kmrlperi Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2012 23 0 16 Balıkesir 20 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kmrlperi #1 hanımlar yıpranan koltuk kenarları içinbir öneriniz varmı ? tekrardan yüzletmek istiyorum yanlarını yaptıran varmı?
hanımlar yıpranan koltuk kenarları içinbir öneriniz varmı ? tekrardan yüzletmek istiyorum yanlarını yaptıran varmı?
rkyogn Guru Kayıtlı Üye 19 Ekim 2009 1.377 11 318 Diğer 20 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kmrlperi #2 geçenlerde bu site dikkatimi çekmişti size de fikir verir umarım.. deri koltuk » Sayfa 2 » Lobia Mobilya, Koltuk Deme, Koltuk malat, Boya leri
geçenlerde bu site dikkatimi çekmişti size de fikir verir umarım.. deri koltuk » Sayfa 2 » Lobia Mobilya, Koltuk Deme, Koltuk malat, Boya leri
kmrlperi Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2012 23 0 16 Balıkesir 20 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kmrlperi #3 çok tşk ederim. =)))
arnir Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Kasım 2012 13.684 7.410 248 Balıkesir 21 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kmrlperi #4 kmrlperi .!.: hanımlar yıpranan koltuk kenarları içinbir öneriniz varmı ? tekrardan yüzletmek istiyorum yanlarını yaptıran varmı? Genişletmek için tıkla... yaptırabilirsin canım.ankara sitelerde çok iyi bir döşemeci tanıyorum.annemin koltuklarını döşettik.yeniden guzel oldu.özelden mesaj atarsan telefon verebilirim.fiyatı da cok uygun oluyor.
kmrlperi .!.: hanımlar yıpranan koltuk kenarları içinbir öneriniz varmı ? tekrardan yüzletmek istiyorum yanlarını yaptıran varmı? Genişletmek için tıkla... yaptırabilirsin canım.ankara sitelerde çok iyi bir döşemeci tanıyorum.annemin koltuklarını döşettik.yeniden guzel oldu.özelden mesaj atarsan telefon verebilirim.fiyatı da cok uygun oluyor.
S sheflera 05.05.2014 Kayıtlı Üye 28 Nisan 2010 792 42 318 İstanbul 23 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kmrlperi #5 benim deri koltuklarımda taşınırken deri yerleri yırtıldı. şimdilik kullanıyorum ama benim de değiştirmem gerekiyor. acaba maliyeti ne kadar tutar ?
benim deri koltuklarımda taşınırken deri yerleri yırtıldı. şimdilik kullanıyorum ama benim de değiştirmem gerekiyor. acaba maliyeti ne kadar tutar ?