Yinemi kimyasal bakarmisiniz lutfen

mavikussss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2023
4
0
1
35
Mrb Haziran ayında 10+4haftalik gebeliğim kalp durması sonucu vakkumlu kürtaj oldum ağustosta kimyasal gebelik geçirdim bu ay yine hamile kaldım zannettim ama suanki degerlerim bu şekilde hergun yaptirdigim icinmi düşük cikiyo acaba yükselme şansı olurmu sizce dua edin nolur

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-31-21-06-52-160_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 78
17.42 değer bugüne aitse sanırım kimyasal olmuş yine. 24 e kadar çıkıp düşüşe geçmiş

17 ile başlayan değer yeni tarihse kimyasal gibi duruyor. 28 ekim 14 ,30 ekimde 28, 1 kasimdada 56-60lari bulmasi gerekiyor düstüyse kimyasal olmustur test yaptirin pihtilasmaniz olabilir, genetik testlerede bakin mutlaka

Hepsini yaptırdım kürtaj olduğumda
17 ile başlayan değer yeni tarihse kimyasal gibi duruyor. 28 ekim 14 ,30 ekimde 28, 1 kasimdada 56-60lari bulmasi gerekiyor düstüyse kimyasal olmustur test yaptirin pihtilasmaniz olabilir, genetik testlerede bakin mutlaka
Hepsini yaptırdım kürtaj olduğumda hepsi sorunsuz çıktı.hicbir problem çıkmadı esimdede bendede deli olucam yaa

Hepsini yaptırdım kürtaj olduğumda

Hepsini yaptırdım kürtaj olduğumda hepsi sorunsuz çıktı.hicbir problem çıkmadı esimdede bendede deli olucam yaa
Yumurta kalitesini arttırmak için takviye alın , eşinizde sperm kalitesi için alsın sağliksiz oldugu için kimyasal oluyor. Vucut sagliksiz hücreyi atmaya calisiyor aslinda doğal ve muazzam işleyiş. Üst üste bu süreci yasadiysaniz 3-6 ay kadar ara verin sonra tekrar baslayin bu sekildede saglikli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…