesildiyse bugunleri güzel deyerlendir derim:)

Stres yapmadan regl gününü bekle canım bazi kadinlarda ve normal olan yumutlama zamaninda iki gün akinti sekilde kanama olabilir ve eyer kanama rengi temiz acik bir rengse korkulacak birsey oldugunu sanmiyorum yumurtalarin catlamis olabilir eyer kanaman kesildiyse bugunleri güzel deyerlendir derim:)
İste canm sorun surdaki kesilmedi kanamam devam ediyo çoğalıyor ama neden adetten 14 gün önce öldü anlamadjm

Evet canm malesef varrrrr
Canım sana düsünce olarak birseyle paylasiyim ama inşallah öyle degildir sen gecen regl yasadiginda üste gormus olabilirsin bak doktorlar bile regl gecirdiginizde 10 gün sonra evde Test yapin hamile olup olmadiginizdan Emin olun diye ve senin suan yasadigin durum kimyalsal gebelik yasiyor olabilirsin cünkü yumutlama zamaninda o kadar agri olmaz ama inşallah yaniliyorumdur bende üst üste iki defa kimyalsal gebelik yasadim Allah kimseye yasatmasin inşallah öyle birsey degildir canım:(

Canım sana düsünce olarak birseyle paylasiyim ama inşallah öyle degildir sen gecen regl yasadiginda üste gormus olabilirsin bak doktorlar bile regl gecirdiginizde 10 gün sonra evde Test yapin hamile olup olmadiginizdan Emin olun diye ve senin suan yasadigin durum kimyalsal gebelik yasiyor olabilirsin cünkü yumutlama zamaninda o kadar agri olmaz ama inşallah yaniliyorumdur bende üst üste iki defa kimyalsal gebelik yasadim Allah kimseye yasatmasin inşallah öyle birsey degildir canım:KK43:
Canm benim ağrılarım adet sançişi gibi

Yumurtlama kanamasi diye birşey var çatlarken kanayabiliyor demişti doktor bana bu günleri iyi değerlendir...

Back
X